Østrig, Sölden

Hotel

Hotel Die Berge

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Die Berge

Med Hotel Die Berge får I et helt nybygget hotel med en lækker stor opvarmet skypool.

Moderne med alpestil  

Hotel Die Berge byder på moderne værelser der er indrettet i rigtig alpestil. Her får I egen altan hvor I kan nyde den dejlige natur udsigt fra. 
Værelserne indeholder også alle en lækker pakke med tøfler, badekåber og spa-håndklæder, der med fordel kan bruges i wellness området. 

Se frem til luksus 

Her på Hotel Die Berge får I rigtig luksus for pengene. På trods af den kolde temperatur og sne udenfor, har I mulighed for at ligge i den dejlige opvarmede skypool og nyde udsigten til bjergene. 
Hvis I ønsker endnu mere varme og velvære, er der også forskelligt tempererede saunaer I kan slappe af i. Det kan altså kun blive en afslappende skiferie.  

God adgang til skiområde og dejlig mad 

Hvis det hele ikke skal gå op i afslapning, kan I også vælge at udnytte fitness lokalet på hotellet og selvfølgelig det lækre skiområde som Sölden tilbyder. Skiområdet kommer I let op til, da I finder svævebanen Giggijoch kun 550 meter fra hotellet.  
Ved morgenmadsbuffeten på hotellet bliver maven godt fyldt, så I er klar til en god dag på ski. Drikkelsen er der også styr på, på Hotel Die Berge, hvor I kan udnytte den lækre bar i stueetagen. 

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 550 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Kæledyr: €18/day

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse M

Dobbeltværelse på ca. 18 kvm med balkon og dobbeltseng. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med enten brus eller kombineret badekar/brus.
TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab - Balkon

Dobbeltværelse L med balkon

Dobbeltværelse på ca. 30 kvm med balkon og dobbeltseng samt opholdsområde med sovesofa. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med kombineret badekar/brus.
TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab - Balkon

Dobbeltværelse "Sky" med tagterrasse

Dobbeltværelse på ca. 30 kvm med egen tagterrasse og dobbeltseng samt sofa. Der medfølger badekåbe, slippers og toiletartikler til badeværelset med kombineret badekar/brus.
TV - Telefon - WiFi (gratis) - Håndklæder - Sengelinned - Bad og toilet - Minibar - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer - Pengeskab

AccommodationTypes