St. Anton

St. Anton Pistekort St. Anton

St. Anton pistekort

St. Anton er en del af Arlbergområdet, som består af flere forskellige toppe og dale. Fra St. Anton kan du med godndolerne Galzigbahn, Nassereinbahn og Rendlbahm, samt stoleliften Gampenbahn, tage dig til flere forskellige bjergtoppe.  

St. Christoph er et lidt mindre område. Her kommer du fra toppen af Galzig via piste 64. En forkostpause på Arlberg Thaja eller på nogle af de andre restauranter som ligger i bunden af pisten, har alle hyggelige sol placeringer. Her finder du også fine langrendsløjper.  

Stuben er et paradis for experter. Området er kendt for sine udfordrende nedfarter og er især populært blandt erfarne skiløber og freriders. Byg farten op på de røder pister og kom op igen med de charmerende to-personers stollifte, som har sat sit præg i Stuben. Tag gondolen Albonabahn for at komme til toppen af Stuben og stoleliften Valfagehrbahn for at komme tilbage til St. Anton. Hvis du i stedet vil tage videre til Zürs, tager du Flexenbahn.  

Området Zürs byder på fantastisk skiløb og er især populær blandt eksperter og offpiste skiløbere. Området har nogle af de mest udfordrende pister i hele Arlberg. Pisterne 157 eller 159 er perfekt til at øve carvingsvingene. Herfra kan du tage Züserseebahn eller Seekopfbahn op igen til “platån”, hvor et antal af lifter og pister mødes. Stoleliften Madlochbahn byder på fantastiske udsigter og derfra kan du enten tage den røde piste 165 ned mod Zürs, eller den lidt mere udfordrende ski-rute ned til Zug eller Lech. Når du kommer op med Zugerbergbahn ligger restauranten Balmalp, og der kan du nyde en magisk udsigt i luksus men afslappende miljø. Herfra kan du også køre mod Lech.  

Lech er kendt for sine velpræparerede og varierede, samt sin luksuriøse atmosfære. Her finder du alt fra brede og åbne pister til mere smalle nedfarter – Lech er altså et must på din skiferie. Her finder også et stor udbud af børnevenlige pister, hvilket gør området perfekt for børnefamilier. For dem som vil videre til Schröcken og Warth, anbefaler vi at tage bussen om morgenen direkte til Lech, for derefter at køre over mod Aueneldjet, så det ikke bliver for stressende. For at komme hjem fra Lech på ski, er det med kabineliften Rüfikopfbahn. Her tager du piste 180 til ankerliften Shüttbodenlfit, og videre til piste 185 til Trittalp-liften. Herfra sigter du efter liften Trittkopfbahn 1, når du kører ned. Derefter er der kun en gondoltur og en stolelift tilbage, inden du kan køre til St. Anton via “Happy Valley” eller via pist 78 --> 56 --> 50.  

Busser: Som supplement til det store liftsystem, findes der både gratis skibusser og busser med afgift, som kører dig rundt i Arlbergområdet.  

St.Anton - Nasserein: gratis 

St. Anton – St.Christoph (buss 760): gratis 

St. Anton - Zürs - Lech buss 760: afgift  

For dem som længes efter en støvledans og afterski på slutningen af skidagen, findes der en masse afterskisteder, man kan besøge. Taps, Krazy Kanguruh eller ikoniske Mooserwirt, som alle ligger på piste 29, hvor du nemt kan komme ned til byen igen efter festlighederne. På Rendl Beach kan du nyde en kold radler samtidig med at du har et overblik over den store park.  

Arlbergområder har alt hvad en skiløber kan ønske sig. Her finder et hav af oplevelser både i og udenfor pisten, samt afterski i verdensklasse.  

Hent pistekortet St. Anton som PDF her!