Italien, Canazei

Hotel

Hotel Gran Chalet Soreghes

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Gran Chalet Soreghes

Er I typerne der har mere energi efter skiløbet, så kan I med fordel bo på Hotel Gran Chalet Soreghes, hvor der er fitnesscenter og adgang til spa og wellness.

Den perfekte lokation

Hotel Gran Chalet Soreghes er smukt placeret centralt i Campitello, som er naboby til Canazei. Med bare 125 meter til nærmeste lift bor du helt perfekt i forhold til skiløbet.Værelserne er store og rummelige med mulighed for 2 ekstra opredninger. Alle værelser har bad/toilet, sat-tv, minibar, safetybox, og mange af dem har også egen balkon. Der er desuden mulighed for at bestille prestige værelser/suiter eller hotellejligheder.

Nyd 3-4 retters menu om aftenen

Hotellet er med halvpension og byder hver dag på morgenbuffet samt 3-4 retters aftensmenu.Hotellet har desuden fitnesscenter, hvis du efter dagens skiløb stadig har kræfter tilbage i benene. Mod betaling får du også adgang til det lækre spa/wellness område "La Grotta".

Gældende for vinteren 2020/2021

Værelser rengøres inden ankomst med stærke rengøringsmidler med blandt andet hydrogenperoxid og natriumhypoklorid. Værelser rengøres dagligt.

Informationstavler og/eller tv-skærme er tilgængelige i receptionen, hvor gæsterne kan følge de seneste nyheder om Covid-19-situationen. Der bliver mulighed for prioriteret check-in, så gæsterne ikke behøver at opholde sig i en overfyldt reception.

Gæsterne bedes udfylde en forudgående kontrol af deres helbredstilstand inden ankomst. Der bliver foretaget stikprøver på gæsters kropstemperatur og håndhygiejne.

I restauranten:
Tallerkener portionsanrettes i stedet for buffet eller der laves en alternativ buffet, hvor personalet serverer maden for gæsterne.
Faste tidspunkter for morgenmad, frokost og middag, så du ikke skal blandes med mange forskellige gæster.

Alle medarbejdere er tydeligt informeret og uddannet i den korrekte opførsel og håndtering af Covid-19, og bruger enten et medicinsk mundbind eller visir, som skærmer for ansigtet.

Håndsprit er tilgængeligt mange steder på hotellet.

Afstande

Afstand til piste: 1000 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 2500 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: supplement

Halvpension: Ja

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi (mod betaling): surcharge

Dobbeltværelse "Classic" m. dusch/wc og 2 opredninger

Fint værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet, samt 2 ekstra opredninger på sovesofa.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning) 

Dobbeltværelse "Prestige" m. dusch/wc og 2 opredninger

Et større og fint indrettet dobbeltværelse med eget bad og toilet, samt 2 ekstra opredninger på sovesofa.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning) 

AccommodationTypes