Frankrig, Tignes

Hotel

Apartment Le Nevada

Fakta

Om Apartment Le Nevada

De moderne chaletlejligheder Le Nevada i Tignes er blandt de bedste - her er under 150 meter til pisten og lækkert wellness-område med pool.

Disse nyopførte chaletlejligheder fra 2005 bliver regnet for at være blandt de bedste, når skiferien går til Tignes. Dette skyldes ikke bare den centrale beliggenhed med hurtig adgang til piste og lift, men i høj grad også de store og rummelige lejligheder, der er bygget i hyggelig stil i træ og sten. Disse super lækre lejligheder ligger lige i starten af Val Claret og med under 150 meter til den nærmeste pist, kan I godt spænde skistøvlerne helt ind, allerede når I forlader lejlighederne. Dette betyder samtidig, at I altid kan komme hjem i varmen, hvis vejret ikke arter sig.

Lækker wellness til de ømme skiben

De fleste skiløbere oplever hvert år det samme scenarie, nemlig at en hverdag uden megen fysisk aktivitet bliver afløst af en uges skiferie med fuldt program for benene. Når I bor i Le Nevada, kan I godt give fuld gas på pisterne, da I kommer hjem til lækkert wellnessområde med pool, sauna, tyrkisk bad og jacuzzi.

Her bor vi under samme tag

En skirejse er for mange årets store sociale begivenhed med venner og familie, så det er vigtigt, at I så også er sammen, når I har valgt at tage af sted sammen. Med en lejlighed i Le Nevada har I ingen undskyldninger for ikke at bo sammen. De store lejligheder varierer i størrelse og kan fås til seks, otte og ti personer, så her er rigelig plads til jer alle sammen.

Lejlighed med det hele

Alle lejlighederne er fuldt udstyret med eget toilet, bad og køkken. Derudover vil solnedgangen kunne nydes fra balkonen som prikken over i?et på en perfekt skidag.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.Velkommen til en skiferie i Tignes!

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 25 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad: Ja

Garage: 60€/week

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Vis mere

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

3-vær. Lejlighed

Til maksimum 6 pers. Et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge og stue/opholdsrum. Køkken og dusch/wc  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

4-vær. Lejlighed

Til maksimum 8 pers. Et soveværelse med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge og stue/opholdsrum med to sengepladser. Køkken og dusch/wc.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

5-vær. Lejlighed

Til maksimum 10 pers. To soveværelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge og stue/opholdsrum med to sengepladser. Køkken og dusch/wc.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes