Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Pension Wallner

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Pension Wallner

Ski-in/ski-out kan vi næsten love dig hos Pension Wallner! Her er der nemlig kun sølle 25 meter til både piste og lift. En bedre beliggenhed er svær at finde!

Det er ikke kun skiløbet pension Wallner er tæt på, huset ligger i hjertet af Saalbach - så du heller ikke har langt hjem fra afterskien.

Skiferie med morgenmad

Pension Pension Wallner serverer hver morgen en skøn morgenbuffet for jer. Her kan I sætte jer til rette og spise jer mætte mens du fylder depoterne op med energi til dagens strabadser på bjerget.

Restauranten serverer også aftensmad, hvor det er muligt at tilkøbe retter efter eget valg. Her kan i udforske det måske ukendte, men gode østrigske kogekunst. Køkkenet serverer nemlig lokale retter af lokale råvarer.

Alt du har brug for på skiferien

Hvis du kommer i bil til Saalbach, kan du parkere ved siden af huset gratis. Huset har også en skikælder, gratis wifi og en sauna, hvor du kan slappe af efter en dag på ski.

Pension Wallner er et godt hyggeligt hus med alt du skal bruge på skiferien i Saalbach.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 25 m

Afstand til lift: 25 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Morgenmad Ja

Faciliteter

Sauna: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja


3-sengsværelse

Hyggeligt indrettet med 3 sovepladser, TV og dusch/wc.
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med 1 opredning

Dobbeltværelse der indeholder de mest nødvendige ting til skiferien. Hyggeligt indrettet i typisk Østrigsk stil, indeholder TV og dusch/wc.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Familieværelse

Dejligt familieværelse på 35m2 til 4 personer, indrettet med to separate soveværelser med to sovepladser i hver, samt dusch/wc.
Balkon – Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes