Østrig, St. Anton

Hotel Haus Michael Marth

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Haus Michael Marth

Hotel Haus Michael Marth er til dig, der prioriterer at bo centralt i St. Anton, når du er på skiferie.

Omgivelser og beliggenhed

Med en beliggenhed midt på den hyggelige gågade, fås det ganske enkelt ikke bedre. På Michael Marth bor du altså midt i St. Antons dejlige byliv som byder på et stort udvalg af butikker, barer og restauranter. Liften der fører dig op i sneparadiset St. Anton, ligger 500 meter fra hoteldøren. Gåturen dertil, går gennem den charmerende gågade og er en dejlig gåtur fra morgenstunden.

Kvartpension

På hotel Michael Marth, er indkvarteringen med kvartpension og betyder du hver morgen får serveret stor østrigsk morgenmadsbuffet, med både brød, yoghurt, müsli, pålæg, æg og alt hvad der ellers hører til...

Værelserne

Alle hotellets værelser er store og pæne, indrettet i traditionel, østrigsk stil med gode senge, lænestole, sofaborde og satellit-tv med skandinaviske kanaler.

Bor du i lejlighed eller på morgenmadspension i St. Anton, kan du tilkøbe en lækker 3-retters menu på Heart Hotel Arlberg. Forkæl dig selv med sæson inspirerede retter fra vores kokke og nyd én eller flere aftener uden bekymringer om madlavning. Tilkøbes dette, skal du ankomme i restauranten mellem 19.00-20.00.

Det er også muligt at købe adgang til wellness området på Heart Hotel Arlberg. Så skulle kroppen trænge til forkælelse og afslapning efter en lang dag på ski, er det et godt sted at tilbringe din eftermiddag. Når du køber adgang for du en velkomstpakke med håndklæder, slippers og shampoo/balsam.

* Michael Marth er ikke velegnet til unge, festglade mennesker.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - kontant, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 400 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Morgenmad Ja

Faciliteter

Skirum: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med badeværelse, TV og telefon. Værelset er cirka 25kvm.
Sengelinned – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder - TV - WiFi (gratis)

Enkeltværelse

Enkeltværelse med badeværelse og TV
Sengelinned –Håndklæder - TV - WiFi (gratis)

Suite 2 pers.

Suite på ca 40 kvm til to personer. Dobbeltværelse med badeværelse, mindre køkken og TV.
Sengelinned –Håndklæder - TV - WiFi (gratis)

AccommodationTypes