Italien, Passo Tonale

Residence Anna

Inkl. 6 dages liftkort inkl. transfer

Vælg værelser

23 dec
30 dec
6 jan
13 jan
20 jan

Alternativ 1

1 x 2-værelses lejlighed til max. 4 pers. (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Balkon/terrasse
  • Køleskab
  • TV
  • Sengelinned
  • Håndklæder
  • Fryser
  • Komfur
  • WiFi i lejlighed
  • Badekar eller bruser
  • Toilet

Fakta

Om Residence Anna

Bo i de hyggelige lejligheder tæt på pisterne og med mulighed for at bruge et 4-stjernet hotels wellness-faciliteter.

Lejlighederne i Residence Anna ligger lige ved pisten. Residence Anna er uden at tage munden for fuld blandt de bedste lejligheder i Passo Tonale.

Restauranter, barer, indkøbsmuligheder, lift og piste ligger en meget kort gåtur fra din hoveddør. Det bliver ikke meget bedre.

Men det er ikke kun derfor, at Residence Anna er blandt de bedste lejligheder i Passo Tonale. Indretningen byder op til velbehag og hygge på samme tid.

Moderne indretning

Alt i fællesarealerne og selve lejlighederne er nyrenoveret og stilfuldt indrettet. Det beskrives bedst som en blanding mellem varme, hygge og klassisk luksus.

Lejlighederne er derfor til dig, som ikke bare ønsker at bo godt, centralt og lige ved liften, men samtidig også forventer at der bliver kælet for detaljerne - for det bliver der her. Her kan du bo med hele familien eller større grupper i samme lejlighed. Du kan bo fra 4 og op til 8 personer, så I kan sagtens bo i samme lejlighed. Det er også muligt at lære de andre gæster i huset at kende.

Alle lejlighederne indeholder selvfølgelig alle de bekvemmeligheder, som du ville finde hjemme hos dig selv.

Mulighed for wellness

Trænger du til at slappe af og løsne op i et boblebad eller tø op i en sauna, finder du også en spa- og wellnessafdeling i lejlighedskomplekset. Det er fri afbenyttelse mod betaling, og du kan booke spa- og wellnessområdet til hele lejligheden i 1 time for 35€.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 35€/week

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Flot, lys lejlighed til 4 personer, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa til 2, soveværelse med dobbeltseng og dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

3-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Lejlighed til 6 personer, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa til 2, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med køjeseng, dusch/wc. Flot og lys indretning.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

4-vær. lejlighed (max 8 pers.)

Større lejlighed, der er godt indrettet og med fin plads til hyggelige stunder under jeres ferie. Indrettet til 8 personer med tre mindre soveværelser, et af dem med sovesofa. Køkken/opholdsrum med sovesofa til 2 og 2 dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 23.12.2023 - 14:05 - København
Ankomst 23.12.2023 - 15:50 - Innsbruck
Rejsetid 1:45
Flynr. D89716
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 30.12.2023 - 16:40 - Innsbruck
Ankomst 30.12.2023 - 18:25 - København
Rejsetid 1:45
Flynr. D89717
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes