Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel Les Campanules

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension

Vælg værelser

7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Privillege (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • WiFi i værelse
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 2

1 x Suite Comfort (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • WiFi i værelse
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 3

1 x Suite Privillege (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • WiFi i værelse
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Fakta

Om Hotel Les Campanules

Hvis du vil bo på et hotel med spa og wellness, med en fantastiske udsigt ud over søen og Grand Motte, er Hotel Les Campanules i Tignes le Lac et godt valg.

Fra det øjeblik du træder ind på Hotel Les Campanules, kan du nyde dit ophold i afslappende og velkommende omgivelser på dette familiedrevet hotel gennem tre generationer.

Det 4-stjernede Hotel Les Campanules tilbyder alt det, du har brug for til en afslappende skiferie – bonus er at lokationen er både historisk og prestige fyldt.

Det charmerende og autentiske hotel bygget i træ og sten, giver den ægte Alpe stemning. At det ovenikøbet ligger lige ude til snetorvet og liften i Tignes le Lac, med kun få minutters gang, gør starten på din ski dag nem.

Ski og wellness

Når du kommer hjem fra din ski dag, har du mulighed for at sidde og nyde din drink i hotellets bar eller på terrassen med den fantastiske udsigt til et snebeklædt bjerglandskab. Apropos udsigt, kan du slappe af i hotellets udendørs opvarmede pool, med den mest fantastiske udsigt til Grand Motte og søen, der skiller Tignes i to bydele. Udover den opvarmede pool byder hotellet på en skøn wellness afdeling, med blandt andet sauna, tyrkiske bade og spa, hvor du kan forkæle din krop, til endnu en dag på ski på de mange pister.

Halvpension

Alle ophold er med halvpension, som du kan nyde i hotellets hyggelige restaurant, og med de store panoramavinduer bliver du heller ikke snydt for den skønne udsigt. Findes der en bedre måde at starte dagen på, end at sætte sig til rette med en flot udsigt til sneklædte bjerge og en lækker morgenmadsbuffet?! Deres morgenmadsbuffet giver den helt rette start til en ski dag, med et stort udvalg af blandt andet frisk frugt, cereals, franske kager og et udvalg af lokale oste og charcuteri.

Til aftensmaden sætter du dig igen til rette i restauranten, hvor hotellets kokke gør sig umage hver dag, med at lave en gourmet menu med lokale råvarer, samt temaaftener til den største fornøjelse for dine smagsløg.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses i Tignes på Hotel Les Campanules på årets skiferie med Nortlander!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Værelse på ca. 16m2 med udsigt til dalen og kirken. Værelset har en dobbeltseng, men der kan laves 2 enkeltsenge på forespørgsel. Derudover et badeværelse med badekar og separat toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Dobbeltværelse Privillege

Værelse på ca. 18-20m2 mod syd med udsigt til pisterne, gletsjeren og søen. Værelset har en dobbeltseng, men der kan laves 2 enkeltsenge på forespørgsel. Badeværelse med badekar og toilet. Derudover har værelset balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - Balkon

Familiesuite

Værelse på ca. 25-29m2 mod dalen eller mod søen. Værelset har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en køjeseng. Badeværelse med badekar og toilet.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Suite Comfort

Værelse på ca. 30m2 mod syd med udsigt til pisterne, gletsjeren og søen. Værelset har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en sovesofa. Badeværelse med badekar og separat toilet.Værelset har desuden balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - Balkon

Suite Privillege

Værelse på ca. 36m2 mod syd med udsigt til bjerget. Værelset har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en sovesofa. Badeværelse med badekar og separat toilet.Værelset har desuden balkon mod syd med udsigt til gletsjeren og søen.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - Balkon

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes