Østrig, St. Anton

Hotel Alte Post

Halvpension

Fakta

Om Hotel Alte Post

Hotel Alte Post i St. Anton byder på lækre wellnessfaciliteter, vellavet gourmetmad og en central beliggenhed.

Nyd den luksuriøse atmosfære på det firestjernede Hotel Alte Post i St. Anton. Her får du en skiferie med det hele; flot indkvartering, gourmetmad, wellness og central beliggenhed.

Luksus i hjertet af St. Anton

Hotel Alte Post ligger i hjertet af St. Anton, og med blot en kort gåtur til liften om morgenen, er hotellet helt perfekt som udgangspunkt til en uge i det lækre skiområde. Du bor midt i byen, så du kommer let rundt, når du skal udforske St. Antons butikker og afterski.
Det firestjernede hotel er smukt indrettet i traditionel alpestil, hvilket tilsætter en skøn tyrolsk alpecharme til den luksuriøse atmosfære. Det imødekommende personale er klar til at hjælpe og give dig den bedste oplevelse på ferien.

Lækre wellnessfaciliteter

Efter en hård dag på ski kan du nyde de lækre wellnessfaciliteter på hotellet. Få løsnet op i de ømme muskler med en svømmetur eller læn dig tilbage i jacuzzien. Der er også en pool særligt til børnene, der er en række saunaer og dampbade, og det er også muligt at tilkøbe forskellige behandlinger såsom massage, manicure, ansigtsbehandling mm. Når du ankommer på hotellet ligger der lækre, bløde badekåber og tøfler på dit værelse, så du er klar til at bevæge dig ned til spa-afdelingen.


Vellavet gourmetmad

Du kan også roligt glæde dig til maden på Hotel Alte Post. De dygtige kokke sørger for at dine smagsløg bliver forkælet, når de serverer lækre retter for dig i restauranten både morgen og aften.

Hver dag starter med en lækker og varieret morgenbuffet med både varme og kolde retter, der nok skal give energi til en god, lang dag på pisterne. Når du kommer hjem om eftermiddagen kan du nyde lidt hjemmelavede snacks og en kop kaffe.

Om aftenen kan du sætte dig til rette og nyde en 6-retters gourmetmiddag, som akkompagneres af et godt udvalg af kvalitetsvin fra hele verden. Børnene inviteres til at spise sammen i hotellets bar, hvor retterne tilpasses deres smagsløg.


Faciliteter:

 • Bar
 • Wellness & pool
 • Fitness
 • Gratis wifi
 • Parkering
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 5,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste: 200 m

  Afstand til lift: 200 m

  Afstand til centrum: 0 m

  Afstand til shopping: 0 m

  Afstand til skibus: 80 m

  Afstand til skileje: 100 m

  Værelset

  TV Ja

  Wi-fi i værelset Ja

  Bruser Ja

  Toilet Ja

  Mad og drikke

  Pension Halvpension

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Fitnessrum: Ja

  Lounge: Ja

  Reception: Ja

  Sauna: Ja

  Skirum: Ja

  Solterrasse: Ja

  Vis mere

  Wellness: Ja

  Wellness behandlinger: Ja

  WiFi: Ja

  Alte Post Deluxe Suite

  Deluxe suite bestående af en Alte Post suite, en Galzig suite samt et ekstra dobbeltværelse. Suiten har således i alt 3 soveværelser med dobbeltseng, 3 toiletter, 3 badeværelser samt en stor stue. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.

  Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

  Alte Post Suite


  Flot, rummelig suite bestående af en Galzig suite forbundet med en stor stue. Indrettet med dobbeltseng samt to sovesofaer med plads til hver 2 personer. Derudover med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
  Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)


  Dobbeltværelse "Comfort"


  Stort dobbeltværelse med toilet/bad, hårtørrer, tv, telefon, minibar og safe-box. Mange af værelserne har også balkon.
  Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

  Dobbeltværelse "Deluxe"


  Stort deluxe dobbeltværelse med mulighed for 2 ekstra opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box.
  Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

  Familieværelse


  Familieværelse med plads til 4 personer. Indrettet med dobbeltværelse, stue med mulighed for 2 opredninger, toilet samt badeværelse. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
  Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)


  Suite Galzig


  Flot suite med dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.

  Sengelinned – Pengeskab - Bad – Telefon – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

  AccommodationTypes