Frankrig, Tignes

Lejlighed

Residence Val Claret

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Residence Val Claret

Rummelige lejligheder i hjertet af Tignes - kun 50 meter fra pisten og 200 meter fra centrum.

Drømmer du om en skiferie i fantastiske Tignes? Så er Residences Val Claret et godt bud!

Skilejligheder i centrum

Residences Val Claret er dejlige og rummelige lejligheder placeret centralt i Tignes. Her bor du midt i det hele og har således aldrig langt til hverken by eller pist - optimale betingelser for en perfekt skiferie! Lejlighederne ligger cirka 50 meter fra pisten, hvilket gør at man hurtigt kommer til og fra skiløbet. Der er med andre ord tale om rigtige skilejligheder.

Alt du skal bruge under din ferie

Alle lejligheder er veludstyret med de mest nødvendige køkkenfaciliteter, så du kan lave mad og hygge dig i lejligheden under ferien. Her er der ingen, der bestemmer, hvornår du skal op og have morgenmad, eller hvornår middagen er serveret - det er helt op til dig!
Tæt på det hele - midt i de franske Alper

Generelt er der aldrig langt til pisterne eller centrum i Tignes, og residences Val Claret er ingen undtagelse. Bor du i Residences Val Claret har du 200 meter til centrum, hvor der er gode indkøbsmuligheder, barer og restauranter.
 

Lejlighederne

Lejlighederne varierer fra to personers studio lejligheder til store 8-mands væreIser, så i Residences Val Claret er der plads til alle.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi glæder os til at se jer i skønne Tignes!

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling): by reservation

Reception: Ja

2-vær. lejlighed (4 pers.)

Til maksimum 4 pers. ca. 25 km2. Soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, stue/opholdsrum med to sovepladser eller køjeseng i gang med to sovepladser. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine i nogle lejligheder.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn - Køleskab

2-vær. lejlighed (4-5 pers.)

Til maksimum 5 pers. ca. 30 km2. To sovepladser i stue/opholdsrum eller køjeseng i gangen med to sovepladser. Tre sovepladser i soveværelse eller kabine. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine i nogle lejligheder.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

3-vær. lejlighed (7-8 pers.)

Til maksimum 8 pers. ca. 50 km2. Soveværelse med to sovepladser, stue/opholdsrum med to sovepladser, fire sovepladser i andet soveværelse, eller to sovepladser i gangen og to sovepladser i andet soveværelse. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

4-vær. Lejlighed (6-8 pers.)

Til maksimum 8 pers. ca. 60 km2. Tre soveværelser med to sengepladser i hver og to sovepladser i stue/opholdsrum. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

Studio (2-3 pers.)

Til maksimum 3 pers. ca. 15 km2. Stue/opholdsrum med tre sovepladser, eller en soveplads i stue/opholdsrum samt en køjeseng med to sovepladser i gangen. Tekøkken med køleskab, kogeplader og miniovn eller mikroovn.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

Studio (3-4 pers.)

Til maksimum 4 pers. ca. 18 km2. Stue/opholdsrum med to sovepladser, køjeseng med to sovepladser i gangen. Tekøkken med køleskab, kogeplader og miniovn eller mikroovn.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

 

Studio (4 pers.)

Til maksimum 4 pers. ca. 20 km2. Stue/opholdrum med to sovepladser, køjeseng med to sovepladser i gangen eller to sovepladser i kabine. Tekøkken med køleskab og kogeplader, miniovn eller mikroovn og/eller opvaskemaskine i nogle lejligheder.  
Sengelinned -Kaffemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab

AccommodationTypes