Bad Gastein

Masser af muligheder Skiferie til Bad Gastein

Med en skirejse til Bad Gastein får du adgang til den 40 kilometer lange Gasteinerdal, som dækker fire selvstændige skiområder, hvoraf de mest populære er Bad Gastein, Dorfgastein og Sportgastein.

Her har du adgang til 201 kilometer præparerede pister, og hvis det ikke er nok, giver dit liftkort adgang til hele Ski Amadé med 760 pistekilometer.

Hvis man vil have mere end bare skiløb, kan man slappe af i et af byens mange spa-anlæg eller nyde en kulinarisk middag på en af byens dejlige restauranter.

Fem hurtige om Bad Gastein

  • Skiløb for ethvert niveau
  • Wellness og afslapning 
  • Livlig by
  • Hyggeligt aftenliv
  • Perfekt til begyndere eller lettere øvede

Læs mere om Bad Gastein her

Fakta om Bad Gastein

760 km pister

271 lifte

275 kmBlå pister
390 kmRøde pister
95 kmSorte pister

Bad Gastein

Byens højde 1002 m

Højeste skiløb 2700 m

Liftkapacitet 370000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 10 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Bergstation

Snowpark

Vores mest populære ophold i Bad Gastein

Over 200 pistekilometer Skiløbet i Bad Gastein

Bad Gastein går fra 1.100 meter til 2.700 meter over havet, hvilket gør det til en af Europas længste faldhøjder. Udover at være kendt for sin enorme faldhøjde, er Bad Gastein også en af Europas mest berømte ski-destinationer.

I 1958 stod byen nemlig for at afvikle Østrigs første alpine verdensmesterskaber, og dette var især med til at danne fundamentet for den fantastiske skiby, samt sætte Bad Gastein på Europas skikort.

Hvorfor tage på skiferie til Bad Gastein?

Bad Gastein byder på udfordringer til skiløbere på alle niveauer i naturskønne omgivelser. Området, der ligger midt nationalparken Hohe Tauern i Gasteinerdalen, henvender sig i særdeleshed til begyndere og let øvede.

Med en skirejse til Bad Gastein i Østrig får du adgang til den 40 kilometer lange Gasteinertal, som dækker fire velkendte skiområder, hvor Bad Gastein, Dorfgastein og Sportgastein er de mest populære områder.

Ski Amadé med flere kilometer

Samlet set finder du 201 kilometer pister i dalen. Men det stopper ikke her, for liftkortet til Ski Amadé dækker nemlig hele 760 kilometer sjov på pisterne og gælder således også i byerne Wagrain, Sankt Johan og Maria Alm. Der er altså masser af skiløb kun en lille skibustur væk.

Fantastisk skiløb i Gasteinerdalen

Selvom området især henvender sig til begyndere og let øvede, er der stadig udfordringer at finde for den mere rutinerede skiløber. En tur til det højtliggende Sportgastein byder på sublim off-piste, mens man i Graukogel finder længere og mere udfordrende pister.

Det er dejlig nemt at komme rundt mellem skiområderne. Bad Gastein og Bad Hofgastein hænger naturligt sammen af et netværk af lifter og pister, og hvis du vil til Sportgastein eller Dorfgastein, kan du nemt tage skibussen, som sætter dig af lige ved foden af lifterne.

Læs mere om byen Bad Gastein her

Wellness og forkælelse Om byen Bad Gastein

Bad Gastein er en wellness-perle af international karakter. Det samme gælder for byens liv.

Også her er Bad Gastein det rigtige valg. Byen er nemlig kendt for sine varme kilder og store spa-anlæg. Her har du mulighed for selvforkælelse og afslapning i verdensklasse.

Et af de mest berømte wellnes-anlæg er Felsentherme med opvarmede udendørs pools på 36 grader, vandfald, rutsjebaner og sauna. Alt vandet kommer direkte fra de varme kilder, og bliver skiftet hver dag, så klor i vandet er ikke nødvendigt, og det gør derfor diverse spa-anlæg miljøvenlige.

Afterski i Bad Gastein

Afterski i Bad Gastein er som den slags altid er i Østrig, nemlig aldrig kedeligt! Fest efter skiløbet hører hjemme i Østrig, og Bad Gastein er ingen undtagelse. Her er der fuldt tryk på kedlerne i en blanding af østrigsk tyroler-schlagermusik og skandinavisk feststemning.

Hotdogs og kakaomælk

Skulle du herefter længes efter roligere stemning og måske en hurtig snack, kan Steff Houlberg, som ligger lige ved siden af TNT, friste med hotdogs og Cocio. Silver Bullet er også altid garanti for god stemning med live musik og DJ til at spille festen i gang.

Mere end ski i Bad Gastein

Igen er Bad Gastein ikke noget dårligt bud på dit næste rejsemål. Her får man fantastisk skiløb, varme kilder, spa, et udvalg af butikker, hyggeligt byliv, restauranter, livlige barer og stemningsfyldt byliv.

I Bad Gastein er der underholdning til hele ugen for hele familien eller vennegruppen. Med en skirejse til Bad Gastein får alle de perfekte rammer til en skøn ferie i sneen!

Kom miljøvenligt i elbil & lad op her

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Kaiserhof, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Læs mere om events i Bad Gastein her

Vores indkvarteringer i Bad Gastein

AccommodationTypes

Kurbad og afslapning Events i Bad Gastein

Det er lige før, at det er selvindlysende, men når din skiferie foregår i Bad Gastein, er du altså nødt til at prøve de termiske bade, som byen er opkaldt efter.

Det mest berømte welnness-bade-anlæg, Felsentherme, findes i byen. Badet byder på udendørs opvarmede pools med en vandtemperatur på 36 grader. Her er vandfald og rutsjebaner til vandhunden og saunaer til de ømme skimuskler.

Vandet, der forsyner de termiske bade flyder direkte fra de varme kilder. Det bliver skiftet hver eneste dag, og er helt rent og dejligt frit for klor, hvilket igen gør hele anlægget til en miljøvenlig installation.

Arrangementer i Bad Gastein med Nortlanders guider

Vores dygtige guider i Bad Gastein udfærdiger og arrangerer hver sæson et godt ugeprogram. Hvad programmet består af varierer fra sæsonen til sæson, og nogle af arrangementerne sker mod ekstra betaling.

Blandt andet kan du i selskab med vores guider opleve dette på din skiferie i Bad Gastein.

  • Picnic
  • Pistevisning

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

Få et tilbud til Bad Gastein

Vil du gerne på skiferie til Bad Gastein? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Bad Gastein noget for dig?