Østrig, St. Anton

Haus Walter Mall

Fakta

Om Haus Walter Mall

Walter Mall er et hyggeligt familiedrevet hus lige i hjertet af St. Anton - her er kun få minutters gang til bylivet og liften.

Huset ligger centralt og samtidig tilstrækkeligt tilbagetrukket fra gågaden, så din nattesøvn skal du ikke bekymre dig om.

I huset finder du to lejligheder, hvor man kan bo henholdsvis fire og seks til otte personer.

Den ene lejlighed er på ca. 75 kvm., og den anden er på ca. 60 kvm.

Rolig indkvartering

Når du bor i Walter Mall, skal du være indstillet på, at det hele skal foregå lidt roligt, da ejeren (ældre dame) selv bor i huset. Huset er ikke velegnet til unge, festglade mennesker.

Bor du i lejlighed eller på morgenmadspension i St. Anton, kan du tilkøbe en lækker 3-retters menu på Heart Hotel Arlberg. Forkæl dig selv med sæson inspirerede retter fra vores kokke og nyd én eller flere aftener uden bekymringer om madlavning. Tilkøbes dette, skal du ankomme i restauranten mellem 19.00-20.00.

Det er også muligt at købe adgang til wellness området på Heart Hotel Arlberg. Så skulle kroppen trænge til forkælelse og afslapning efter en lang dag på ski, er det et godt sted at tilbringe din eftermiddag. Når du køber adgang for du en velkomstpakke med håndklæder, slippers og shampoo/balsam.

Alt i alt, så er dette et rigtig hyggeligt og autentisk hus i St. Anton.

*Huset stiller store krav til ro og accepterer ikke festglade grupper. Derfor skal alle der bor i huset her være minimum 20 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - kontant, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 25 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

2 værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer (50m2) bestående af to separate soveværelser med bad og håndvask, spisekøkken med ovn og tv, toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

3 værelses 5/6 personer    

3-værelseslejlighed til max 6 personer bestående af større spisekøkken med en mulig soveplads, soveværelse med dobbeltseng og én enkeltseng, badeværelse og balkon. Lejlighedens andet soveværelse ligger udenfor lejligheden, med indgang lige overfor.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

AccommodationTypes