Frankrig, Tignes

Hotel L'Aigle du Montana

Halvpension inkl. transfer
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Turistskat betales på destinationen

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel L'Aigle du Montana

Vil du gerne bo tæt på pisten, liften, byen og søen i Tignes? Så er Hotel L’Aigle du Montana det helt rigtige sted!

Med fem minutter til alt du behøver i Tignes, må det siges, at beliggenheden her er i top. Hos Nortlander tør vi godt sige, at det er en beliggenhed til 5-stjerner! Hotellet er ovenikøbet nyrenoveret til sæsonen 2023/2024, og indretningen byder ind til ægte fransk alpe stemning.

Skiferie med solterrasse

Beliggenheden er ikke det eneste, der er i top her. Hotel L’Aigle du Montana er et moderne og lækkert indrettet hotel – og her er alt, hvad du har brug for på skiferien: Hyggelig restaurant, solterrasse med liggestole, bar og et lille wellness område. Så efter dagens skiløb er mulighederne mange! Skal du en tur i baren, på solterrassen eller ned i poolen og saunaen?

Wellness på hotellet

Har du behov for afslapning efter dagens udfordringer på pisterne, kan du lade kroppen op i hotellets wellness-afdeling med pool, sauna, hammam og boblebad.

Værelserne


Det er ikke kun fællesarealerne der er moderne indrettet. Værelserne er også lækre og med alt, du

har brug for! Du finder blandt andet eget badeværelse, en god seng og mange af værelserne har også en balkon med en lækker udsigt – husk dog at booke dette, hvis det er noget du ønsker på skiferien. Hotellet har 21 værelser og 42 senge, så det er ikke stort, og giver en dejlig intim følelse.

Halvpension på skiferien

På Hotel L’Aigle du Montana er der halvpension med i prisen. Det betyder, at du hver morgen får serveret en god, mættende morgenbuffet i hotellets restaurant. Efter en dag på pisterne – og måske en tur i baren - sætter du dig igen til rette og nyder en 3-retters aftenmenu.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turistkontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Med andre ord har Hotel L’Aigle du Montana alt, du har brug for på skiferien til Tignes – og vi hos Nortlander glæder os til at byde dig velkommen!

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til skibus: 300 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Lounge: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Mindre dobbeltværelse på ca. 17m2 med enten en dobbeltseng (160cm) eller 2 enkeltsenge (2x80cm). Værelset har eget bad med brus og toilet. Herudover minibar og tv.

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse med en 180x200cm eller en 140x190cm dobbeltseng. Der kan også laves enkeltsenge. Værelset har eget bad med brus og toilet. Herudover privat altan, minibar og tv. Der er mulighed for plads til en babyseng.

Dobbeltværelse med balkon og udsigt mod bjerget

Sydvendt dobbeltværelse med udsigt til bjerget. Værelset har en 180x200cm eller en 140x190cm dobbeltseng. Der kan også laves enkeltsenge. Værelset har eget bad med brus og toilet. Herudover en privat altan, minibar og tv.

Dobbeltværelse Superior med balkon og udsigt mod bjerget

Sydvestvendt værelse med udsigt til bjerget. Værelset har en 180x200cm dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og herudover et lille siddeområde. Værelset har desuden eget bad med brus og toilet. Herudover en privat altan, minibar og tv.

AccommodationTypes