Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Berghotel Seidl-Alm

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Berghotel Seidl-Alm

Oplev ægte ski-in/ski-out på dette hotel med smuk udsigt over pisterne i Saalbach-Hinterglemm.

Her bor I oppe på bjerget med alt under ét tag. Nyd en tur i sauna, traditionel østrigsk afterski og en god middag på Berghotel Seidl-Alm.

Bo på bjerget

Hotellet ligger på bjerget og alle værelser har en unik udsigt udover de sneklædte bjerge. Den høje beliggenhed gør, at I hver morgen kan trække direkte i udstyret og gå direkte ud på pisten. Det bliver ikke nemmere at komme på ski.

Berghotel Seidl-Alm tilbyder dejligt lyse tre-, fire- og fem-personers værelser, som er perfekte til familen men der er også hyggelige dobbeltværelser. Nogle værelser har balkon, hvor man kan nyde udsigten og slappe af efter en lang dag på ski.

Ønsker I lidt ekstra afslapning, kan I benytte hotellets spa-område med sauna.

Madoplevelser og afterski på hotellet

Bor I på Berghotel Seidl-Alm starter hver dag på den bedste måde med en indbydende morgenbuffet med lokale delikatesser. I halvpensionen er der udover morgenbuffeten indkluderet en tre-retters middag.

Restauranten kan tilpasse menuen til både vegetarer og veganere, mens der også findes gode muligheder til børn. Alle måltider foregår i hotellets restaurant med panoramaudsigt over bjergene.

Tager I en pause fra skiløbet, kan solen nydes fra hotellets solterrasse. Her kan I ligeledes nyde en god drink, når skidagen går på hæld, og hotellets nye bar åbner for afterski.

Ægte ski-in/ski-out

Når I bor her, undgår I liftkøen om morgenen, for I kan tage dagens første nedfart direkte fra døren.

På Berghotel Seidl-Alm er skiløbet totalt i fokus, hvilket ikke er så mærkeligt, for I kan tilgå hele Saalbach-Hinterglemm skiområdet blot ved at gå ud af hoveddøren.

Fra hotellet står I på ski ned af behagelige blå pister til nogle af områdets 70 moderne lifter, som vil føre jer videre ud i området.

Hotellet er perfekt til skielskende familier eller par, der ønsker at bo komfortabelt og samtidig vil nyde at være midt i det alpine miljø.

Vigtig information

Det er vigtigt at være opmærksom på, at for at komme tilbage til hotellet efter en skidag, skal I med liften op. Den sidste lift lukker kl 16:00. Ved ankomst og afrejse transportes jeres bagage til og fra hotellet af personalet.

På ankomstdagen skal I tage Schönleitenbahn-liften i Vorderglemm op til hotellet senest kl. 16:00. Hvis jeres liftkort ikke er gældende på ankomstdagen, men har startdato dagen efter, så kan I komme op med liften efter klokken 15.00 på ankomstdagen uden ekstra tilkøb. 

Ved afrejse kan I tidligst tage afsted, når pisterne åbner.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi ønsker jer en dejlig ferie i ski-paradiset Saalbach-Hinterglemm!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 5000 m

Afstand til shopping: 5000 m

Afstand til skibus: 5000 m

Afstand til skileje: 5000 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Standart


Lyst dobbeltværelse med lyse parketgulve, dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 15 m2.
Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus – WiFi 


Dobbeltværelse Superior


Nyrenoveret lyst dobbeltværelse med dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 17 m2. Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus - WiFi

Dobbeltværelse Superior med Balkon


Nyrenoveret lyst dobbeltværelse med dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 17 m2. Værelset har balkon med skøn udsigt over dalen.
Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus - WiFi 

AccommodationTypes