Østrig, St. Anton

Pension Haus Kindl

Morgenmad

Fakta

Om Pension Haus Kindl

Vil du gerne bo i gåafstand til liften og pisten og på et pension med morgenmad i St. Anton? - Velkommen til Pension Haus Kindl.

På Pension Haus Kindl bor du kun med et sneboldkast til pisten og liften, så det er nemt for dig og dine medrejsende at komme på ski hver morgen. Du kan lige nå at få lidt frisk bjergluft i lungerne, inden du rammer liften, der tager dig op i det fantastiske skiområde.

Når du bor på Pension Haus Kindl bor du i den rolige ende af St. Anton, men vil du gerne gå på opdagelse i byens restaurant eller bar-liv, er der kun 700 meter til centrum. Der findes også en skibus i byen, der let kan transportere dig rundt, det nærmeste busstoppested ligger 200 meter fra Pension Haus Kindl.

Skiferie med morgenmad

Pension Haus Kindl er i mange år blevet bestyret af Christina Kindl, og hun sørger for en god og solid østrigsk morgenmadsbuffet hver morgen. Så du skal ikke bekymre dig om starten på din dag - Christina skal nok sørge for at du får en god og mæt start på dagen, så du er klar til dagens pister.

Sådan bor du

Værelserne på Pension Haus Kindl er enkle og simple, men hyggelige, så du kan få en afslappende skiferie. Der er det du har behov for på værelserne, så du kan få en god skiferie.

Trænger du til at få varmen i kroppen efter dagens skiløb, eller trænger den bare til noget afslapning, kan du tage en tur i pensionens sauna.

I kælderen finder du også et skirum, hvor der er støvlevarmer, så du slipper for at stikke fødderne i et par iskolde skistøvler hver morgen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 700 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Morgenmad Ja

Faciliteter

Skirum: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

AccommodationTypes