Frankrig, Val d'Isere

Residence Alpina Lodge

Fakta

Om Residence Alpina Lodge

I hjertet af Val d’Isére finder du Residence Alpina Lodge med sine mange lejligheder og fornuftige beliggenhed midt i Val d'Isère centrum.

Her holder I skiferie i behagelige omgivelser, hvor alting er inden for rækkevidde.

Beliggenheden på din skiferie til Val d’Isère kan næsten ikke blive bedre end på Alpina Lodge. Med sin centrale placering og kun 200 meter til skiløbet er det ingen sag at holde skiferie.

Træhytten

Hotellet er bygget i træ, hvilket skaber en steming af hyttetur. Alle lejlighederne er selvfølgelige med toilet og bad – hvilket de fleste mennesker får behov for i løbet af en uge. Som et plus har størstedelen af lejlighederne balkon.

Derudover har I eget køkken, hvis den indre mesterkok får lyst til at kigge frem. Skulle det ende i et køkkenmareridt, kan I andre trække frisk luft på balkonen.

I bygningens gadeplan ligger Underground Café, som er en bar. Stemningen kan blive festlig, og der kan opstå støj til gene for visse af lejlighederne.

Bo godt og bo mange sammen

'Alpina Lodge’ er en super mulighed for at bo godt midt i en skiby, der byder på det hele og lidt til. Lejlighederne kan fås til to personer såvel som til ni personer, så her er muligheden for en skiferie med familien eller den store vennegruppe.

Uanset hvordan I sætter den kommende skiferie sammen, så har I her en valgmulighed, der ikke er til at komme uden om.
Vær opmærksom på at der opkræves et depositum pr. lejlighed ved ankomst.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi glæder os til at jer i sneen!

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til skibus: 20 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 125€ /week

Kæledyr (på forespørgsel): 50€ /week

Reception: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

WiFi: Ja

Studio til 2 pers.

Studiolejlighed på ca. 30m2. Lejligheden består af et stort rum med et åbent køkken og en sofasova til 2 personer eller en enkelt sovesofa og en udtræksseng. Lejligheden har balkon.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab -Telefon - Håndklæder - TV - Balkon - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 


2-værelses lejlighed til 4 personer

2-værelses lejlighed til 4 personer 38 m2. Lejligheden indeholder opholdsstue med sovesofa til 2 personer, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng, køkken, samt bad og toilet. Lejligheden har balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn – Køleskab -Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 


2-værelses lejlighed til 5 personer

2-værelses lejlighed til 5 personer 42 m2. Lejligheden indeholder opholdsstue med soveplads til 3 personer, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng, køkken, samt bad og toilet. Lejligheden har balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn – Køleskab - Telefon - Håndklæder - Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer 45 m2. Lejligheden indeholder opholdsstue med soveplads til 2 personer, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge eller dobbeltseng, kabine med køjeseng, køkken, samt badeværelse med toilet og et ekstra toilet. Lejligheden har balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn – Køleskab - Telefon - Håndklæder - Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 


2-værelses lejlighed med kabine til 7 personer

2-værelseslejlighed med kabine på 47kvm for op til 7 personer, som består af et soveværelse med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng, et opholdsrum med  3 sengepladser i form af sovesofa og en sovealkove med køjeseng, køkken, badeværelse med toilet og et ekstra toilet. Lejligheden har desuden balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn – Køleskab - Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

2-værelses lejlighed med kabine og hems til 8 personer

2-værelseslejlighed med kabine og hems på 64m2 for op til 8 personer, som består af et soveværelse med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng, et opholdsrum med køkken og  2 sengepladser i form af sovesofa. Derudover en sovealkove med køjeseng og en hems med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng. Herudover badeværelse med toilet og et ekstra toilet. Lejligheden har desuden balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn – Køleskab - Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 


3-værelses lejlighed med kabine til 9 personer

3-værelseslejlighed med kabine på 64m2 for op til 9 personer, som består af 2 soveværelser med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng, et opholdsrum med  3 sengepladser i form af sovesofaer og en sovealkove med køjeseng, køkken, badeværelse med toilet, et ekstra baderum og et ekstra toilet. Lejligheden har desuden balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Ovn – Køleskab - Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes