Østrig, St. Anton

Haus Emil Mall

Fakta

Om Haus Emil Mall

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften.

Her bør du bo, hvis du prioriterer skiløbet frem for alt andet under din ferie i Alperne.

Omgivelser og beliggenhed

Disse pæne og hyggelige lejligheder består af dobbeltværelser, hvor hvert værelse har eget bad/toilet på gangen. Indretningen af hele ejendommen er efter ægte østrigsk alpestil, hvor charmen og atmosfæren helt sikkert vil vinde dit hjerte.

Desuden er der kun 250 meter til liften og pisten. Det vil sige, du altid er tæt på St. Antons fede skiløb. Generelt er Haus Emil Wall et super godt udgangspunkt for din skiferie med Nortlander

Lejlighederne drives til daglig af Ludmilla, hun er en ældre dame og bor selv i huset. Det betyder at der om aftenen ikke må være støj. På Haus Emil Mall bliver din nattesøvn ikke forstyrret.

Øvrigt

Denne pension er ikke egnet til festglade unge mennesker, da omgivelserne omkring pensionen er rolige og ikke som sådan byder ind til fest.

Bor du i lejlighed eller på morgenmadspension i St. Anton, kan du tilkøbe en lækker 3-retters menu på Heart Hotel Arlberg. Forkæl dig selv med sæson inspirerede retter fra vores kokke og nyd én eller flere aftener uden bekymringer om madlavning. Tilkøbes dette, skal du ankomme i restauranten mellem 19.00-20.00.

Det er også muligt at købe adgang til wellness området på Heart Hotel Arlberg. Så skulle kroppen trænge til forkælelse og afslapning efter en lang dag på ski, er det et godt sted at tilbringe din eftermiddag. Når du køber adgang får du en velkomstpakke med håndklæder, slippers og shampoo/balsam.

*Huset stiller store krav til ro og accepterer ikke festglade grupper. Derfor skal alle der bor i huset her være minimum 20 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - kontant, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 450 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi (mod betaling): 10 euro per lejlighed

Lejlighed 2-værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 42m2. Lejligheden består af entré, separat dobbeltværelse, opholdsrum med spiseplads, sovesofa, tv og åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, bad og toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn - Håndklæder– TV

Lejlighed 2-værelses 5 personer

2-værelseslejlighed til 5 personer på ca. 50m2. Lejligheden består af entré, separat dobbeltværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsrum med spiseplads, sovesofa, tv og åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, bad og toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn - Håndklæder– TV

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3-værelseslejlighed til 4 - 6 personer på ca. 70m2. Lejligheden er lækkert indrettet med gang, to separate soveværelser, større opholdsrum med spiseplads og stort åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, badeværelse samt separat toilet. Der er tv i opholdsrummet samt udgang til terrasse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Terrasse - Håndklæder– TV

Lejlighed 4-værelses 8 personer

Stor 4-værelseslejlighed til 8 personer (evt. 10, hvis der er børn iblandt). Lejligheden er 140m2 og består af entré, stort opholdsrum med sofaarrangement og tv, der hænger sammen med lejlighedens åbne køkken med spiseplads til op til 10 personer. Der er 3 separate soveværelser i lejligheden med hhv. 3, 3 og 2 sovepladser samt badeværelse og to toiletter.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Køleskab - Håndklæder– TV

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Studiolejlighed til 2 personer bestående af gang, separat bad og toilet, opholdsrum med spiseplads, to sovepladser, veludstyret køkken med ovn og opvaskemaskine, tv samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Køleskab- Håndklæder – TV

AccommodationTypes