Østrig, Obertauern

Das Kohlmayr

Halvpension

Fakta

Om Das Kohlmayr

Vil du gerne have luksus på skiferien? Så er du kommet til det rette sted. Hotel Das Kohlmayr er gennemrenoveret og tilbygget de sidste par år og fremstår luksuriøst og lækkert fra inderst til yderst.

Midt i de snedækkede bjerge i Obertauern, 1.700 meter over havets overfalde, finder du dette enestående 4-stjernede hotel. Den eneste grund til, at hotellet ikke har 5-stjerner er, fordi de ikke ønsker at få besøg af for mange russere. Det er dog til din fordel, da priserne deraf også er lidt lavere – men det er oplevelsen eller den luksuriøse følelse ikke! Siden 1964 har Das Kohlmayr været et af de fineste steder i byen.

Gamle værdier i nyfortolket arkitektur

Hotellet har mange år på bagen, men har, især de seneste år, gennemgået en stor renovering – dog med stor respekt for de eksisterende værdier. De er blevet nyfortolket i en ny arkitektur med sans for detaljer. Dette går igennem på alle 59 elegante og eksklusive suiter. Alle værelserne har en ting til fælles: En uforglemmelig fornemmelse af varme og komfort.

1.400 kvadratmeter wellness

Ja, du læste rigtigt. På hotellet finder du intet mindre end 1.400 kvadratmeter stort wellness- og spa område fordelt over fire niveauer med en fantastisk panoramaudsigt.

Familier er velkomne i den indendørs pool og i familiesaunaerne, hvor det alpine saunaområde med infinity-pool, panorama sauna, afslapningsrum med hængestole og det topudstyrede fitnessrum er forbeholdt voksne gæster.

Skiferie med halvpension

Alle ophold på dette luksuriøse hotel er med halvpension. Så hvis din mund ikke allerede løber i vand nu, så kan den godt begynde at gøre det. Du kan nemlig se frem til kulinariske lækkerier i form af dejlige kreationer og en udsøgt service. Der er intet mindre end fire separate restauranter på hotellet – nogle af dem er for egen regning. Når du spiser i hovedrestauranten er der også gratis non-alcoholic drikkevarer med til maden.

Når du kommer hjem fra dagens skiløb, vil der fra 13:30 være eftermiddagssnacks og non-alcoholic drikkevarer - gratis.

Tæt på skiløbet

Fra Das Kohlmayr er der kun 100 meter til pisterne, som tager dig direkte ned til flere forskellige lifte, som transporterer dig hurtigt og nemt rundt i det store skiområde. Når dagens skiløb er slut, kan du stå på ski næsten helt til hotellet, og skal blot gå de sidste små 100 meter hjem.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gamsleiten. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander og Das Kohlmayr ser frem til at byde jer velkommen på årets skiferie! Her bliver oplevelser og fantasi til virkelighed og med garanti en vellykket ferie!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 400 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

Junior Suite “Sternhimmel” 2-4 personer


Et dobbeltværelse på ca. 32 m2 med dobbeltseng og mulighed for 2 opredninger på en sovesofa. Badeværelse med brus og separat toilet. Derudover alle med TV og WiFi.


Sengelinned - Hårtørre - Safe - Minibar 

AccommodationTypes