Italien, Cervinia

Hotel Sporting

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg værelser

21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse Superior (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan

Alternativ 3

1 x 3-sengsværelse Standard (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Hotel Sporting

Vil du gerne bo med 100 meter til skiløbet og midt i centrum af hyggelige Cervinia? - Så er Hotel Sporting et godt bud til årets skiferie.

Lige der på den brostensbelagte, hyggelige hovedgade i Cervinia ligger Hotel Sporting, tæt på alt du har behov for på din skiferie. Med et sneboldkast til liften, eller nærmere betegnet 100 meter til den store lift, har du nemt til skiløbet i det fantastiske skiområde.

Du bor desuden omringet af et stort udvalg af restauranter, barer, butikker og supermarkeder i Cervinia. Og nu vi snakker om restauranter, hvis du er vild med det italienske køkken, skal du glæde dig til at gå på opdagelse på de lækre restauranter, der er i byen.

Hyggeligt og intimt hotel

På Hotel Sporting bor du på et lille hotel, der oser af hygge og hjemlig atmosfære, med kun 14 værelser. Det lille intime hotel giver god mulighed for at finde nogen at sludre med om dagens skiløb.

Du finder også en lille hyggelig bar på hotellet, hvor bartenderne gerne laver en drink til dig, servere dig en iskold fadøl, eller en god kop italiensk kaffe. Et godt sted at afslutte din skidag. Er du mere til at slænge dig i hotellets bløde møbler i loungeområdet med en bog i den ene hånd og en godnat-drink i den anden, er der også god mulighed for det.

Udsigt til din morgenmad

Alle ophold på Hotel Sporting er med halvpension, så du skal ikke være nervøs for at komme sulten på pisten, eller slutte dagen af med tom mave. Du kan starte skidagen på en god måde ved at få fyldt kroppen godt op med god energi. Fra Hotellets hyggelige restaurant kan du nyde udsigten til de sneklædte bjerge, der omkranser byen og specielt det fantastiske syn til Matterhorn. Udsigten fra restauranten bliver akkompagneret af en udvidet continental morgenmadsbuffet.

Værelserne

Hotellets værelser er simpelt indrettet med en charmerende italiensk stil med matchende blomster på gardiner og sengetæppe. Det kan man mene om, hvad man vil, men det skaber rammerne om nogle hyggelige værelser. De indeholder det du har brug for, for at du får en god skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen på Hotel Sporting.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: 25€/day

Garage: 20€/day on request

Parkering (mod betaling): surcharge

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 21.12.2024 - 00:00 - København
Ankomst 21.12.2024 - 00:00 - Torino
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Charter

Hjemrejse

Afrejse 28.12.2024 - 00:00 - Torino
Ankomst 28.12.2024 - 00:00 - København
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

AccommodationTypes