Italien, Passo Tonale

Hotel Edelweiss

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. morgenmad inkl. transfer

Vælg værelser

23 dec
30 dec
6 jan
13 jan
20 jan

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Standard med mulighed for 1 opredning (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Pengeskab
  • TV
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet

Fakta

Om Hotel Edelweiss

Bo med gåafstand til pist, lift og centrum, på det hyggelige morgenmadshotel, Hotel Edelweiss, lige midt i Passo Tonale.

Hotel Edelweiss har en ideel beliggenhed lige midt i hjertet af Passo Tonale. Du kan nemt og hurtig nå pisten og skiliften når du bor her, der er nemlig kun 50 meter til den nærmeste lift, der nemt og hurtigt tager dig op i det skønne skiområde. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at du skal trave igennem hele byen med alt det skiudstyr på nakken, her bor du nemt og bekvemt til skiløbet.

Desuden har du byens centrum næsten lige udenfor døren - eller sølle 50 meter væk. Så hvis du skal ud og udforske det italienske køkken til aften, så har du ikke langt til restauranter, barer og butikker.

Skiferie med morgenmad

Når du bor på Hotel Edelweiss skal du ikke tænke på morgenmaden, så nemmere bliver det ikke at stå op om morgenen. Om morgenen skal du bare trisse ned i restauranten, sætte dig til rette og tage for dig af morgenmadsbuffeten. Der er god mulighed for at få fyldt energitanken op, til en hel dag på ski.

Hotellet

Dette familieejede hotel, hvis traditioner har overleveret fra generation til generation, er kendt for sin eksemplariske service, og du vil uden tvivl føle dig hjemme og velkommen under dit ophold på Hotel Edelweiss. Du kan roligt forvente en hjertelig velkomst fra det venlige personale, der altid står parat til at yde en hjælpende hånd.

Værelserne er indrettet med ægte italiensk charme og alpestil, og tilbyder alt det du har behov for på din skiferie. Hvert værelse har eget badeværelse, hårtørrer, TV og safetyboks. De fleste værelser har endda også balkon, dog ikke alle.

Hotellet har også skiopbevaring, hvor der findes støvletørrer, så du slipper for at stikke fødderne i et par kolde skistøvler hver morgen. Der findes også parkeringsmuligheder ved hotellet, hvis du kommer kørende til Passo Tonale. Du finder også wi-fi på hotellet, men husk at du er i Alperne, og derfor kan forbindelsen godt være en smule ujævn i ny og næ.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen på Hotel Edelweiss og Passo Tonale!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Garage: 5 € / night

Legerum: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 23.12.2023 - 14:05 - København
Ankomst 23.12.2023 - 15:50 - Innsbruck
Rejsetid 1:45
Flynr. D89716
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 30.12.2023 - 16:40 - Innsbruck
Ankomst 30.12.2023 - 18:25 - København
Rejsetid 1:45
Flynr. D89717
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes