Italien, Passo Tonale

Hotel Edelweiss

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Edelweiss

Bo med gåafstand til pist, lift og centrum, på det hyggelige morgenmadshotel, Hotel Edelweiss, lige midt i Passo Tonale.

Hotel Edelweiss har en ideel beliggenhed lige midt i hjertet af Passo Tonale. Du kan nemt og hurtig nå pisten og skiliften når du bor her, der er nemlig kun 50 meter til den nærmeste lift, der nemt og hurtigt tager dig op i det skønne skiområde. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at du skal trave igennem hele byen med alt det skiudstyr på nakken, her bor du nemt og bekvemt til skiløbet.

Desuden har du byens centrum næsten lige udenfor døren - eller sølle 50 meter væk. Så hvis du skal ud og udforske det italienske køkken til aften, så har du ikke langt til restauranter, barer og butikker.

Skiferie med morgenmad

Når du bor på Hotel Edelweiss skal du ikke tænke på morgenmaden, så nemmere bliver det ikke at stå op om morgenen. Om morgenen skal du bare trisse ned i restauranten, sætte dig til rette og tage for dig af morgenmadsbuffeten. Der er god mulighed for at få fyldt energitanken op, til en hel dag på ski.

Hotellet

Dette familieejede hotel, hvis traditioner har overleveret fra generation til generation, er kendt for sin eksemplariske service, og du vil uden tvivl føle dig hjemme og velkommen under dit ophold på Hotel Edelweiss. Du kan roligt forvente en hjertelig velkomst fra det venlige personale, der altid står parat til at yde en hjælpende hånd.

Værelserne er indrettet med ægte italiensk charme og alpestil, og tilbyder alt det du har behov for på din skiferie. Hvert værelse har eget badeværelse, hårtørrer, TV og safetyboks. De fleste værelser har endda også balkon, dog ikke alle.

Hotellet har også skiopbevaring, hvor der findes støvletørrer, så du slipper for at stikke fødderne i et par kolde skistøvler hver morgen. Der findes også parkeringsmuligheder ved hotellet, hvis du kommer kørende til Passo Tonale. Du finder også wi-fi på hotellet, men husk at du er i Alperne, og derfor kan forbindelsen godt være en smule ujævn i ny og næ.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen på Hotel Edelweiss og Passo Tonale!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Garage: 7 € / night

Legerum: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes