Østrig, St. Anton

Apartment Mitterdorf

Fakta

Om Apartment Mitterdorf

Midt i St. Antons gågade ligger Appartements Mitterdorf, der byder på lejligheder med plads til 4 personer.

På Apartements Mitterdorf får man simpelthen ikke bedre beliggenhed i St. Anton by. Huset  ligger midt i byens gågade og er bygget i år 2005.


Veludstyrede lejligheder 

Huset byder på tre lejligheder til hhv. 2, 3 og 4 personer. Lejlighederne er moderne indrettet med bl.a. Fladskærmstv og internetadgang. Lejlighederne, der er på 28 - 50m2, er enormt populære, så ønsker man at bo her, bør man være tidligt ude med sin booking.
Appartements Mitterdorf stiller i nærheden en underjordisk parkeringskælder til rådighed, og indkluderet i prisen er også et ski depot ved sportsforretning samt slutrengøring af lejligheden.


Vær opmærksom på

Da ejeren af lejlighederne selv bor i huset med sin familie, tolereres larm og fest hen på de sene aftentimer ikke. Så er I en større gruppe af festglade mennesker, er dette ikke alternativet for jer.

Turistskat opkræves på destinationen Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 5,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Ski-depot ved liften (gratis): Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed (2/3 pers.)

2-værelses Lejlighed beliggende midt i gågaden. Lejligheden har balkon, veludstyret køkken, opvaskemaskine, bad og toilet.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – WiFi (gratis)

2-vær. lejlighed (3 pers.)

2-værelses Lejlighed beliggende midt i gågaden. Lejligheden et veludstyret køkken, opvaskemaskine, bad og toilet.
Sengelinned - Kogeplade – Opvaskemaskine - Køleskab -Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 
 

3-vær. lejlighed (4 pers.)

3-værelses Lejlighed beliggende midt i gågaden. Lejligheden har balkon, veludstyret køkken, opvaskemaskine, bad og toilet.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade –Opvaskemaskine - Køleskab -Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes