Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Vælg antal rejsende pr. værelse
Vælg dato for ankomst

Find din billige skiferie Last minute med store rabatter

Hvert år hjælper Nortlander tusindvis af danskere til Alperne, hvor de tager på den skiferie, de drømmer om. Desværre opstår der i ny og næ et afbud af forskellige årsager, og det kan være din fordel.

Ikke at man skal fryde sig over andres ulykke, men det kan faktisk være til din fordel, at andre er forhindret i at tage på skiferie. For vi vil naturligvis gerne sælge en skiferie som en last minute afbudsrejse til dig, der leder efter et ekstraordinært skarpt tilbud.

Netop denne side er til for det formål at hjælpe dig til at finde en last minute skirejse.

Last minute skiferie med rabat

Hvis det er muligt for dig, at tage sydpå med kort varsel, så er det her, du kan holde øje med skirejser, der kan købes i sidste øjeblik. Der er nogle skientusiaster, der ligefrem har en kuffert eller rygsæk pakket og klar til at trække i lufthavnen på ingen tid. Hvis du gerne vil score en god rabat og komme på ski hurtigst muligt, så er det her på Nortlanders last minute side, det sker.

Vi gør jo ikke det her for vores blå øjnes skyld, og det er altid i vores interesse, at sørge for at der er så få tomme pladser på vores skirejser, som overhovedet muligt. Det kan derfor ikke være den store hemmelighed, at udover at du får en billig skiferie, så hjælper du også os. Alle er glade. Smart, ikke?

Last minute afbudsrejse på ski til Østrig

Har du allerede besluttet dig for, at din næste skiferie skal gå til de østrigske Alper? Uanset om det så er Tyrol eller Salzburgerregionen, der trækker, så har vi en last minute rejse til dig. Du kan gå op i toppen af siden her og filtrere på lande og destinationer som det passer dig bedst.

Blandt resultaterne på din søgning vil du finde last minute rejser til alle vores skisportsbyer i Østrig. Du vil kunne finde last minute afbudsrejser til Bad Gastein, Ischgl, Mayrhofen, ObergurglObertauern, Schladming, St. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain, Zell am See og Zell am Ziller.

Skiferie last minute Frankrig

Hvis det La Belle France, der trækker i din trang til at klikke skistøvlerne i bindingerne, så kan vi godt forstå dig. Vi elsker også Frankrigs skisportssteder. Igen kan du, ligesom med eksemplet ovenfor med Østrig, gå øverst på siden og sortere i de gode tilbud på last minute afbuds-skirejser til Frankrig.

Eller, hvis du er ude efter mere specifikt at finde en last minute rejse på ski til Alpe d’Huez, Les Deux AlpesLes Arcs, Les MenuiresTignes, Val d’Isere eller Val Thorens, så er det i samme menu, at du kan indsnævre søgningen, så den passer perfekt til dine ønsker om en billig skiferie nu og her.

Italien på skiferie i sidste øjeblik

Ciao bella Italia! Det hele er bare lidt mere lækkert i Italien, og det gælder også skiløbet. De velfriserede og dejligt brede boulevarder, som pisterne vitterligt er, tiltaler mange skiglade feriegæster.

Er du på udkig efter en god last minute rejse til Italien, så har vi det, du leder efter. Se vores destinationer øverst på siden, og find din skiferie med ekstra rabat i Canazei, Cervinia, ChampolucLivigno, Passo TonaleSauze d’Oulx og Sestriere.

Tag til Alperne på en last minute skirejse

Servicen og kvaliteten er der til gengæld ingen, der piller ved. Den er altid den samme, selv om det drejer sig om en afbudsrejse på ski med Nortlander.

Alle vores gæster kan forvente samme høje niveau på service fra vores guider, hotelpersonale og andre medarbejdere hele vejen rundt hos Skinetworks.Læs om Powdered by Skinetworks her.

Kort varsel og restpladser

Det er dig, der sidder med de gode kort, hvis du er i stand til at rykke ud med kort varsel. Kan du ligefrem tage af sted dagen efter, at bookningen foretages, er der særdeles stor sandsynlighed for, at det kan gøres.

Der er dog visse variabler, der skal tages højde for, og som regel an du tage afsted samme dag, men generelt er 12 timers varsel en god tommelfingerregel at holde sig til, hvis en last minute skiferie i allersidste øjeblik er ønsket.

Last minute skiferie uanset transportform

Du kan sortere i transportformen i menuen øverst her på siden, og dermed få vist skiferier som last minute skirejser i bil, fly, tog eller med bus. Der er kun de transportformer, der bliver vist her.

Læssevis af tilbud på last minute pladser på ski

Som du nok kan se, så skorter det ikke med gode grunde til at tage hurtigt afsted på en skiferie.

En last minute skiferie giver dig en skiferie med klækkelig rabat, hvis du er hurtig på aftrækkeren. Men skynd dig, for der er rift om pladserne.

Afbudsrejser og last minute skiferier i mailboksen

Hvis ikke du har tid til at holde løbende øje med vores restpladser og gode tilbud på skiferien, du måske tager afsted på i morgen eller næste uge, så er der hjælp at hente.

Du kan tilmelde dig en særlig e-mail liste, der giver dig mulighed for som den første at se afbudsrejserne inden, de offentliggøres her på siden. Vi har en separat last minute mailservice. Tilmeld dig derfor vores last minute liste her og kom forrest i køen.