Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Heart Hotel Pinzgauerhof

Halvpension

Fakta

Om Heart Hotel Pinzgauerhof

På vores charmerende og ældre Heart Hotel Pinzgauerhof med halvpension, får du skiløb til og fra døren og en perfekt beliggenhed i hjertet af Hinterglemm.

Her får du ski-in/ski-out på din skiferie.
Hotellet er et af vores Heart Hotel, der drives primært af vores eget danske og svenske hotelpersonale, der serverer lækker halvpension og leverer service med skandinavisk hygge og charme.

Hyggeligt og charmerende hotel

Hotellet er så absolut ikke et luksushotel. Men det behøver det heller ikke at være for, at du kan få en god skiferie.

Tillad os at være ærlige: Hotellet er en ældre model med lamper fra 80'erne og træmøbler, men det giver en autentisk stemning, så atmosfæren fejler intet.

Bo klos op ad pisten i Saalbach/Hinterglemm

Når du bor på Heart Hotel Pinzgauerhof, bor du praktisk talt direkte på pisten. Under normale (sne)omstændigheder har du sølle 50 meter til pisten og liften, og derfor tør vi godt kalde det for ski-in/ski-out.

Beliggenheden er absolut det bedste ved hotellet. Det ligger dejligt centralt i Hinterglemm og i nærheden af byens restauranter, caféer og barer.

Halvpension på skiferien

Når man står på ski, skal der fyldes godt og ordentligt op på energidepoterne, og det sørger vi for. Hver dag serveres der en solid og god morgenmadsbuffet, og vores egne kokke kreerer om aftenen en velsmagende tre-retters menu.

Efter middagen kan I fortsætte hyggen i hotellets egen hyggelige bar, der tilbyder god kaffe, lækre drinks, lokale vine, øl og vand.

Allergier og madpræferencer

På vores Heart Hotel kan vi garantere dig en god menu, selvom du har allergi over for gluten, nødder, mælk eller laktose, samt hvis du er vegetar, veganer eller pescetar.

Hvis du er mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar, serverer vi vores vegetariske menu, som er helt vegansk.

For at vi kan imødekomme vegetariske alternativer eller tilpasse vores menu i tilfælde af allergi, bedes dette oplyses ved reservation af rejsen. Vær opmærksom på, at hvis der ønskes vegetarisk eller specialkost, vil det gælde for alle middage under skiferien på hotellet.

Hvis du har andre allergier eller madpræferencer end dem, der er nævnt ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på nortlander@nortlander.dk, så vil vi undersøge mulighederne for specialkost nærmere.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 kan du se frem til en enkel og mættende varm ret, enten fra buffet eller tallerkenserveret. Til de gæster der ankommer senere på dagen, byder vi på en sandwich frem til kl. 22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en dejlig morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30-09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Internet

Der er installeret nyt WiFi anlæg, som dækker hele hotellet. Alligevel bør vi gøre opmærksom på, at vi trods alt er i Alperne, og her kan forsyningen af internet have visse udfordringer med stabiliteten.

Bilister til Heart Hotel Pinzgauerhof i Hinterglemm

Kører du i bil til Saalbach/Hinterglemm, så vær opmærksom på, at ikke at køre til Zell am See, men til Hinterglemm. I Zell am See ligger der nemlig et andet Hotel Pinzgauerhof, som altså ikke er vores. Dette navnefællesskab har af og til skabt lidt forvirringer for både vores og deres gæster, der ankommer i bil. Vi holder til i Hinterglemm.

Der er ikke gratis parkering ved hotellet. Der er enkelte pladser, som koster €12 pr. dag. Lige ved hotellet er der til gengæld et parkeringshus, hvor man for en ugepris på €109 kan parkere


Det får du på Heart Hotel Pinzgauerhof

  • Halvpension og skandinavisk personale
  • Enestående beliggenhed
  • Hygge og ægte østrigsk charme
  • Mulighed for parkering i nærliggende parkeringshus mod betaling.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 500 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse med balkon

Enkeltværelse til én person med en enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Enkeltværelse med balkon med mulighed for 1 opredning

Enkeltværelse til én person med enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad. Der er mulighed for en opredning på værelset, således at der kan sove to personer.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med toilet og brusebad eller badekar.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med balkon samt badeværelse med toilet og brusebad eller badekar.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Dobbeltværelse med 2 enkeltsenge

Dobbeltværelse til to personer med to separate senge samt badeværelse med toilet og brusebad.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med skråvægge og balkon med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse til to personer med balkon samt badeværelse med toilet og brusebad. Der er mulighed for en opredning i værelset, således at der kan sove tre personer. Vær opmærksom på at værelset har skrå vægge.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder 


3-sengsværelse

Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad.
Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

3-sengsværelse med balkon

Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

3-sengsværelse med skråvægge og balkon

Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på at værelset har skrå vægge.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder


4-sengsværelse med balkon med dobbeltseng og køjeseng

Et værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

5-sengsværelse med en 3 enkeltsenge og køjeseng

Familieværelse perfekt til to voksne og tre børn. Værelset består af en dobbeltseng, som kan adskilles til to separate senge, en køjeseng og en enkeltseng samt badeværelse med toilet og badekar.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

10-sengsværelse i 3 rum

Større værelse med plads op til ti personer fordelt i tre værelser samt ét toilet med brusebad. Et værelse med en dobbeltseng og køjeseng, et værelse med en dobbeltseng og et værelse med to dobbeltsenge og en siddegruppe.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

AccommodationTypes