Tryghed på din skiferie

Skiferie eller pengene tilbage Pakkerejsen er din tryghed

Det bedste udgangspunkt for dig, når turen går til udlandet, er at du køber en pakkerejse!

Det allerbedste og vigtigste ved det hele er, at du ved køb af en pakkerejse hos et rejseselskab, der er medlem af den danske organisation Rejsegarantifonden er sikret bedre end de fleste. Du får ikke et bedre udgangspunkt!

Her på siden kan du læse mere om:

Skiferie eller pengene tilbage

Grundlæggende er der to mulige scenarier: Enten kommer du afsted på ski, eller også får du pengene retur - medmindre, du selv vælger at aflyse din rejse, naturligvis.

Rejsevejledninger og din pakkerejses sikkerhed

Vi krydser ski og stave for, at vi alle kan rejse trygt til Alperne denne vinter. Men én ting er sikkert! Enten kommer du på skiferie, eller så får du pengene retur. Dette er gældende uanset hvilken farve din destination har på bestillingstidspunktet. Hvis din destination bliver orange, og fortsat er det 14 dage før afrejse, får du det fulde beløb tilbage - det samme gælder, hvis din destination bliver orange inden for 14 dage før afrejse.

Din rejse, din beslutning 

Husk - rejsevejledningerne er vejledende. Det er altid din egen beslutning og dit ansvar, hvor du vil rejse hen.

Pakkerejser og rejsegarantifonden

Nortlander har altid været medlem af den danske ordning, Rejsegarantifonden, der dækker tab og udgifter såsom godtgørelse og hjemrejse, hvis kunder har købt en rejse hos en dansk rejsearrangør, der går konkurs. Dækningsordningen er kun gældende for pakkerejser.

Denne ordning dækker kun pakkerejser, der i sin definition består af minimum to af disse fire rejseydelser: transport, indkvartering, turistmæssig ydelse (f.eks. liftkort, skileje) og leje af bil.

Hvis man selv stykker sin rejse sammen, og på egen hånd køber hotellet, transporten, liftkortet osv., så er der ingen dækning.

Hele rejsepakken samlet ét sted

Det smarte for dig som kunde hos Nortlander er, at hvis vi er nødt til at afbestille din skiferie, skal du ikke selv bøvle med at kommunikere med luftfartsselskaber, skiudlejningsbureauer, hoteller, restauranter, busselskaber, liftkort-salgssteder og så videre.

Du har købt din pakkerejse ét sted, nemlig hos Nortlander, så din forretning er mellem Nortlander og dig. Ikke andet. Det er så vores “hovedpine” at rede trådene ud med vores underleverandører. Det er os som dit rejsebureau, der har ansvaret og står for din rejsegaranti. 

Nortlander er 100% danskejet og omfattet af Pakkerejseloven og medlem af den danske Rejsegarantifond.

Råd, regler og anbefalinger

Europæiske retninglinjer

Vi opfordrer til, at vores gæster generelt følger både de danske og lokale myndigheders retningslinjer, og udviser hensyn og forsigtighed mens de er på skiferie.

På EU's officielle side, Re-open EU, finder du information om samtlige medlemslandes regler og retningslinjer.

Klik her, hvis du skal til Italien.
Klik her, hvis du skal til Østrig.
Klik her, hvis du skal til Frankrig.

Udenrigsministeriets rejseråd

Hvis du rejser til et land, hvor Udenrigsministeriets rejsevejledning er gul, opfordrer vi til, at udvise ekstra forsigtighed for at minimere smitterisikoen.

Udenrigsministeriet har samlet en række rejseråd, hvor du kan se hvordan, du bør forholde dig før, under og efter rejsen - se dem her.

Transport

Alle vores samarbejdspartnere holder sig, ligesom os, opdaterede med de til enhver tid gældende regler og retningslinjer vedrørende tryghed i forbindelse med transport med fly, tog eller bus.

Vi sørger naturligvis for, at du som gæst får den nødvendige information inden din skiferie.

Skinetworks' hoteller

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 

 • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag. 
 • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden. 
 • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder restauranten. 
 • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten. 
 • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende. 
 • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode 
 • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt  

Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for Østrig og Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Østrig eller Frankrig endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt. 

VORES HOTELLER I FRANKRIG
Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke. Læs mere her.

x

Hotel Bel Horizon har vi også et CLEAN United labelVi er nemlig en del af CLEAN Unitei Val Thorens, som betyder, at vi lover at respektere de retningslinjer og anbefalinger der kommer fra de officielle myndigheder. Det gælder både inden for anvendelse af sanitetsprotokoller og andre anbefalede foranstaltninger, så vi kan kontrollere COVID-19 og på den måde give alle gæster i Val Thorens en tryg og sikker skiferie. 

x

Afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19.

FAQ - Spørgsmål & svar omkring Covid-19 og skiferie

Kan vi komme på skiferie i 2020/2021?

Ja, som udgangspunkt kan vi komme på skiferie. Vi tror på, at der er styr på Covid-19 til når skisæsonen starter, så du trygt og sikkert kan rejse på skiferie til Alperne. Det hele afhænger af Udenrigsministeriets rejsevejledninger, og såfremt landet er normalt = grøn eller i gul, så kan du godt rejse på skiferie. Udenrigsministeriet baserer deres vejledning på smittetrykket i det land du skal til.

Vi følger naturligvis Regeringen og Udenrigsministeriets rejsevejledninger 100%. Du kan se dem på udenrigsministeriets side her.

Hvad sker der hvis jeg ikke kan komme på skiferie?

Vi følger altid pakkerejseloven som betyder følgende: Hvis du har booket en skiferie hos os, og Udenrigsministeriet har ændret rejsevejledningen til orange eller rød tidligst 14 dage før den planlagte afrejse, så vil du få refunderet alle pengene for din skiferie eller mulighed for at flytte din skiferie til en anden destination. Det samme gælder, hvis din destination bliver orange inden for 14 dage før afrejse. Du har altså ingen risiko ved at booke en skiferie. 

Kan jeg være sikker på jeg kan få mine penge tilbage?

Vi har allerede betalt cirka 15.000 danske og svenske gæster deres pengene tilbage for deres skiferie, da vi lukkede ned i foråret 2020. Så, ja det kan du. Hvis din destination bliver orange, og fortsat er det 14 dage før afrejse, får du det fulde beløb tilbage - det samme gælder, hvis din destination bliver orange inden for 14 dage før afrejse. I begge tilfælde vil du få to muligheder: Enten kan du få refunderet alle dine penge, eller også kan du flytte din skiferie til en anden destination, hvor smittetrykket er lavere. Dette er dit valg.

Hvis vi mod forventning ikke selv kan betale dig tilbage, vil du få dine penge tilbage af den danske Rejsegarantifond, som vi alle dage har været medlem af.

Hvordan er jeg stillet hvis min destination går i orange?

Hvis din destination går i orange eller rød inden din skiferie, og fortsat er det 14 dage før din afrejse, vil du få to muligheder. Enten kan du få refunderet alle dine penge, eller også kan du flytte din skiferie til en anden destination, hvor smittetrykket er lavere. Dette er dit valg. Ligeledes vil du får samme mulighed hvis din destination går i orange 14 dage frem mod din skiferie.

Hvis vi mod forventning ikke selv kan betale dig tilbage, vil du få dine penge tilbage af den danske Rejsegarantifond, som vi alle dage har været medlem af.

Hvordan er jeg stillet hvis jeg bestiller imens et land er i orange?

Uanset hvilken farve din destination har på bestillingstidspunktet, garanterer vi, at du får alle dine penge tilbage, såfremt destinationen er i orange eller rød 14 dage før afrejse. Går din destination i orange eller rød tættere end 14 dage før afrejse, får du ligeledes alle dine penge tilbage. 

Hvis vi mod forventning ikke selv kan betale dig tilbagevil du få dit fulde beløb for skiferien tilbage fra den danske Rejsegarantifond, som vi alle dage har været medlem af.

Hvis du køber din rejseforsikring igennem Gouda, vil din rejseforsikringen dække lige gyldigt hvilken farve destinationen har - både ved afrejse og ved købet.  

Åbner destinationerne?

Svaret er ja - både i Frankrig, Østrig og Italien! De åbner, såfremt deres land og disse restriktioner tillader det. Der vil formentlig være restriktioner, krav og regler på alle destinationer (læs mere om dem længere nede på siden), men de vil åbne og sørge for, at pisterne er lækre og klar til dig.

Hvilke restriktioner vil der være når jeg skal på ski?

Se restriktionerne på din destination længere nede på siden.

Kan vi komme på afterski?

Det vi hører fra vores destinationer, er at der allerede nu tages forholdsregler  Afterski-stederne. Der bliver forberedt udendørsbarer og andre tiltag. Man er i gang med at planlægge under hvilke restriktioner der kan åbnes op til denne skisæson. Der kan komme restriktioner på antal, mundbind og sprit med mere.

Alle destinationerne følger de enkelte landes retningslinjer. Alle vores tre lande har bøder/sanktioner som de efterlever ret stramt, hvis de ikke følges. Vi opfordrer derudover kraftigt til, at alle vores gæster følger de danske og lokale sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og udviser agtpågivenhed og forsigtighed mens de er på skiferie – og på afterski.

Barer og andre faciliteter kan have restriktioner eller været lukket på grund af Covid-19. Du kan orientere dig om din destination længere nede på denne side.

Åbner restauranterne?

Længere nede på siden kan du se, om der skulle være særlige forbehold på restauranter og caféer på din destination. Dog forventer vi, at de fleste restauranter og caféer vil have restriktioner på grund af Covid-19. Lige nu skal gæster have mundbind på når man går ind på restauranter i både Frankrig, Østrig og Italien, som man tager af, når man har sat sig ved bordet og skal spise. 

Opdateret 25. august 2020.

Åbner lifterne og vil der være restriktioner?

Bare rolig – du skal ikke gå op ad bjerget i skistøvler! Lifterne åbner og fragter dig op i bjergene. Det er forskelligt fra destination til destination, og hvilke restriktioner, vi forventer der kommer på liftene - men der vil blive taget forholdsregler som begrænser smittemulighederne – se hvordan det er på din destination længere nede på siden.

Hvis jeg kører selv og Tyskland lukker ned, kan jeg så komme derned?

Tyskland har haft godt styr på Covid-19 med forholdsvis lave smittetal. De har restriktioner på tankstationer hvor man skal have maske på, samt på deres restauranter. Det forventer vi fortsætter. Det er efter vores bedste overbevisning ikke sandsynligt at Tyskland lukker helt ned igen, da man nu smitteopsporer og lukker lokalt ned ved udbrud. Vi vil dog holde godt øje med udviklingen.

Desuden er det altid muligt at være i transit gennem Tyskland. Personer, der rejser i transit, skal gennemføre den straks og uden unødvendige stop. Læs mere om transit gennem Tyskland hos det danske Udenrigsministerium her og det tyske her.

Hvilke restriktioner er der, hvis jeg skal flyve?

Vi er løbende i kontakt med alle vores flyselskaber, og sørger for at holde alle, der har booket en rejse med os, orienteret om eventuelle restriktioner minimum 14 dage før afrejse.

Hvilke restriktioner er der, hvis jeg skal med toget?

Vi er løbende i kontakt med Snälltåget, som kører alle vores skigæster til Østrig, og sørger for at holde alle, der har booket en rejse med os, orienteret om eventuelle restriktioner minimum 14 dage før afrejse.

Kan jeg risikere at jeg ikke kan komme hjem?

Nej – skulle Udenrigsministeriet mod forventning, melde at danskere i et pågældende område skal evakueres, er det vores ansvar at få dig hjem, hurtigst muligt, hvis du har købt transport gennem os. Da dette skete i marts havde vi alle vores gæster og alt personale hjemme i Danmark inden for 48 timer.   

Kører du selv, sætter du dig i din bil og kører hjem. Da alle lande lukkede ned i marts 2020, var der ingen problemer med, at køre hjem gennem Tyskland til Danmark. Har du dit danske pas med, kan de se, du kun er på gennemkørsel.

Det er altså muligt at være i transit gennem Tyskland. Personer, der rejser i transit, skal genenmføre denne straks og uden unødvendige stop. Læs mere om transit gennem Tyskland hos det danske Udenrigsministerium her og det tyske her.

Kan jeg blive nægtet indrejse i Danmark?

Nej – er du dansk statsborger, kan du ikke bliver nægtet adgang til Danmark, selvom du kommer fra et rødt/orange land. Der kan dog være karantæneregler og restriktioner, du skal overholde ved hjemkomsten.

Får jeg penge tilbage, hvis min skiferie bliver afbrudt af COVID-19, mens jeg er på skiferie?

Hvis din skiferie ufrivilligt bliver afbrudt af Covid-19, ved at Udenrigsministeriet melder ud, at nu skal alle danskere i det pågældende område
evakueres, eller hvis skiområdet lukker ned og beder turister rejse hjem, vil du få tilbagebetalt de mistede antal skidage. Det betyder, at hvis har
du købt en skiferie fra lørdag til lørdag med 6-dages liftkort, og din skiferie bliver afbrudt efter to skidage, får du tilbagebetalt 4/6 dele af rejsens pris.
Er et af de to ovenstående kriterier ikke opfyldt, men du alligevel selv vælger at tage hjem før tid, får du ikke erstattet de mistede skidage.

Hvad sker der, hvis vi skal evakueres på grund af COVID-19?

Hvis Udenrigsministeriet at alle danskere i dit område skal evakueres, eller hvis skiområdet lukker ned og beder turister rejse ud med det samme, så hjælper vi naturligvis jer med at komme hjem. Da dette skete i vinters, havde vi alle vores gæster og guider ude af byen samme dag - og hjemme i Danmark dagen efter. Så hvis du har købt tog, fly eller bus gennem os, så er det vores ansvar at få jer hjem hurtigst muligt.

Hvad hvis Frankrig/Østrig/Italien ikke vil have danskere ind i landet?

Hvis Østrig, Frankrig og/eller Italien sætter Danmark i orange - og altså ikke ønsker at modtage turister fra Danmark, så er du stillet på samme måde, som hvis Udenrigsministeriet i Danmark frarådede rejser til et af disse lande: Du får alle dine penge tilbage, hvis det er situationen 14 dage før afrejse. Det samme gælder, hvis landet sætter Danmark i orange inden for 14 dage før afrejse. 
Hvis du kører selv, og skal gennem Tyskland, er det stadig muligt - også selvom Tyskland har sat Danmark i Orange. Du skal bare kunne bevise, at du er på transit. Personer, der rejser i transit, skal genenmføre denne straks og uden unødvendige stop. Læs mere om transit gennem Tyskland hos det danske Udenrigsministerium her og det tyske her.

Særlige Covid-19 restriktioner på destinationerne i Frankrig

Frankrig - gældende for hele landet

Personale og skiturister på de franske skisportssteder har et fælles ansvar for at bidraget il at bevare alles helbred.

Derfor er følgende gældende på alle vores franske destinationer – vær opmærksom på, at nogle af destinationerne har taget yderligere sikkerhedstiltag. Disse kan man se under de enkelte destinationer.

 • Ved ankomst til skisportsstedet med offentlig transport: Krav om at bære mundbind på perroner og i busser.

 • I skiområdet: Krav om at bære mundbind i liftkøerne og i alle skilifte. Personalet desinficerer kontaktområder dagligt.

 • I skiudlejningen: Krav om at bære mundbind. Personalet desinficerer lejet udstyr og der vil være håndsprit til rådighed.

 • På alle ophold: Krav om at bære mundbind i fællesområder og i lukkede områder. Der vil være håndsprit tilgængeligt og personalet desinficerer kontaktflader og gør rent oftere end vanligt.

 • På barer og restauranter: Indtagelse af mad og drikke skal foregå siddende, og der er krav om at bære mundbind, når man bevæger sig rundt i restauranten eller baren. Der vil være håndsprit til rådighed og personalet desinficerer kontaktflader og gør oftere rent end normalt.

 • På skiskolen: For alle over 11 år er der krav om at bære mundbind under samling i start og slutningen af timen – dette gælder også for instruktørerne. Hvis skiskolen er i en bygning eller et offentligt rum skal der ligeledes bæres mundbind af alle over 11 år. Der vil være håndsprit til rådighed og personalet desinficerer lånt og lejet udstyr samt overflader.

 • På offentlige steder: Der kan være adgangsbegrænsning på antallet af mennesker, der kan lukkes ind, ligesom der generelt er et krav om at bære mundbind for alle over 11 år.

Gældende for hele landet er:

 • Krav om at bære mundbind i al offentlig transport herunder lufthavne, taxaer, busser og togstationer.

 • Krav om at bære mundbind på alle indendørs eller overdækkede steder. Påbuddet gælder for alle over 11 år. 

 • Krav om at bære mundbind på restauranter, barer, hoteller og lignende, museer, forretninger, banker og lignende. På restauranter kan mundbindet tages af, når man sidder ned. Desuden vil der være 1 meters afstand på alle restauranter og der må maksimalt reserveres bord til 10 personer. 

 • Krav om at bære mundbind på overdækkede sportsarealer.

 • Der skal holdes 1 meters afstand til andre - hvis dette ikke kan opretholdes, skal man bære mundbind.

OBS: Man risikerer en bøde på 135€ for ikke at overholde påbuddet om mundbind. Bryder man reglen inden for 15 dage igen stiger bøden til 1.500€.

Se Covid-19 information direkte hos det franske government her - og på dansk her.

Opdateret 21. oktober 2020.

Alpe d'Huez

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Alpe d'Huez her.

Følgende besluttet for sæsonen i Alpe d'Huez:

 • Mundbind og handsker er obligatorisk indendørs på alle offentlige steder såsom restauranter (må tages af, når man spiser), butikker, hoteller, sportscentre, biografer, banker og biblioteker. 

 • Man må ikke være mere end 10 personer til en fest. Dette gælder også på restauranter, der har et maksimalt krav på 10 personer pr. booking. 

 • Lifte desinficeres løbende. 

Opdateret 11. september 2020.

La Rosiere

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i La Rosiere her.

Følgende besluttet for sæsonen i La Rosiere:

 • Mundbind er obligatorisk indendørs på alle offentlige steder såsom restauranter (kan tages af, når man sidder og spiser), butikker, hoteller, sportscentret, biografer, banker og biblioteker.

 • På alle restauranter er der et maksimalt krav på 10 personer pr. bord - og der skal være minimum 1 meters afstand mellem bordene eller en skillevæg, der forhindrer fysisk kontakt.

 • Det er obligatorisk at bære mundbind eller halsedisse ved og i alle lifte og liftkøer. Alle lifte bliver også desinficerede løbende.

 • Skiskolerne reducerer antallet af deltagere pr. gruppe, ligesom skiinstruktørerne skal bære mundbind. Børn behøver ikke at bære dette.

 • Mundbind er obligatorisk i alle skibusser.

 • Mundbind er obligatorisk i skiudlejningen, ligesom der også vil være et organiseret køsystem.

Opdateret d. 20. oktober 2020.

Les Arcs

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Les Arcs her.

Følgende besluttet for sæsonen i Les Ars:

 • Det er obligatorisk at bære mundbind i alle køer og skilifte. 

 • Alle gondoler bliver vasket én gang om dagen.

 • Alle skal medbringe en affaldspose til brugte masker (og øvrigt affald).

 • Les Arcs anbefaler kortbetaling overalt frem for kontanter.

 • Alle medarbejdere vil bære masker i både butikker, restauranter, hoteller og caféer.

 • Mundbind og handsker er obligatorisk på alle indendørs offentlige steder såsom restauranter, butikker, hoteller, sportscentre, biografer, banker og biblioteker. Man må dog tage både handsker og mundbind af, når Man har sat sig ved bordet på restauranten. 

Opdateret d. 15. september 2020.

Tignes

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Tignes her.

Følgende besluttet for sæsonen i Tignes:

 • Mundbind i alle lifte og offentligtransport er obligatorisk. 

 • Mundbind er obligatorisk i skiudlejningen - og der vil være et køsystem med god afstand i alle skiudlejninger.

 • Mundbind er obligatorisk i alle fællesområder på alle hoteller såsom lobbyen og baren. 

 • Skiskolerne reducerer antallet af deltagere pr. gruppe, ligesom skiinstruktørerne skal have mundbind på, men det behøver børn ikke. 

Opdateret 11. september 2020.

Val d'Isere

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Val d'Isere her.

Følgende besluttet for sæsonen i Val d'Isere:

 • Det er obligatorisk at bære mundbind i alle køer og lifte,  offentlig transport og i skiudlejningen. Dette gælder for alle over 11 år.

 • Alle gondoler bliver rengjort oftere. 

 • Alle bør medbringe en affaldspose til brugte mundbind. 

 • Mundbind er obligatorisk på alle indendørs offentlige steder såsom restauranter (kan tages af, når man skal spise), butikker, hoteller, sportscentre, restauranter, biografer, banker og biblioteker. 

 • Skiinstruktører skal bære mundbind i starten og slutningen af alle lektioner - og det skal alle over 11 år også.

Senest opdateret 16. september 2020.

 

Val Thorens

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Val Thornes her.

Følgende besluttet for sæsonen i Val Thorens:

 • Der er håndsprit ved alle lifte, og man skal bære mundbind, eller tage halsedissen op over næsen, når man er med en lift eller gondol.

 • Alle gondoler rengøres to gange om dagen. 

 • Man skal have mundbind på i skiudlejningen, al offentlig transport samt på lift- og turistkontoret.

 • Mundbind er obligatorisk i alle restauranter, når man bevæger dig rundt - men ikke, man sidder ved bordet. Desuden skal der være minimum 1 meters afstand mellem bordene eller en skillevæg, der forhindrer fysisk kontakt.

 • Skiinstruktørerne skal bære mundbeskytelse i begyndelsen og slutningen af alle lektioner - det samme gælder for alle deltagere over 11 år. 

Opdateret 21. september 2020.

x

Særlige Covid-19 restriktioner på destinationerne i Italien

Italien - gældende for hele landet

I LUFTHAVNEN
Når man ankommer med fly til en lufthavn i Italien, bliver alle kontrolleret ved gaten med en temperaturmåler - det samme gælder, når man ankommer ved afrejsen til lufthavnen. Desuden skal mundbind bæres på hele lufthavnens område. 

PÅ RESTAURANTERNE
Restauranter og barer må holde åbent til midnat, men efter klokken 18:00 må der kun være bordservering. Desuden må et selskab maximalt bestå af 6 personer. 

PÅ HOTELLERNE
Man skal bære mundbind på hele hotellets område - fra man går ind af indgangspartiet til man kommer op på sit værelse. Når man skal ned og spise, skal man have mundbind på, indtil man sidder ved bordet. Hvis der er buffet, skal man bære maske, når man henter mad.

Rengørring af værelser foregår som normalt, men mellem hvert skift sprayer de mange steder også et desinfektionsmiddel ind i rummet, hvorefter det bliver luftet ud, så det er klar til de nye gæster.

I elevatorer må man kun stå sammen med ens medrejsende - ellers skal man tage den alene.

Opdateret d.19. oktober 2020.

Canazei

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Canazei her.

Følgende besluttet for sæsonen i Canazei:

 • Kø-optimering over alt i byen og på bjerget.

 • Daglig rengørring af alle lifte, toiletter og øvrige offentlige steder. 

 • Der er indsat flere skibusser og antallet af passagerer pr. bus reduceres. 

 • Grupperne på skiskoler og andre aktiviteter bliver mindre end normalt.

 • Al personale, der arbejder i turist-sektoren, skal regelmæssigt til helbredskontrol.

 • Der er krav om mundbind ved og i liften, skibussen, i skiudlejningen, i butikker og på restauranter og barer. På restauranter og barer kan mundbindet dog fjernes, når man sidder ved bordet.

Opdateret d. 14. oktober 2020.

Cervinia

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Cervinia her.

Følgende besluttet for sæsonen i Cervinia:

 • Store forsamlinger skal undgåes. 

 • Når man møder andre rejseselskaber, skal man have mundbind på. 

 • Når man er indendørs skal der bæres maske og holdes 1 meters afstand til andre rejseselskaber.

 • Det anbefales at bruges håndsprit og vaske hænder ofte.

 • I liften er mundbind eller halsedisse obligatorisk.

 • Restauranter og barer har åbent til klokken 00:00, men efter klokken 21:00 er det kun tilladt at have bordservering.

 • Ved ankomst til Cervinia kontrolleres alle gæsters kropstemperatur.

 • Skiskole og andre aktiviteter vil blive afholdt, men der vil være sikkerhedsforanstaltninger og der skal holdes minimum 1 meters afstand. 

 • Antallet af pladser i offentlig transport er begrænset for at holde afstand mellem passagererne. Mundbind er obligatorisk.

Opdateret 14. oktober 2020.

Champoluc

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Champoluc her.

Følgende besluttet for sæsonen i Champoluc:

 • Store forsamlinger skal undgåes. 

 • Når man møder andre rejseselskaber, skal man have mundbind på. 

 • Når man er indendørs skal der bæres maske og holdes 1 meters afstand til andre rejseselskaber.

 • Det anbefales at bruges håndsprit og vaske hænder ofte.

 • I liften er mundbind eller halsedisse obligatorisk.

 • Restauranter og barer har åbent til klokken 00:00, men efter klokken 21:00 er det kun tilladt at have bordservering.

 • Ved ankomst til Cervinia kontrolleres alle gæsters kropstemperatur.

 • Skiskole og andre aktiviteter vil blive afholdt, men der vil være sikkerhedsforanstaltninger og der skal holdes minimum 1 meters afstand. 

 • Antallet af pladser i offentlig transport er begrænset for at holde afstand mellem passagererne. Mundbind er obligatorisk.

Opdateret 14. oktober 2020.

Gressoney

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Gressoney her.

Følgende besluttet for sæsonen i Gressoney:

 • Store forsamlinger skal undgåes. 

 • Når man møder andre rejseselskaber, skal man have mundbind på. 

 • Når man er indendørs skal der bæres maske og holdes 1 meters afstand til andre rejseselskaber.

 • Det anbefales at bruges håndsprit og vaske hænder ofte.

 • I liften er mundbind eller halsedisse obligatorisk.

 • Restauranter og barer har åbent til klokken 00:00, men efter klokken 21:00 er det kun tilladt at have bordservering.

 • Ved ankomst til Cervinia kontrolleres alle gæsters kropstemperatur.

 • Skiskole og andre aktiviteter vil blive afholdt, men der vil være sikkerhedsforanstaltninger og der skal holdes minimum 1 meters afstand. 

 • Antallet af pladser i offentlig transport er begrænset for at holde afstand mellem passagererne. Mundbind er obligatorisk.

Opdateret 14. oktober 2020.

Livigno

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Livigno her.

Passo Tonale

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Passo Tonale her.

Sauze d'Oulx

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Sauze d'Oulx her.

Sestriere

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Sestriere her.

Val Gardena

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Val Gardena her.

Følgende besluttet for sæsonen i Val Gardena:

 • Lifte desinficeres dagligt.

 • Skibusserne kører oftere for at undgå trængsel. 

 • Der er et reduceret antal pr. gruppe på skiskoler og øvrige aktiviteter såsom sne-vandring. 

 • Mundbind skal bæres når man køber/henter liftkort, i og ved lifte, i butikker og på restauranter - det må dog fjernes, når man sidder ved bordet. 

 • 1 meters afstand skal holdes alle steder.

 • Ved liftene optimeres køerne.

 • Der er installeret afskærmning mellem gæster og personale mange steder.

 • Pistekortet viser, hvor stor en procentdel af liftkapaciteten der bruges, så alle skiløbere bedre kan se, hvor man skal køre hen, hvis man gerne vil stå et sted med færre mennesker - på den måde kan folkemængder undgåes.

 • Der er kun bordservering på restauranter. 

 • Al medarbejdere får regelmæssig træning i Covid-19 sikkerhedsforanstaltninger og bærer altid mundbind. Derudover måles alle medarbejderes temperatur hver dag.

Opdateret 14. oktober 2020.

3 Zinnen

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i 3 Zinnen her.

Følgende besluttet for sæsonen i 3 Zinnen:

 • Man skal have mundbind på - eller en maske der dækker mund og næse - i alle lifte. Ved nogle lifte er antallet reduceret. 

 • Du skal have mundbind på i alle skibusser og al øvrig offentlig transport. 

 • Der er udviklet et kø-system, så der ikke vil være for mange mennesker samlet for tæt på én gang. Der vil være tydelige guidelines, således at der ikke bliver længere ventetid og at det er optimeret ordentligt og trygt. Desuden er der ved alle gondol-lifte håndsprit. 

 • Liftene bliver desinficeret ofte med en særlig spray, som eliminerer 99,99% af alle virus bakterier og spor heraf. Denne spray er ydermere 100% biologisk nedbrydelig, pH-neutral og allergivenlig for hud og øjne.

 • I skiudlejningen, ved ski-depoter og på toiletter, vil der være udluftning flere gange dagligt, ligesom der også vil være øget rengørring og desinficering af alle overflader. 

 • På restauranter er alle menuer online og kan scannes med en QR-kode. 

 • Alle medarbejdere er hele tiden informeret og uddannet i de nyeste tiltag vedrørende COVID-19, ligesom de også bærer mundbind, hvis de er i kontakt med gæster. De får også taget kropstemperatur hver dag.

 • Der skal altid holdes 1 meters afstand til andre - hvis dette ikke kan opretholdes skal man have mundbind på.

 • Der vil være tydelig skiltning omkring gældende COVID-19 tiltag overalt på destinationen.

 • HUSK: Vask dine hænder ofte og brug håndsprit. 

Opdateret 22. oktober 2020.

Særlige Covid-19 restriktioner på destinationerne i Østrig

Østrig - gældende for hele landet

Den Østrigske regering har forbudt de typiske afterski-fester, som vi kender dem fra tidligere år, i sæsonen 2020/2021 for at forhindre smitte med COVID-19. 

Opdateret 24. september 2020.

Bad Gastein

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Bad Gastein her.

Følgende besluttet for sæsonen i Bad Gastein:

 • Der skal bæres mundbind i al offentlig ransport, lifte og gondoler. Man vil få udleveret en ansigtsmaske (halsedisse med indbygget maske) sammen med dit liftkort. Der skal IKKE bæres mundbind på selve pisterne - der giver man den bare gas i naturen!

 • Alle lifte vil blive udluftet så godt som muligt under hele turen - ligesom de også rengøres oftere. Alt personale omkring liftene er uddannet i en særlig Covid-19 procedure for at sikre dig under hele turen.

 • Fordi man har mundbind på i liften, vil man fylde liftkapaciteten op - så kan der være 8 i stoleliften, kører der 8 med. 

 • Der skal bæres mundbind i alle supermarkeder, apoteker, banker og postkontorer.

 • De lokale spa og termiske bade er åbne, men tager naturligvis alle sikkerhedsforanstaltninger. 

 • På alle restauranter er der god afstand mellem bordene eller installeret passende adskillelses glas. Ligeledes skal der altid holdes minimum 1 meters afstand til andre, der ikke er en del af ens gruppe. Alle restauranter og bjerghytter skal lukke klokken 22:00. Al mad og drikke skal indtages siddende.

 • Self-service på restauranterne i bjergene er tilladt, såfremt at restauranten kan sikre de hygieniske forhåndsregler der er.

 • På alle hoteller skal der holdes minimum 1 meters afstand på alle fælles arealer. 

 • Overalt i skiområdet vil der være information om COVID-19, så man hele tiden er opdateret, hvis sikkerhedsforanstaltningerne ændrer sig. 

 • I skiskolen skal der opretholdes 1 meters afstand. Kan man ikke det, skal der bæres mundbind. Der vil maksimum være 10 personer i én gruppe. 

 • På alle ophold skal der opretholdes en afstand på minimum 1 meter til andre gæster i fællesrum. Alt personale skal have maske på ved kontakt til gæster i lukkede rum. 

 • På alle ophold (restauranter og morgenmads på hoteller) skal man have mundbind på. når man ikke sidder ned. Desuden skal der være 1 meters afstand til alle andre, og man må maksimalt være 10 voksne i en gruppe. Mad og drikke skal indtages siddende, og alt skal lukke klokken 22:00. Self-service er tilladt, så længe stedet sørger for, at der kan tages hygiejniske forholdsregler. 

 • Alt personale i Bad Gastein vil ofte blive testet.

 • Afterski bliver anderledes i år: Mad og drikke foregår kun siddende, og musikken reduceres i volumen.

Opdateret 14. oktober 2020.

Ischgl

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Ischgl her.

Følgende besluttet for sæsonen i Ischgl:

 • Alle medarbejdere skal have en aktuel negativ test eller tage en test på stedet, før de påbegynder deres arbejde - desuden stilles der løbende tests til rådighed for medarbejdere.

 • Udvalgte gæster vil blive bedt om at møde op ny-testede eller tage en frivillig test på stedet. Det anbefales desuden, at alle gæster er testet senest 72 timer før afrejse og kan fremvise et Covid-19 rejsepas ved ankomst til hotellet eller lejligheden (hentes på Sundhed.dk).

 • Ved check-in vil gæster få målt temperatur, og en app skal hjælpe med at opspore, hvem der har været i kontakt med hvem, i tilfælde af smitte.

 • Byens spildevand vil blive undersøgt for tidligt at opfange tegn på smitte. 

 • Alle kabinelifte vil blive desinficeret flere gange om dagen med sprit der eliminerer 99,99% af alle viruser, bakterier og øvrige spor i kabinerne. Det samme sker i busserne, skiudlejningen, toiletter og lægehuse - ja, faktisk næsten overalt.

 • Hver dag måles temperaturen på alle medarbejdere der arbejder i og omkring liften, ligesom de også vil blive testet jævnligt for Covid-19.

 • På restauranterne i bjerget vil der være god afstand mellem alle borde, og der vil være håndsprit tilgængeligt. Det er obligatorisk ved alle restaurantbesøg på bjerget af registere sig i appen Ski Ischgl eller mySamnaun. Appen bruges udelukkende til smitteopsporing og data slettes efter 28 dage. I denne app kan man også se alle menukort. Download appen via linket her

 • Man skal bære maske, hvor man står tæt og minimumskravet på 1 meter ikke kan opretholdes.

 • Skiløbere vil få udleveret et filtrerende halsedisser (filtering face-piece), når man køber et liftkort. Denne skal bæres i lifte og alle andre steder på pisten, hvor man står tæt. Det skal desuden også bæres på alle toiletter, i skibutikker, skiudlejninger, skidepoter, skibusser og transportbånd.

 • Kapaciteten i både kabine- og stolelifte nedsættes. 
 • Uanset gældende retningslinjer vil Ischgl arrangere køer således at store forsamlinger undgåes og at folk står tæt. Så hvis reglen om 1 meters afstand ophæves af myndighederne, vil Ischgl stadig opretholde den. Ischgl har udarbejdet en god kø-struktur med afstand.
 • De typiske afterski fester er aflyst i sæsonen 2020/2021, ligesom åbningsfesten også er aflyst. Der vil heller ikke være live musik på barer, restauranter og lifte - det erstattes af baggrundsmusik.

 • Rengørringsfrekvensen sættes op overalt i området, så for eksempel dørhåndtag, borde med mere desinficeres oftere. Det samme gælder filtrene i ventilationssystemerne. 

 • Det anbefales, at alle henter appen: STOP CORONA og SWISSCOVID APP for at hjælpe med smitteopsporing.

Opdateret den 20. oktober 2020.

Obertauern

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Obertauern her.

Følgende besluttet for sæsonen i Obertauern:

 • Der skal bæres mundbind i alle supermarkeder, tankstationer, banker, postkontorer, bagere med mere.

 • Der skal afholdes en minimum distance på 1 meter mellem dig og dine medrejsende og en anden gruppe uden for jeres selskab. 

 • I alle lifte skal der bæres mundbind som dækker både mund og næse. 

 • I skiskolen vil alle mødesteder være udendørs den kommende vinter. 

 • På alle restauranter anbefales det at betale med kort.

Opdateret 15. september 2020.

Schladming

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Schladming (som er en del af Ski Amadé) her.

Følgende besluttet for sæsonen i Schladming:

 • Man skal have mundbind på i skibussen, ved ski-udlejningen, ski-depotet, ved liftkort-kontoret og i og ved alle lifte. Børn op til 6 år skal ikke have mundbind på. Det er tilladt at bruge halsedisser, buffs, bandanas og skimasker som mundbind, men munden og næsen skal være helt tildækket. En ansigtsmaske, der passer til skiløb, medfølger alle liftkort. Når man står på pisten, skal man ikke have mundbind på.

 • Alle lifte vil køre med fuld kapacitet, fordi der skal bæres mundbind. Det vil sige, der er 8 personer i en 8-mands stolelift, og 6 personer i en gondol til 6.

 • Alle transportmidler - herunder lifte og gondoler - vil blive udluftet så godt, som muligt. Sørg selv for at åbne vinduer og skærme under turen. De vil ligeledes blive desinficeret flere gange om dagen.

 • Alle medarbejdere er uddannet og instrueret i de gældende Covid-19 sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med de ensartede retningslinjer og regler. Ved hver lift er der én medarbejder der har hovedansvaret for alles sikkerhed vedrørende Covid-19.

 • Der er desinfektionsmiddel tilgængeligt ved toiletterne, på billetkontoret og i ski-depoterne.

 • Alle medarbejdere, der er i direkte kontoret med gæster, skal have mundbind på eller adskilles fra gæster med andre sikkerhedsforanstaltninger - for eksempel plexiglas. 

 • Alle gæster vil blive gjort opmærksom på de nuværende Covid-19 sikkerhedstiltag ved hjælp af skilte og meddelelser over højtalere i Schladming.

 • Alle medarbejdere i lift-systemet vil blive testet for Covid-19 i begyndelsen af sæsonen, eller når de er ansat, og vil derefter blive tjekket dagligt (kontrol af temperatur og symptomer). Hvis der er mistanke om Covid-19, vil medarbejderen straks blive isoleret og testet.

 • Det anbefales, at alle medarbejdere downloader appen: STOP CORONA, som er udviklet af det østrigske Røde Kors. Så hjælper man med at spore og stoppe spredningen af Covid-19.

Opdateret 19. oktober 2020.

St. Anton

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i St. Anton her.

Følgende besluttet for sæsonen i St. Anton:

 • Alle ansatte i St. Anton kan få taget en test frivilligt ugentligt ved hjælp af en QR-kode. Hvis en medarbejder testes positiv, findes der en standardiseret testproces for at forhindre, at virussen spredes yderligere.

 • I alle lifte og liftkøer er det et krav, at din mund og næse er dækket med en ansigtsmaske (mundbind eller halsedisse). Desuden er det et krav, at der skal opretholdes minimum 1 meters afstand i alle områder på bjerget mellem alæe, der ikke bor i samme husstand. Liftkøerne er optimeret, så der er mere afstand og bedre sikkerhed, men mundbind er stadig påkrævet.

 • Man skal have mundbind på i al offentlig transport, supermarkeder, banker, postkontorer og afstandsreglen på mindst en meter skal overholdes - også når man venter på bus- eller togstationen.

 • Der er begrænsning på antal mennesker i skibusserne, og der vil blive sat flere skibusser ind. 

 • Man skal have mundbind på i turistinformationen i St. Anton.

 • Afterski bliver ikke som tidligere år. Hvordan det præcis bliver, er St. Anton igang med at udvikle, men det vides, at det ikke bliver det samme som tidligere - for alles sikkerhedsskyld.

 • Følgende er aflyst: Åbningsarrangementer, jule- og nytårsarrangementer. Enkelte arrangementer er omorganiseret, så de kan gennemføres, men ikke på samme måde som tidligere år. St. Anton forventer, at man kan afvikle arrangementerne i foråret som planlagt.

 • Der arbejdes på smitteopsparing gennem en app: STOP CORONA. Den er udviklet af det østriske Røde Kors. Denne kan blive obligatorisk på ferien, men er det ikke på nuværende tidspunkt. Det anbefales dog, at alle gæster downloader denne app.

 • Der er håndsprit tilgængeligt ved alle lifte, officielle bygninger, toiletter med videre ligesom disse steder også bliver desinficeret ofte.

 • Spildevandet vil blive overvåget for at opspore virus tidligt.

 • St. Anton har oprettet en online informations platform, som man kan kontakte, hvis man har nogen Covid-19 relateret. De kan kontaktes på service@stantonamarlberg.com.

