Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

Residence Au Coeur des Ours

Fakta

Om Residence Au Coeur des Ours

Au Coeur des Ours betyder bogstaveligt talt "i bjørnenes hjerter", og det er ikke så underligt i betragtning af at Au Coeur des Ours ligger midt på bjerget – godt nok ikke omringet af bjørne, men af en hel vidunderlig natur.

Au Coeur des Ours har 28 moderne lejligheder i to hytter og tilbyder et hyggeligt ophold på skiferien.

Tæt på skiløbet

Au Coeur des Ours ligger kun 150 meter fra liften, og inden for få minutters gang kan du nemt nå centrum, hvor du finder restauranter, shopping og barer. Med andre ord er beliggenheden i top!

Pæne lejligheder

Lejlighederne er rummelige og pæne. Der er lejligheder til alt fra 2 til 8 personer på op til 75 kvm - altså masser af plads til en skiferie med venner eller familie. Alle lejligheder består af en stue med en dobbelt sovesofa, et veludstyret køkken, et badeværelse og en altan eller terrasse.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander ser frem til at byde dig velkommen til Au Coeur des Ours i Les Deux Alpes.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 400 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 35,- / week

Kæledyr (på forespørgsel): 46€ /week

Reception: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

2-værelseslejlighed til 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer. Lejligheden er på 40 kvm og består af et opholdsrum med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed til 6 personer. Lejligheden er på 35 - 50 kvm og består af et opholdsrum med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med køjeseng eller 2 enkeltsenge, badeværelse, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

4-værelseslejlighed til 8 personer

4-værelseslejlighed til 8 personer. Lejligheden er på 58 - 75 kvm og består af et opholdsrum med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med dobbeltseng/køjeseng eller 2 enkeltsenge, soveværelse med køjeseng/2 enkeltsenge, to badeværelser, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes