Lej ski og snowboard hjemmefra

Lej dit skiudstyr hjemmefra Skileje og leje af snowboard

Nortlander anbefaler

Vi anbefaler at du lejer skiudstyr i forbindelse med bestilling af din rejse. Dermed er du sikker på at få det rigtige udstyr i forhold til dine skikundskaber og erfaring på ski. Samtidig har du det fulde overblik over de samlede rejsomkostninger, Du har mulighed for at ombytte udstyret, hvis det skulle blive nødvendigt under ferien.
Du finder priserne på skiudlejning ved at gå ind under det pågældende rejsemål og se under mere info. For enkelte destinationer, kan man ikke bestille hjemmefra, hvorfor der ikke er angivet priser.

3 gode grunde til, hvorfor du bør leje ski hjemmefra

  1. For det første er det billigere - Hvis du bestiller hjemmefra, sparer du 10-15% i Italien og Østrig og hele 20% i Frankrig
  2. Du får god vejledning, inden du tager afsted, så du er sikker på at få det rigtige udstyr
  3. Alt er betalt hjemmefra - så skal du ikke tænke på det, når du kommer frem

Hvordan fungerer det?

I forbindelse med, at du bestiller skileje hjemmefra, udsteder vi vouchers, som du blot afleverer i skiudlejningen på rejsemålet.

Der indgår ikke forsikring i priserne, men det er muligt at tegne i butikken, når du afhenter skiudstyret på destinationen. Den dækker ved eksempelvis tyveri og reducerer selvrisikoen. (Gælder ikke Cervinia)

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige skileje-pakker vi udbyder:

 

Skileje-pakker

Bronzepakke

Ski til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber. Typisk 0-5 års skierfaring. En blød ski der gør at skien er nemmere at håndtere. Skiene bliver oftest udleveret kortere end personen selv, da svingradiussen dermed mindskes.  Udstyret kan være op til 3 år gammelt, men godt vedligeholdt. Til skiløberen som færdes mest på grønne og blå pister.

Sølvpakke

Ski til den erfarende og øvede skiløber. 4-8 års erfaring. Her kan du få ski i flere varianter hvor små detaljer i skien gør den mere brugervenlig. En lidt stivere type ski for at give en bedre føling på pisten. Ski der er højest 2 år gamle. Denne pakke er til dig som kører flest blå og røde pister. Denne type består blandt andet af: Rossignol, Salomon, Fischer, Volkl.

Der kan lejes snowboard i denne kategori 

Guldpakke

De nyeste ski eller fra sidste sæson. Ski der passer til en meget øvet skiløber, typisk med ca 9 års skierfaring. Detaljer der gør skien hurtig og stabil på pisten. Til dig som behersker alle sværhedsgrader. Stort udvalg af udstyr, hvor du kan vælge imellem mange modeller fra blandt andet: Atomic, Rossignol, Salomon m.v.

Der kan lejes snowboard i denne kategori

Platinpakke

Top skien til den meget erfarne skiløber, der virkeligt vil udfordres både på og udenfor pisten. Alle skiene er specielt udvalgt så det kun er de bedste top modeller fra dette år, der er både Free Ride, All Mountain, Racing, Piste og Worldcupski.

Har du spørgsmål til ski- og snowboardleje? Så ring på 70 10 50 95