SNOWS Sölden

Velkommen til SNOWS Skitest og workshop i Sölden

OBS: SNOWS 2019 er gennemført med stor succes.
For at du kan få et indtryk af, hvordan det hele foregår, kan du læse nedenstående beskrivelser af SNOWS fra november 2019.

SNOWS er den store danske testcamp, hvor du kan teste sæsonens nyeste ski og udvikle dit skiløb i selskab med et par hundrede andre ski-entusiaster. SNOWS foregår på Söldens to store gletsjere, der byder på terræn for alle.

SNOWS er bygget op omkring to ting:

 1. Fri adgang til at teste sæsonens nyeste ski.
 2. Fri adgang til spændende workshops med nogle af Danmarks dygtigste skiintruktører.

Derudover er der naturligvis masser af hygge og godt skiløb - og du er lige midt i det hele.

Hvor og hvornår er SNOWS?

SNOWS - Skitest 2019 i Sölden i Østrig foregår søndag d. 3. november - fredag d. 8. november.

Det er muligt at flyve derned eller køre selv.

Det får du på SNOWS

 • 5 dage på ski med liftkort til Sölden
 • 5 nætter på hotel eller i lejlighed
 • Fri adgang til skitest
 • Fri adgang til workshops med Danmarks bedste instruktører
 • Events på bjerget
 • Hygge og afterski
 • Lodtrækningspræmier og giveaways.

SNOWS er for alle

SNOWS er for alle skiløbere, der elsker sne. Terrænet på gletsjerne byder på pister som brede blå boulevarder til stejle world cup-hang. Alle kan stå på ski i området!

Mange tror at gletsjerskiløb er ekstremt skiløb, men det er ikke korrekt. Gletsjerskiløb er helt almindeligt skiløb ovenpå en tyk kappe af is, der sørger for kolde pister og perfekte forhold.

Perfekte rammer i Sölden

De to gletsjere Rettenbach og Tiefenbach leverer en kold bund og gode pister fra oktober og helt frem til maj. Gletsjerne byder på varieret skiløb fra brede blå pister til den udfordrende sorte world cup-piste, der hvert år lægger sne til world cup’ens sæsonåbning i storslalom.

Alle de vigtigste skibrands har testcentre på gletsjerne, hvilket giver os adgang til et enormt antal testski.

Skitest med alle de nyeste ski

Vi har masser af ski i test. Vel at mærke de nyeste ski fra de største producenter. Vi har testski indenfor alle kategorier, der spænder  fra den smalle pistefræser til den brede freerideski.

Hver morgen starter du ud på et par nye ski, og i løbet af dagen kan du skifte lige så mange gange, du har lyst. Vi står klar med skruetrækkere og rådgivning. Vores testski er voksenski fra 145 cm og opefter. Tager I børnene med, skal I selv have ski med til dem.

Undervisning på dit niveau

Alle kan blive bedre på ski, og på SNOWS udvides og finjusteres dine færdigheder. Målet er, at det altid er dig, der bestemmer fart, svingradius og flow uagtet hældning og underlag.

Vi har nogle af Danmarks dygtigste instruktører med, og du kan frit tilmelde dig vores workshops, hvor du bliver en bedre skiløber.

SNOWS udgangspunkt

Gletsjerne – Rettenbach og Tiefenbach - er vores udgangspunkt. SNOWS holder til i solen ved foden af Tiefenbach blot 40 meter fra gondolen. Skiløbet på de to gletsjere hænger sammen, og der er moderne gondoler fra bund til top på begge gletsjere. 

Er du selv kørt til Sölden kører du i egen bil op til SNOWS udgangspunktet. Køreturen nede fra byen tager cirka 20 minutter. Er du med fly, sørger vi for transporten op og ned hver dag. Turen op gennem dalen er meget smuk og er som taget fra en Tour de France-bjergetape.

Indkvarteringer for alle

Vi bor på hoteller eller i lejligheder nede i byen, hvor der er masser af gode restauranter, afterski og spændende shopping. Du vælger selv, om du vil bo i en lejlighed, en pension eller på hotel.

Du kan vælge at bo på: 

 • Hotel Die Berge - priser fra 5599,-
 • Hotel Garni Ehrenreich - priser fra 5549,-
 • Parkhotel Sölden - priser fra 5599,-
 • Hotel Tyrol - priser fra 5899,- (KUN Steep & Deep gæster)
 • Appartment Buggls - priser fra 4799,-
 • Alp Deluxe Regina's - priser fra 5099,-

Se hvem der bor hvor her.

God sne i november

I november står solen stadig højt over Alperne. Samtidig kommer lavtrykkene ind over bjergene og leverer regn i dalene men sne på toppen. Söldens gletsjere ligger mellem 2800 og 3300 meter.

Vi har været på novemberski siden 1998, og hvert eneste år har vi oplevet hvide, kolde pister og i rigtig mange af sæsonerne har vi boltret os i den lækreste puddersne.

Godt at have med til SNOWS

SNOWS foregår i 2800 meters højde, så vejret kan skifte mellem høj alpesol til mere barskt snevejr. Derfor skal du have udstyr og beklædning med til alle forhold.

Husk skistøvler, skistave, hjelm, goggles til solskin, goggles til fladt lys, tykke handsker, tynde handsker, ekstra mellemlag der kan tages af og på samt solcreme.

Nogle år er der så meget sne, at området bliver åbnet helt ned til byen. Hvis du ønsker at køre på ski helt ned til byen en eftermiddag, skal du medbringe dine egne ski.

Vil du vide mere? Så følg med her!

254 km pister

35 lifte

100 kmBlå pister
107 kmRøde pister
47 kmSorte pister

SNOWS Sölden

Byens højde 1377 m

Højeste skiløb 3250 m

Liftkapacitet 66000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Her kan du bo på SNOWS

Vil du med på SNOWS?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud til SNOWS.