Østrig, Zell am See

Hotel Der Waldhof

Halvpension

Fakta

Om Hotel Der Waldhof

Med en beliggenhed tæt på pisten og stort wellness område, er dette familievenlige Hotel Der Waldhof bestemt et besøg værd.

Bo lækkert på 4-stjernet Hotel Der Waldhof

Dette lækre 4-stjernede hotel er beliggende i hjertet af den skønne by Zell am See, omgivet af et flot bjerglandskab og nær Schmittenhöhe kabinelift. Hotellet er perfekt til dig der rejser med børnefamilien, da hygge og hjemlig atmosfære kombineret med høj komfort er i højsædet. Udover at være et hyggeligt hotel, så kan du forvente festlige aftener, shows og forkælelse under dit ophold på Hotel Der Waldhof.

Hvordan smager maden?

Man spiser godt på hotellets restaurant der både serverer regionale og internationale retter, lige fra den store morgenbuffet til velsmagende middag. Al maden bliver serveret i pæne omgivelser og med god service. På ankomstdagen vil der være en aftenbuffet indtil 20:30 med diverse retter samt en lille dessert. Ankommer du efter 20:30 vil der være en lille tallerken til dig i baren, så du kan få lidt mad, inden sengen kalder.

Tæt på pisten

Hotellet er det perfekte skihotel med egen skisti som fører dig fra skiområdet direkte til skikælderen.

Familievenligt hotel i Zell am See

Udover at Hotel Waldhof ligger perfekt så du og din familie kan køre på ski næsten lige til døren, så er der også en del andre børnevenlige fordele.

Efter en lang dag på ski, er der direkte bag hotellet en fin kælkebakke, med rig muglighed for at børnene kan kælk både før og efter aftensmaden - hotellet har masser af kælke man kan låne.

Udover kælkebakken, er der også på hotellet adgang til to indendørs spil/lege rum opdelt til forskellige aldersgrupper. Til de mindste er der boldrum og et klatrestativ med rutsjebane og til de lidt større tilbyder hotellet: Wii og flere forskellige brætspil, der alle inviter til hygge. Der er desuden bordtennis, bordfodbold og et poolbord til rådighed.

Alt dette og meget mere gør børnenes ferie dejlig og de voksnes skiferie lettere.

Værelserne på Hotel Waldhof

Hotellet har gennemgået en større renovering, og det betyder helt nye dobbeltværelser "Deluxe" og familiesuiter! Derudover er der blevet bygget et stort wellness område til hotellet, på hele 850 m2. Her er der alt hvad du skal bruge til at forkæle dig selv efter en lang dag i skistøvlerne!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Steinerwirt. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 600 m

Afstand til shopping: 600 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: Ja, ekstra

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Live musik: Ja

Lounge: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Deluxe med 2 opredninger

Endnu mere komfort med luksus charme: Dobbeltværelserne er udstyret med en dobbeltseng og en sovesofa og giver dermed plads til 2-4 personer. De grundlæggende faciliteter inkluderer brusebad med separat toilet, tv / radio, minibar og minisafe, gratis trådløs internetadgang og balkon. Værelset ligger i den nybyggede del af hotellet.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad - Telefon - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Economy

Dobbeltværelse: Indrettet med dusch/wc, minibar, TV og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Komfort

Hyggeligt værelse med dobbeltseng, brusebad eller badekar, toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, minibar, gratis trådløs internetadgang, pengeskab, balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Superior med 2 opredninger

Rummeligt værelse med dobbeltseng, sofa, skrivebord, bruser eller badekar, toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, minibar, gratis W-LAN, pengeskab, balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse

Enkeltværelse: Indrettet med dusch/wc, minibar og TV.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familie Suite

I de rummelige suiter føler 2-6 personer sig hjemme. Her finder du en stue med dobbeltseng og siddepladser samt et separat soveværelse anbefalet til børn. Familiesuiterne er udstyret med tv / radio, minisafe og minibar, brusebad og separat toilet, balkon og gratis trådløs internetadgang. Værelset ligger i den nybyggede del af hotellet.

Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Juniorsuite m. dusch/wc

Rummeligt værelse med kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng, sofa, skrivebord, minibar, badeværelse med badekar, hårtørrer, rummelig entré med spejl garderobe, gratis trådløs internetadgang, safe, balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes