Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel Le Chamois

Halvpension inkl. transfer
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Turistskat betales på destinationen

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Le Chamois

Charme, skandinavisk hygge og liften er tæt ved fordøren midt i den gamle bydel.

En ting er rammerne, noget helt andet er indholdet. Dette er ikke et luksushotel, og det er bestemt heller ikke et spritnyt hotel. Til gengæld er der masser af charme, personlighed, fabelagtig beliggenhed og god mad.

Dansk værtspar


Hotellet har før været et hotel, vi selv har drevet. Nu er det drevet af en dansk familie, Signe og Jacob, med internationalt personale. Dog er meget, som du husker det – de sørger for jer på ægte skandinavisk manér og dansk hygge, som I kender det.

Beliggenheden


Hotellet er en af de ældre bygninger i Alpe d’Huez, og byen er siden grundlæggelsen i 1936 vokset rundt om den ældste bydel, Vieil Alpe-kvarteret. Det resulterer i at placeringen helt af sig selv bliver mere og mere central. Netop den centrale beliggenhed gør, at der er blot få minutters gang til Alpe d’Huez’ hovedgade med hyggelige butikker og restauranter. Pisterne og liften ligger ret tæt på hotellet, og du har intet besvær med at komme til og fra skiområdet.

Forplejning


Skandinaver som vi er, så ved vi, at god og ordentlig kost er vigtigt for den glade og trætte skientusiast. Derfor er morgenbuffeten solid og varieret, så pisterne senere kan indtages med frisk optanket energi. Hver aften serveres en lækker tre-retters menu, der er komponeret af hotellets egne kokke.

Vinen er jo en af de små sidegevinster ved at tage på skiferie i Frankrig. Til maden følger et velkomponeret vinkort og et generelt bredt udvalg af drikkevarer, man kan købe. Vinudvalget er overvejende fransk, og vi efterstræber altid at have lokale vine på kortet, så man kan stille nysgerrigheden ved at smage vine, vi normalt ikke så ofte ser hjemme i Danmark.

Ankomst og afrejse


På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en let aftenbuffet med en varm ret, salat og brød. Denne koster 15€ pr. person og børn under 12 år koster 10€ pr. barn. Du skal bestille gennem guiderne, når de ringer en uge før afrejse. Betaling sker på hotellet.

Til gæster, der ankommer senere på aftenen, byder vi (gratis) på suppe og brød i tidsrummet 22.30-00.00.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. Hvis du ønsker dette, så fortæl gerne guiderne dette, når de ringer cirka en uge før ankomst - så er hotellet sikker på, der er mad nok. Betaling sker på hotellet.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Er der afgang før klokken 7.30, vil personalet sørge for en morgenmadspose til afrejsen. Der vil dog også være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem uanset tidspunkt.

Værelser


Lige som fællesarealerne, bærer værelserne også præg af at hotellet ikke er fra allerøverste og nyeste hylde, men charme og personlighed er der masser af i de velfungerende rammer.

Alle værelser ud mod gaden har fået skiftet vinduer og er blevet lydisoleret for at komme støjniveauet til livs. Der kan dog stadig forekomme lidt larm fra gaden, da der ligger en offentlig tilgængelig bar under hotellet.

Fællesarealer


Hotel Le Chamois har en virkelig hyggelig bar og spiseafdeling. Stedet oser af stemning, og man har lyst til at opholde sig der, når man kommer tilbage fra en dag på ski. Hvis vejret er til det, og det er det jo som regel i Alpe d’Huez med de 300 årlige solskinsdage, så er der en fin terrasse, hvor man passende kan nyde et glas vin, en lokal øl, cocktail eller en god kop kaffe.

Der findes ikke nogen stor og fuldt udrustet skikælder. Der er derimod aflåst skirum i skuret ved siden af hotellet, og skistøvler kan placeres på støvlevarmere der er opsat rundt omkring på gangene. Det er dog ikke tilladt at gå indenfor på gulvtæpperne med skistøvler!

Med den gode beliggenhed og skandinaviske atmosfære glæder vi os til at byde alle skiglade gæster hjerteligt velkommen på Hotel Le Chamois i Alpe d’Huez.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort (med kreditkort er der et gebyr på 5 €), og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat på Hotel Le Chamois er 4,5€. Børn under 18 år er undtaget at betale turistskat.


Essensen
Centralt placeret
Skandinavisk og engelsktalende personale
Skandinavisk hygge
To minutter til liften
Meget for pengene

  Afstande

  Afstand til piste: 100 m

  Afstand til lift: 150 m

  Afstand til centrum: 200 m

  Afstand til shopping: 200 m

  Afstand til skibus: 150 m

  Afstand til skileje: 250 m

  Værelset

  Mad og drikke

  Pension Halvpension

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng: Ja

  Lounge: Ja

  Skirum: Ja

  Solterrasse: Ja

  WiFi: Ja

  Enkeltværelse

  Enkeltværelse med en enkeltseng. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


  Dobbeltværelse

  Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et bad og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

   
  Dobbeltværelse med balkon

  Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

  Twinværelse

  Dobbeltværelse til to personer med 2 enkeltsenge. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

   
  Twinværelse med balkon

  Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  3-sengsværelse

  Værelse til tre personer med tre separate senge. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


  3-sengsværelse med balkon

  Værelse til tre personer med tre separate senge. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  Familieværelse med køjeseng

  Værelse til fire personer med dobbeltseng og køjeseng. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  Familieværelse med køjeseng og balkon

  Værelse til fire personer med dobbeltseng og køjeseng. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  4-sengsværelse

  Værelse til 4 personer med 4 enkeltsenge. Badeværelse med badekar eller brus og toilet.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

  AccommodationTypes