Mød "Die Nortländer"

Kender du dem? Die Nortländer

Hvert år, omkring december, tager skiglade svenskere og danskere på skiferie til Alperne. Vi er selv en del af dem, og stolte af det...

Vi invaderer hoteller, pister, restauranter og afterski-steder i hobetal. Vi er heldigvis alle forskellige mennesker og skiløbere – men alligevel er der nogle karaktertræk som går igen. Nogle genkender vi hos vores venner, nogle kan vi selv identificere os med og andre er de personlighedstræk der dukker frem i forskellige situationer.

Det er "Die Nortländer" - nordlingerne der tager på skiferie til Alperne.  

Kender du det, at fornuften efterlades derhjemme når du tager på skiferie? Stemningen bliver lidt mere løssluppen og pludselig ser du dig selv synge med på slagerhits, som Anton aus Tyrol, imens du drikker Jägermeister fra en ski? 

Eller når der sættes turbo på dit konkurrencegen og du absolut skal komme først ned til pisten... og ind i liften... og af liften... og du når også at fortælle alle der gider at høre om dagens bedrifter - aka. din tophastighed på den sorte piste. Det kan også være det er dig, der har slæbt din kammerat med, som ikke er den store skiløber? Og han har måske ikke helt styr på alting – heller ikke efter femte gang han er på ski.  

Vi skiløbere har alle været der...vi kender dem 
… og vi elsker det og dem! 

Se traileren til "Die Nortländer" lige her - og mød flere af "Die Nortländer" på din næste skiferie.

Find ud af hvem af "Die Nortländer" du er.
Ta' testen lige her: HVILKEN "DIE NORTLÄNDER" SKI-TYPE ER DU?

Mød alle "Die Nortländer" - og se hvilke skidestinationer de anbefaler

Få et tilbud på skiferien

Drømmer du om hvide bjergtoppe, powder og enestående oplevelser i Alperne? Gå drømmen i møde allerede nu og få styr på skiferien til 2024/2025.