Frankrig, Tignes

Lejlighed

Residence Le Rond Point des Pistes

Fakta

Om Residence Le Rond Point des Pistes

Lige ved hovedliften i Tignes finder du lejlighedskomplekset Le Rond Point des Pistes, så du nemt kan komme ud på alle 350 kilometer pister.

Velkommen til en skiferie i Tignes Val Claret. Dette fantastiske skiområde byder på hele 350 kilometer pister og de løber heldigvis lige forbi vores lejlighedskompleks Le Rond Point des Pistes (od). 

Lige ved hovedliften

Findes der noget sjovere end at gå langt for at komme på ski? Øøhh ja, det er da sjovere at bo lige ved siden af ikke bare pisten, men også hovedliften, der fører os ud i det enorme skiområde! Er du også mere til sidstnævnte udsagn, så fortvivl ikke længere. Komplekset ligger nemlig klods op af både lift og pist. 

Rigeligt med parkeringspladser

Skulle I ankomme i bil, så frygt ikke for manglende parkeringspladser. Le Rond Point des Pistes (od) ligger nemlig ved den store parkeringsplads i Tignes – så det bliver intet problem, at få gemt jeres Volvo af vejen. 

Opgør med 70’erne

Lejlighederne blev opført i 1975, men er blevet gradvist renoveret gennem tiden, så der er ikke meget tilbage af 70’ernes smukke indretningsstil. Til gengæld har alle lejlighederne eget bad, toilet og køkken med udstyr til at sørge for aftenens skimenuer. Er I kommet for at stå på ski og ikke hænge ud i lejligheden, så er dette stedet for jer! Vi ses i Tignes

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Sengelinned Ja

Kogeplade Ja

Miniovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception: Ja

Skirum: Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.  
Sengelinned -Kogeplade - Miniovn
 

2-vær. lejlighed m. kabine (max. 6 pers.)

Lejlighed på ca. 30 m2, indrettet med et soveværelse eller en mezzanin med to eller tre sovepladser, kabine med to sovepladser, opholdsrum med en eller to sovepladser, mindre køkken, og dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade - Miniovn
 

3-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Lejlighed på ca. 40 m2, indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng, en kabine med køjeseng eller to enkeltsenge, opholdsrum med to sovepladser, mindre køkken, samt dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn
 

3-vær. lejlighed m. kabine (max. 8 pers.)

Indeholder kabine og opholdsrum med soveplads, et soveværelse, dusch/wc og køkken.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn
 

Studio (max. 2 pers.)

1-værelses lejlighed på ca. 13m2 med plads til 2 personer, indrettet med dobbelt fold-ud seng eller to enkeltsenge, mindre køkken og dusch/wc.
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn

 

Studio (max. 4 pers.)

1-værelses lejlighed på ca. 19 m2 til 4 personer. Indrettet med to sovepladser i gangen, to sovepladser i opholdsrummet, mindre køkken og dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn
 

Studio m. kabine (max. 4 pers.)

1-værelses lejlighed på ca. 21 m2, indrettet med en kabine med to sovepladser, opholdsrum med to sovepladser, mindre køkken og dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Miniovn

AccommodationTypes