Østrig, Obertauern

Hotel Solaria

Halvpension

Fakta

Om Hotel Solaria

Ønsker du central beliggenhed, ski-in/ski-out og en af Alpernes mest snesikre destinationer, så glæder vi os til at byde dig velkommen til Obertauern og Hotel Solaria!

Obertauern er med sin høje beliggenhed et sikkert valg til årets skiferie. Her vil du bo på Hotel Solaria, et hotel der ikke går på kompromis med placering, hverken i forhold til skiløbet eller byen.

Hotel med halvpension

Når du bor på Hotel Solaria er alle ophold med halvpension. Her starter dagen med en stor morgenmad buffet, så du kan få fyldt maven til dagens skiløb. Aftensmaden nydes ligeledes på hotellet, hvor du har flere valgmuligheder til menuen. Hotellet har også en bar, hvor der serveres kolde og varme drikke efter skidagen.

Saunaområdet

Hotellet tilbyder alle gæster gratis adgang til wellness og saunaområdet. Her er afslapning i fokus, hvor kroppen kan varmes godt inden næste skidag.

Skiløbet i “Tauern-land”

Skiløbet starter direkte fra hotellets hoveddør. Her glider du over skibro nr. 5 og direkte ned til liften, der tager dig op i terrænet. På samme måde kan du glide direkte hjem til hotellet efter skidagen, med andre ord – den perfekte beliggenhed lige ved pisten!

Hvis du vil opleve hele området, anbefaler Nortlander at teste “Tauernrunden”! Her kommer du hele vejen rundt om byen på cirka to timer og får en masse skiløb på vejen. Skilte guider jer rundt i terrænet, du skal bare besluttet om runden går med eller mod uret.

Hvis du kommer til Obertauern i bil, kan bilen parkeres i hotellets kælder under skiferien.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gamsleiten. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen på skiferien til Obertauern!

Afstande

Afstand til piste: 25 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 250 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Hyggelige dobbeltværelser med dusch/wc. Nogle værelser mulighed for en 3. seng og nogle har balkon.

Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi 

Enkeltværelse

Hyggeligt værelse med dusch/wc.

Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes