Østrig, Bad Gastein

Hotel

Haus Sonnenwende

Fakta

Om Haus Sonnenwende

Haus Sonnenwende placerer jer ved det berømte vandfald i Bad Gastein, hvor I bor i luksuriøse omgivelser.

Kunne du tænke dig at bo på toppen af et vandfald med udsigt til bjerge, vand og Gasteiner Tal? Så er Haus Sonnenwende skrædddersyet til dig.

Beliggenhed

Dette 4-stjernede lejlighedshotel ligger lige over Bad Gasteins berømte vandfald, blot 200 m fra centrum, hvor du bl.a. finder topklasse afterski, restauranter og butikker.

Nyd panoramaudsigten

Fra lejlighedshotellet har du panoramaudsigt over Gastein-dalen og den charmerende Schladming by. Den største skilift i Bad Gastein hedder Stubnerkogelift og ligger ca. 500 m fra lejlighederne og er liften, der fragter dig op til området Bad Gastein. Ca. 100 m fra Haus Sonnewende standser skibussen, som både kan føre dig rundt i byen og til/fra liften.
Det vigtigste er, at du sætter pris på:

- Stilfuld indretning
- Charmerende (luksuriøse) omgivelser
- Meget velfungerende køkken (opvaskemaskine!)


Godt at vide

- Skibus lige foran døren
- Privat parkeringskælder
- Reception
- Ikke-ryger værelser 
- Gratis Wi-Fi
- Skikælder
- Slutrengøring
- Solterrasse

Hvad siger gæsterne?

“Rigtig dejlig lejlighed med de ting man har brug for på en skiferie. Kort afstand til skiløjper og ned i byen og rart der var parkeringskælder så bilen var sne og isfri her om vinteren. Ikke sidste gang vi kommer der.”
- Peter P, Tripadvisor.dk

Afstande

Afstand til piste: 500 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 400 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 400 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Faciliteter

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelses 4 personer (45 m2)

2-vær. lejlighed (op til 4 pers.): Der er et dejligt stort soveværelse og en stor stue med køkkenalrum med opvaskemaskine, køleskab, ovn, kogeplader og kaffemaskine samt mulighed for opredning til to personer på sovesofaen. Lejligheden har dusch/wc og en balkon fra stuen.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 6 personer (60 m2)

3-vær. lejlighed (op til 6 pers.): Der er 2 soveværelse og en stor stue med køkkenalrum med opvaskemaskine, køleskab, ovn, kogeplader og kaffemaskine samt mulighed for opredning til to personer på sovesofaen. Lejligheden har dusch/wc og en balkon fra stuen.
Sengelinned - Kogeplade - Fryser - Ovn - Køleskab - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 7 personer (70 m2)

3-vær. lejlighed (op til 7 pers.): Større lejlighed med 2 soveværelse med plads til henholdsvis 2 og 4 personer, stor stue og køkkenalrum med opvaskemaskine, køleskab, ovn, kogeplader og kaffemaskine samt mulighed for opredning til to personer på sovesofaen. Lejligheden har dusch/wc og en balkon fra stuen.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 8 personer (70 m2) SW2C+

Fantastisk type lejlighed til op til 8 personer. Der er to dejlige soveværelser med fire senge i hver. Denne type lejlighed har et stort køkken og spiseplads kombineret med den rummelige stue og to badeværelser. Nogle af disse lejligheder har balkon / terrasse.

Lejlighed 4-værelses 10 personer

Indeholder 2 soveværelser med 2 sovepladser og 1 soveværelse med 4 sovepladser, et stort køkken alrum med mulighed for 2 ekstra opredninger og bad og toilet.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV 

AccommodationTypes