Italien, Sauze d'Oulx

Hotel

Hotel Assietta

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Assietta

Bo på et hyggeligt hotel med "value for money" tæt på liften i Sauze d'Oulx!

Beliggenhed

Hotel Assietta ligger bare 250 meter fra Clotes liften, som nemt og hurtigt fører dig op i det italienske skisystem. Desuden ligger det centralt, så du aldrig har langt til, hvad du måtte have brug for.

Hvordan smager maden?

På Hotel Assietta er halvpension inkluderet, hvilket betyder at du hver morgen kan glæde dig til en lækker morgenmadsbuffet med lidt af hvert og hver aften kan se frem til et solidt middagsmåltid.Morgenmad serveres i hotellets morgenmadsrestaurant. Her får du et bredt udvalg af cereals, yoghurts, brød, kød og oste, brioche m.m. Der er selvfølgelig også frisk frugt, te og kaffe.Den inkluderede aftensmad nydes i hotellets tilhørende restaurant, der også har åbent for udefrakommende gæster. Her er der mulighed for at vælge fra dagens menu, der ikke er den samme som der serveres i resturanten.Aftensmaden byder såvel på italienske favoritter som på internationale retter.

Værelserne

På værelserne finder du enten gulvtæppe eller trægulv, eget WC og bad og hyggelige træmøbler og træudsmykning på væggene. Nogle værelser har også balkon.

Værd at vide

Hotel Assietta har desuden en hyggelig og møbleret solterrasse, hvor du kan hvile benene og nyde solen efter en lang dag på ski. Derudover tilbyder hotellet også opbevaringsrum til skiudstyr.OG! Så er der også WiFi på hotellet.Vi vil vove at påstå, at du på Assietta får alt, du har brug for på en skiferie til Italien!
Vær opmærksom på, at der kan forekomme støj fra baren til klokken 23:00 på værelserne på 1. sal. Desuden ligger hotellet meget central, hvorfor der kan være støj fra gaden.

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 10 m

Afstand til skileje: 25 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

WiFi i lobby: Ja

Dobbeltværelse Standard

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Standard med 1 opredning

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc. I dette værelse er der mulighed for opredning til en 3. person.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes