Østrig, St. Anton

Heart Hotel Talhof Nigg

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. morgenmad inkl. transfer

Vælg afgang fra Kastrup 21 dec

Vælg værelser

21 dec
28 dec
1 feb
8 feb
15 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • WiFi i værelse
  • Bruser
21 dec
28 dec
1 feb
8 feb
15 feb

Alternativ 2

1 x 3-sengsværelse med balkon (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • WiFi i værelse
  • Bruser
21 dec
28 dec
1 feb
8 feb
15 feb

Fakta

Om Heart Hotel Talhof Nigg

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Heart Hotel Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Det her er indbegrebet af autenticitet! Hvis du leder efter en vaskeægte alpehytte, så led ikke længere. Heart Hotel Talhof Nigg er næsten som at træde ind i et kukur. Her giver træværk over det hele en helt unik stemning, der gør at du aldrig er i tvivl om, hvor du er. Vi er i den grad i Tyrol med alt, der hører til af atmosfære og nostalgisk charme.

Heart Hotel Talhof Nigg er vores hyggelige morgenmadspensionat med central beliggenhed i St. Anton. Det er ikke luksus, men det er kvalitet for pengene. Og så er vores personale skandinavisk talende.

Beliggenhed og omgivelser

Heart Hotel Talhof Nigg ligger på en lille stikvej til hovedgaden i den pulserende bydel i St. Anton, hvor byens restauranter, barer og indkøbsmuligheder befinder sig.

Du bor lige i hjertet af St. Anton, og har dermed aldrig langt hjem fra hverken ski eller afterski, da den nærmeste piste og lift ligger 5 minutters gang fra din hoveddør. Desuden går skibussen blot 50 meter herfra.

Værelserne

Alpehyttestilen er gennemført og hele hytten emmer af autentisk tyroleratmosfære. De rustikke træpaneler med masser af smukke udskæringer fra fællesområderne går igen på værelserne.

Du får masser af atmosfære og hygge på samtlige værelser. De store værelser har egen balkon.

En kort skiferie i St. Anton

Heart Hotel Talhof Nigg er et populært ophold for gæster, der har lyst til et afbræk fra hverdagen med tre eller fire dage på ski i et af verdens absolut bedste skiområder. Så tag afsted på ski med gutterne, tøserne eller en hurtig 'get-away' med kæresten. Heart Hotel Talhof Nigg er et oplagt sted, til en skøn smuttur med et par dage på ski.

Morgenmadspension

Et ophold på Heart Hotel Talhof Nigg er med morgenmad inkluderet, så energidepoterne fyldes godt op inden en god skidag i St. Antons fabelagtige skiområde.

De andre måltider står du selv for, og der er masser af muligheder i terrænet og byen ligger jo som bekendt lige for døren. Der er derfor rig mulighed for at udforske St. Antons restaurant og byliv.

Hvis du har brug for gode tips til spisesteder, så er guiderne eller personalet altid klar med forslag.

Parkering

Der er en p-plads pr. rum til rådighed. P-pladserne findes i området omkring Heart Hotel Talhof Nigg, og det er ikke muligt for alle at parkere lige ude foran hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde velkommen til en kort skiferie på Heart Hotel Talhof Nigg i St. Anton.

Afstande

Afstand til piste: 350 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Skirum: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse med toilet på gangen med balkon

Enkeltværelse med brusebad. Toilettet er på gangen på samme etage og tilhører kun dette værelse.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
Sengelinned – Balkon – Bad og toilet – Håndklæder

3-sengsværelse med balkon

Værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkelt seng samt en balkon. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – TV –WiFi (gratis)

4-sengsværelse i 2 rum med balkon

Værelse til fire personer med to separate rum og en balkon. I hvert rum er der en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet.
Balkon – Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder –TV – WiFi (gratis)

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 21.12.2024 - 00:00 - København
Ankomst 21.12.2024 - 00:00 - Innsbruck
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Charter

Hjemrejse

Afrejse 28.12.2024 - 00:00 - Innsbruck
Ankomst 28.12.2024 - 00:00 - København
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Charter

AccommodationTypes