Østrig, Obergurgl

Hotel Austria - Bellevue

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg værelser

21 dec
4 jan
11 jan
25 jan
1 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse med muligehed for en opredning (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Balkon/terrasse
  • Pengeskab
  • TV
  • Babyseng
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
21 dec
4 jan
11 jan
25 jan
1 feb

Fakta

Om Hotel Austria - Bellevue

Velkommen til Obergurgl og det firestjernede Hotel Austria-Bellevue, som byder på lækre wellnessfaciliteter, vellavet gourmetmad og en placering tæt på pisten.

På Hotel Austria-Bellevue bor du lidt mere eksklusivt, i luksuriøse og stilfulde omgivelser. Her får du en skiferie med det hele; flot indkvartering, lækker mad, wellness og pisten tæt på. Når du træder ud af skirummet, skal du kun gå 50 meter før du rammer pisten, og herfra kan du stå på ski ned til den nærmeste lift, der tager dig rundt i det dejlige skiområde.

Luksus i hjertet af Obergurgl

Hotel Austria-Bellevue ligger på en lille bakketop over byens centrum, det firestjernede hotel er smukt og moderne indrettet, med et tvist af alpecharme til den luksuriøse atmosfære. Du bor med kun 500 meter til byens centrum, hvor du både finder butikker, afterski og restauranter.

Lækre wellnessfaciliteter

Efter en lang og hård dag på pisterne, og kroppen trænger til at lade op til en ny dag, kan du nyde de lækre wellnessfaciliteter på hotellet. Få løsnet op i den ømme skikrop med en svømmetur i poolen, eller læn dig tilbage i saunaen og få blodet til at cirkulere rundt i kroppen. Der er flere forskellige slags saunaer, og hvis du trænger til en lur, er der også et afslapningsrum med liggestole og vandsenge du kan glide ned i. Det er også muligt at få flere forskellige behandlinger eller massager, mod et ekstra tillæg.

Hvis du trænger til at holde træningen ved lige når du er på din skiferie, finder du også et veludstyret fitnessrum på hotellet. Der burde være nok udstyr til, både at få pulsen op og til at udfordre muskelmassen.

Skiferie med halvpension

Du kan roligt glæde dig til at sætte dig til rette i hotellets hyggelige restaurant. De dygtige kokke vil sørge for at forkæle dine smagsløg med lækre traditionelle, internationale og lokale retter. Om aftenen kan du sætte dig til bords, hvor kokkene har sørget for en 4-retters menu til dig. En gang i ugen er der en fast menu og buffet, som også inkluderer en velkomstdrink.

Er du ikke klar til at hoppe til køjs efter aftensmaden, kan du fortsætte aftenen i det hyggelige bar-område. Der vil bartenderen helt sikkert gerne sørge for en dejlig drink, kold øl eller et godt glas af deres store vinudvalg.

Hver dag starter med en dejlig morgenmadsbuffet, med alt hvad morgenmads-hjertet kunne begære. Der vil være noget for enhver smag, og også nok til at give kroppen alt den behøver og energi nok til en god, lang dag på pisterne. Om eftermiddagen, når du kommer hjem fra pisten, og den lille sult har meldt sig, serverer hotellet også en eftermiddagssnack du kan nyde.

Vinkælder

Er du den helt store vin-elsker, kan du godt begynde at glæde dig - hotellet har nemlig en imponerende vinkælder. Du kan booke dig ind til en vinsmagning, mod ekstra tillæg, i den fine vinkælder. Hvor du både kan opleve dufte, farver og lækre smage fra de smukkeste og bedste vinregioner i verden. Hotellets helt fine vine bliver opbevaret her, og det er en udsøgt oplevelse på højeste niveau.

Fællesfaciliteter

Hotel Austria-Bellevue er egentlig to hoteller der er eget af de samme, og som er tilsluttet hinanden ved en underjordisk tunnel. Det har en fordel for alle gæster, da det gør det nemt for dig at bevæge dig imellem de to hoteller. Det er nemlig muligt at benytte fitness, wellness eller baren på begge hoteller.

Sådan sover du

På Hotel Austria-Bellevue sover du som en drøm, i de stilfulde, lyse og moderne indrettede værelser. Der er lagt op til feel-good stemning og afslapning på værelserne, som indbyder dig til at føle dig hjemme. Alle værelser har alt du har brug for på din skiferie, så du kommer ikke til at mangle noget her.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Festkoglbahn. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie til Hotel Austria-Bellevue!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 700 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til skibus: 300 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med mulighed for en opredning


Ca. 30 m2 stort værelse med dobbeltseng samt et lille siddeområde. Mulighed for en ekstra opredning for et barn på sovesofa. Værelset har badeværelse med enten brusekabine eller badekar, samt toilet separat. Derudover også en balkon.

TV - Safe - WiFi - Badekåbe og slippers 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 21.12.2024 - 14:05 - København
Ankomst 21.12.2024 - 15:50 - Innsbruck
Rejsetid 1:45
Flynr. D89716
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 28.12.2024 - 16:40 - Innsbruck
Ankomst 28.12.2024 - 18:25 - København
Rejsetid 1:45
Flynr. D89717
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes