Østrig, St. Anton

Apartment Christine

Inkl. 6 dages liftkort inkl. transfer

Vælg værelser

21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan

Alternativ 1

1 x 2 Værelses 3 Personer (2 personer)

Lejligheden indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, der ikke kan splittes til to enkeltsenge, samt et køkken og opholdsrum med én opredning og et badeværelse med brusebad og toilet. I køkkenet er der blandt andet en lille opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel.

 • Køleskab
 • TV
 • Sengelinned
 • Håndklæder
 • Babyseng
 • Ovn
 • Opvaskemaskine
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan

Fakta

Om Apartment Christine

Bo hyggeligt og rart i Apartment Christines lejligheder i hjertet af St. Anton med kort afstand til byen og skiløbet.

Hvis en skiferie i lejlighed skal være helt i top, er det at indkøbsmulighederne ligger lige i nærheden en af de allervigtigste ting. På den måde er dagens indkøb til madlavning og husholdning aldrig en sur pligt og et stort slæb. Når man ikke orker at lave maden selv, er det ekstra rart, at der i samme kvarter ligger et godt udvalg af spisesteder, barer og generelt byliv med puls.

Det er netop den kombination, du får med en skiferie i Apartments Christine. Du bor lige midt i det hele, og selv skiløbet er tæt på, og det er jo i sidste ende det, det hele handler om.

Liften og pisten ligger blot 200 meter væk, og skulle benene alligevel være lidt trætte, så er der skibussen, der går 100 meter fra dørtrinnet.
Veludstyrede lejligheder

Apartments Christine tilbyder forskellige størrelser lejligheder. Kapaciteten varierer fra to til personer, og i dem alle er der installeret kogeplader, køleskab og opvaskemaskine.

Pladsen i de mindre lejligheder er fordelt på et køkken/alrum og et soveværelse, mens de større lejligheder har tilføjet et ekstra soveværelse til køkken/alrummet.

Bor du i lejlighed eller på morgenmadspension i St. Anton, kan du tilkøbe en lækker 3-retters menu på Heart Hotel Arlberg. Forkæl dig selv med sæson inspirerede retter fra vores kokke og nyd én eller flere aftener uden bekymringer om madlavning. Tilkøbes dette, skal du ankomme i restauranten mellem 19.00-20.00.

Det er også muligt at købe adgang til wellness området på Heart Hotel Arlberg. Så skulle kroppen trænge til forkælelse og afslapning efter en lang dag på ski, er det et godt sted at tilbringe din eftermiddag. Når du køber adgang for du en velkomstpakke med håndklæder, slippers og shampoo/balsam.

Parkeringspladser

Hvis du kører på skiferie til St. Anton i bil, vil der ved Apartments Christine være en reserveret parkeringsplads tilknyttet hver lejlighed. Pladsen er gratis, og den er tilgængelig på ankomstdagen efter klokken 16:00.
OBS

Apartments Christine er ikke velegnede til unge og festglade mennesker.

Med en skiferie til Apartments Christine får du blandt andet

 • Perfekt beliggenhed midt i byen
 • Charmerende og hyggelige lejligheder
 • Skiløbet tæt på

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: Ja

2-værelses lejlighed til max 3 personer


Lejligheden indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, der ikke kan splittes til to enkeltsenge, samt et køkken og opholdsrum med én opredning og et badeværelse med brusebad og toilet. I køkkenet er der blandt andet en lille opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel.
Sengelinned – Opvaskemaskine- Køleskab - Håndklæder – TV

3-værelses lejlighed med balkon til max 4 personer


Lejligheden indeholder to soveværelser med en dobbeltseng i begge, der ikke kan splittes til to enkeltsenge, samt et køkken og opholdsrum. I køkkenet er der blandt andet en lille opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Håndklæder – TV

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 04.01.2025 - 14:05 - København
Ankomst 04.01.2025 - 15:50 - Innsbruck
Rejsetid 1:45
Flynr. D89716
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 11.01.2025 - 16:40 - Innsbruck
Ankomst 11.01.2025 - 18:25 - København
Rejsetid 1:45
Flynr. D89717
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes