Frankrig, Val Thorens

Hotel

Hotel Club MMV Les Arolles

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg værelser

7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
18 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Pengeskab
  • TV
  • Babyseng
  • WiFi i værelse
  • Badekar eller bruser
  • Toilet

Fakta

Om Hotel Club MMV Les Arolles

Nortlander og Hotel Club MMV Les Arolles byder dig varmt velkommen til et enestående hotel lige ved pisten! Her er alt, du har brug for på skiferien – og er det oplagte valg, hvis du rejser med børn!

På hotellet her finder du både wellness, halvpension, moderne værelser, børneklub og ja – vi kunne blive ved! Så hvis du allerede nu er lidt fristet, så bliv ved med at læse.

Moderne og lækre værelser

Alle værelserne på Hotel Club MMV Les Arolles er flotte, moderne og renoverede. Her er alt, du har brug på skiferien – og i de store, bløde senge er du garanteret en god nat i drømmeland.


Tæt på skiløbet i Val Thorens

Hotellet ligger faktisk på pisten – og lige ud til børnebakken. Igen: Perfekt hvis familiens mindste skiløbere er med! Her er der altså ski-in/ski-out og gode muligheder for at være den første på pisten hver dag.

Skiferie med wellness

Hotellet har en lækker wellness-afdeling for voksne. Her kan du slappe af i en sauna, boblebad eller spa - så der er masser af mulighed for at blødgøre de ømme ben efter dagens skiløb. Vær dog opmærksom på, der er alders begrænsning på wellness-området.

Legerum til familiens yngste

Mens de voksne er i wellness, kan de yngste deltage i den gratis børneklub eller boltre sig i hotellets legerum. Der er masser af mulighed for at brænde det sidste krudt af, så de små går trætte og glade i seng!

Skiferie med halvpension

Hotellet byder på en god, stor morgenmadsbuffet, så du er mæt og glad hver dag inden dagens skiløb. Når du kommer hjem, kan du igen se frem til en god og sund middag i hotellets fine restaurant. Drikkevarer til maden er inkluderet i prisen (vin, vand, juice)

Hvis du gerne vil hjem til frokost, så ligger hotellet tæt på pisten, så det er let at komme til og fra. Frokost er dog ikke inklusiv i prisen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.
 

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Nortlander glæder sig til at byde jer velkommen i Val Thorens på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Jacuzzi: Ja

Legerum: Ja

Legerum: Ja

Parkering (mod betaling): surcharge

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng, samt eget bad og toilet.  
Sengelinned -TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

3-sengsværelse

3-sengsværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng og eget bad og toilet, samt en ekstra opredning.  
Sengelinned - TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

4-sengsværelse bestående af to rum

To dobbeltværelser med connecting door. Der er to enkeltsenge eller en dobbeltseng i hvert værelse og samt eget bad og toilet til hvert værelse.  
Sengelinned -TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 07.01.2023 - 07:55 - København
Ankomst 07.01.2023 - 10:00 - Lyon
Rejsetid 2:05
Flynr. D89736
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 14.01.2023 - 10:50 - Lyon
Ankomst 14.01.2023 - 12:55 - København
Rejsetid 2:05
Flynr. D89737
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes