Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel Ibiza

Halvpension

Fakta

Om Hotel Ibiza

Det 3-stjernede Hotel Ibiza i Les Deux Alpes tilbyder rummelige og lyse værelser med imponerende udsigt over Roche de la Muzelle og le Massif.

Når du har nydt udsigten, kan du glide direkte ned i hotellets spa og slappe af! What’s not to like?

Skiferie med halvpension

Hver morgen vågner du op til en god morgenbuffet med en imponerende udsigt, og hver aften serveres der en god middag med selvsamme udsøgte udsigt. Efter middagen er loungen et besøg værd! Her kan du sidde foran pejsen og nyde noget godt at drikke.

Wellness

Når du bor på Hotel Ibiza, kan du virkelig slappe af. Der er et dejligt wellness-område med pool, jacuzzi, dampsauna og sauna. Perfekt til de ømme ben efter en god dag på pisterne!

Beliggenhed

Hotel Ibiza ligger mindre end 300 meter fra liften, men hvis du ikke ønsker at gå, kan du tage den shuttlebus, der kører lige i nærheden af hotellet.

Værelserne på Hotel Ibiza

Værelserne er med balkon, hvorfra du kan nyde en enestående udsigt over Alperne. På værelserne er der desuden alt, hvad du behøver for at føle dig hjemme, inklusive WiFi og tv på værelset. Der er værelser i forskellige størrelser: Store familieværelser til dem, der rejser med familien, men også dobbeltværelser i forskellige varianter til kæresterne, vennerne eller firmaet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander ser frem til at byde dig velkommen på Hotel Ibiza i Les Deux Alpes.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Pejs: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelser Standard


Hyggeligt dobbeltværelse mod nord på ca. 18 m2, med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med badekar og toilet.
Sengelinned - Håndklæder - Badekar – Toilet – TV - Hårtørrer - Wifi


Dobbeltværelser Superior


Hyggeligt dobbeltværelse mod syd og med udsigt til bjergene på ca. 25 m2. Værelset har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt badeværelse med badekar og toilet. Desuden balkon.
Sengelinned - Håndklæder - Badekar – Toilet – TV - Hårtørrer - Wifi - Balkon

Familieværelse Superior

Hyggeligt værelse på ca. 35 m2 bestående af to soverum med hhv. dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i det andet. Et badeværelse med badekar og toilet. Værelset har herudover en stor sydvendt balkon.
Sengelinned - Håndklæder - Badekar – Toilet – TV - Hårtørrer - Wifi - Balkon


AccommodationTypes