Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Hotel Saalbacherhof

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Saalbacherhof

En skiferie på Saalbacher Hof betyder, at du ikke skal sørge for andet end at nyde livet, for her er sørget for det hele.

Hvis din skiferie i Saalbach skal have luksus og god komfort, er Saalbacher Hof stedet, det sker.

Flot og markant i bybilledet ligger det firestjernede hotel på byens hovedgade, og man er ikke i tvivl om, at dette er en bygning af stor lokal betydning.

God service og kvalitet er hvad det handler om, og det er lige hvad du får med en skiferie her.

Værelserne

Der bydes indenfor på 94 værelser fordelt på en ny og en ældre afdeling. Begge afdelinger er moderne og nyrenoverede, og hvert værelse er individuelt indrettet med varierende temaer.

Halvpension

Der er er halvpension inkluderet, når du bor på Hotel Saalbacher Hof. Morgenmad og aftensmaden nydes i den fine og lyse restaurant, hvor store panoramavinduer giver en god udsigt til skiløbet på pisten. Der er en god og stor morgenbuffet hver morgen, og hver aften er der to skiftende menuer at vælge mellem.

Der er endvidere en a la carte-restaurant på hotellet. Inkluderet i dit ophold er der en aftens adgang hertil. Henvend dig i receptionen, så refunderer de et beløb i henhold til din halvpension, som du kan bruge i a la carte-restauranten.

Efter aftensmaden er der mulighed for at tage en digestive i hotellets bar. Hvis benene har energi tilbage efter dagen på pisterne, er baren i kælderen et godt sted at svinge benene til husets faste live-rock-band, der spiller hele sæsonen.

Velvære og yoga

Efter en god lang dag på pisterne er det oplagt at tage en tur i hotellets flotte wellness-afdeling med swimmingpool, jacuzzi og saunaer. Der er desuden tilknyttet yogahold, som du kan tilmelde dig, hvis du vil have behov for at at strække godt ud og få skuldrene helt ned.

Der kan også tilkøbes forskellige wellness-behandlinger, så der er i den grad plads til skigæster med hang til selvforkælelse.

Hotel Saalbacher Hof er et hotel i sin egen liga, og velegnet til dig der gerne vil have høj kvalitet og lækker luksus på din skiferie.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 25 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Badekar eller bruser: Ja

Dampbad: Ja

Elevator: Ja

Fitnessrum: Ja

Føntørrer: Ja

Vis mere

Garage: Ja

Glutenfri mad: Ja

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Kaffemaskine: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Minibar: Ja

Pejs: Ja

Pengeskab: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Toilet: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi i værelse: Ja

AccommodationTypes