Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Hotel Alpine Palace

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Alpine Palace

Velkommen til et af Hinterglemms mest luksuriøse hoteller!

Det femstjernede topklassehotel giver dig den luksus, de fleste drømmer om. Her går skiløbet hånd-i-hånd med luksus oplevelser.

Charme & luksus

Hotel Alpine Palace er et kvalitetshotel, der oser af charme og luksus. Her får du alle de faciliteter og meget mere, du kan drømme om på din skiferie. Hotellet tilbyder et fantastisk wellness område, hvor du har mulighed for at nyde ferien - både inde- og udendørs.

Skiferie med halvpension

Alle ophold på Hotel Alpine Palace er med halvpension, du skal altså ikke tænke på noget praktisk men bare nyde det fantastiske skiløb. Alle de praktiske ting klarer hotellets venlige personale for dig - så du skal ikke tænke på andet end fedt skiløb. Måltiderne indtages i store flotte lokaler, hvor der er kræset for detaljerne.
Et lille tip fra Nortlander, er at tage et kig på hotellets vinkælder. Her er der mulighed for at se (og smage) nogle af Østrigs bedste lokale vine med top personale til at lave de helt rigtige omgivelser.

Effektivt skiløb

Med en placering så tæt på liften, kan du være på pisten hurtigere end de fleste. Her tilbyder Saalbach-Hinterglemm et skiløb for alle i et effektivt system. Områderne med Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunn, Leogang – og nu også Zell am See-Kaprun giver dig massere af muligheder at vælge mellem.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen til Hotel Alpin Palace og Saalbach-Hinterglemm.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Delux

Stort dobbeltværelse på ca. 45 m2 med dobbeltseng samt sovesofa for op til 2 personer. Vi anbefaler det ikke til 2 voksne. Alle værelserne er indrettet i en lækker alpestil med varierende stil. Værelserne har separat bad med dusche samt badekar og toilet. Derudover er balkon på disse værelser, delvis med udsigt til bjergene.
Badekåbe - Tøffler - TV - Hårtørre - Minibar – Balkon

Junior Suite

Stor Junior Suite på ca. 50 m2 med dobbeltseng samt sovesofa til 2 personer. Værelserne er indrettet i en moderne alpetstil. Værelserne har udover et stort walk in closet badeværelse med dusch samt badekar, og toilet der kan aflukkes. Derudover er der balkon på værelserne, alle med udsigt til bjergene.
Badekåbe - Tøffler - TV - Hårtørre - Minibar – Balkon

AccommodationTypes