Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

La Residence Apartments

Fakta

Om La Residence Apartments

La Résidence tilbyder en perfekt beliggenhed i hjertet af Les Deux Alpes med 250 meter til pisten.

På La Résidence er der 13 nye lejligheder, der er perfekte til dig, der foretrækker god kvalitet på skiferien.

Tæt på alt

La Résidence ligger i hjertet af Les Deux Alpes. Her er du tæt på restauranter, shopping, barer og supermarkeder. Men det er ikke kun det - det er kun 250 meter til pisten. Du er altså hurtigt på ski hver dag!

Dejlige lejligheder

Lejlighederne på La Résidence er rummelige og pæne. De kan rumme op til 10 personer, og i alle lejligheder er der et åbent køkken / opholdsstue, mindst et soveværelse med en dobbeltseng, et badeværelse og en altan eller terrasse.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander ser frem til at byde dig velkommen til La Résidence i Les Deux Alpes.

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr: 46€ /week

Skirum: Ja

WiFi: Ja

WiFi (mod betaling): 39€ /week

2-værelseslejlighed til 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer. Lejligheden består af opholdsrum med 2 sovepladser på en sovesofa, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

2-værelseslejlighed med kabine til 6 personer

2-værelseslejlighed med kabine til 6 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, hems eller kabine med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed til 6 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, soveværelse med køjeseng eller 2 enkeltsenge, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

4-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed til 6 personer. Lejligheden består af opholdsrum, to soveværelser med køjeseng eller 2 enkeltsenge, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

3-værelseslejlighed med kabine til 8 personer

3-værelseslejlighed med kabine til 8 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, to soveværelser med dobbeltseng, kabine med 2 enkeltsenge, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

4-værelseslejlighed til 8 personer

3-værelseslejlighed til 8 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, 2 badeværelser, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab – Wi-Fi (gratis)


AccommodationTypes