 • HUSK: Vask hænder flere gange om dagen, undgå håndtryk, host i ærmet og betalt kontaktløs hvis muligt.

Opdateret 14. oktober 2020.

Sölden

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Sölden her.

Følgende besluttet for sæsonen i Sölden:

 • Alle erhvervsudbydere kan få deres medarbejdere testet på frivillig basis. Ved hjælp af en QR-kode kan medarbejderne gentage testen ugentligt. Hvis en medarbejder testes positv for COVID-19, som en del af de forebyggende tests, vil der blive igangsat en standardiseret proces for at forhindre at virussen spredes.

 • Det er muligt at blive testet fire steder i Ötztal, som Sölden er en del af, og få svar indenfor 24 timer. Testen er selvbetalt. 

 • Alle restauranter, barer og lignende lukker klokken 22:00. Alle menuer er engangs eller vil blive desinficeret mellem brug. Der vil være god afstand mellem bordene (minimum 1 meter), og al mad må kun indtages ved bordet. Der skal desuden bæres mundbind, når man bevæger dig rundt. Dette må tages af, når man sidder ned.

 • Der bliver justeret på hvor mange, der må være i alle gondoler og lifte - og der kan derfor være lidt ventetid ved liftene. Der skal bæres mundbind på alle lift-områder inklusiv liftkortkontoret. I liftene vil der være tydeligt skiltning og vejledning til, hvordan du skal forholde dig, og så skal du have mundbind på og holde vinduerne åbne i kabinelifte.

 • I alle supermarkeder, bagere, restauranter, butikker, toiletter med mere skal der være minimum 1 meters afstand og der skal bæres mundbind.

 • Der skal bæres mundbind i skibusser og det anbefales ved stoppesteder. Busserne ventileres konstant. 

 • I skiskolen skal man have mundbind på, på alle indendørs områder, eller hvis afstandskravet på 1 meter ikke kan opretholdes. 

 • 'Umbrella bars' kommer ikke til at være afterski, men caféer med bordservering. Der vil ikke være livemusik, kun lidt let baggrundsmusik.

 • HUSK: Vask hænder flere gange om dagen, undgå håndtryk, host i ærmet og betalt kontaktløs hvis muligt.

Opdateret 20. oktober 2020.

Saalbach-Hinterglemm

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Saalbach-Hinterglemm her.

Følgende besluttet for sæsonen i Saalbach-Hinterglemm:

 • I Saalbach-Hinterglemm er mottoet: Altid opmærksom, men uden bekymringer. Hele sommeren har de haft internationale gæster på besøg, så de har allerede gjort sig rigtige mange erfaringer, som skal bruges denne vinter.

 • Liftene tilbyder halsedisser med indbyggede maske som dækker både mund og næse, som skal bruges i alle de store lifte. Det er tydelig markeret, hvor man skal have masken på. 

 • Der vil være organiserede køer ved alle lifte, ligesom der er håndsprit ved alle indendørs lifte. 

 • Alle lifte vil blive desinficeret jævnligt - det gælder også rulletrapper, depoter, førstehjælpsrum og øvrige overflader i og omkring liften, ligesom medarbejdere fra lifterne vil blive testet ofte.

 • Pladsen i alle lifte er reduceret - især når volumen er lav. Mundbind skal altid bæres i lukkede lifte.

 • Man skal bære mundbind i: Supermarkeder, bagerier, banker, posthuse, tankstationer (der sælger madvarer), offentlig transport (busser og taxaer), alle steder hvor man ikke kan opretholde en afstand på minimum 1 meter, læger og hospitaler.

 • Afterski vil være mindre end de øvrige år. Der vil komme mere præcisering af dette.

 • Alle medarbejdere tilbydes en frivillig test sæsonen igennem og har svar indenfor 24 timer. Desuden skal alle medarbejdere testes før de begynder at arbejde. Alle medarbejdere, der er i kontakt med gæster, får målt kropstemperatur hver dag.

 • HUSK: Vask hænder flere gange om dagen, undgå håndtryk, host i ærmet og betalt kontaktløs hvis muligt.

Opdateret d. 7. oktober 2020.

Wagrain

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Wagrain (som er en del af Ski Amadé) her.

Følgende besluttet for sæsonen i Ski Amadé:

 • På skibussen, på liftkort-kontoret og på alle lift-områder (gondoler, stolelifte med mere) skal der bæres mundbind. Man vil få udleveret en ansigtsmaske (formentlig en halsedisse med indbygget maske) ved udlevering af liftkortet af vores guider. Det betyder også, at liftene vil blive fyldt helt op - så der vil være seks personer i gondolen, hvis det er en gondol til seks også videre.

 • Man skal ikke have denne ansigtsmaske/mundbind på, når man står på ski på selve pisterne.

 • Alle lifte og gondoler vil blive rengjort og desinficeret bedst muligt hele dagen, ligesom alt personale har fået en grundig procedure i, hvordan man bedst muligt passer på alle i liftkøen og sikkerhedsforanstaltningerne i forhold til Covid-19.

 • Håndsprit vil være tilgængelig på alle toiletter, liftkortkontoret og på ski depoterne. 

 • Alle medarbejdereder, der er i direkte kontakt med gæster, skal have ansigtsmaske på eller vil blive separeret fra gæster med noget plexiglas eller lignende. Desuden vil alle medarbejdere, der arbejder i liftsystemet, blive testet i begyndelsen af sæsonen, eller når de er ansat, og derefter få målt temperatur hver dag. Ved mistanke om sygdom vil man udføre en Covid-19 test straks og medarbejderne vil blive isoleret.

 • På alle ophold skal der være 1 meters afstand i fællesområder, og medarbejdere skal have mundbind eller masker på, ved direkte kontakt med gæster. Restauranter og fællesområder lukker klokken 01:00.

 • På alle restauranter og cafeterier (både på hoteller, i byen og på bjerget) skal der bæres mundbind, når man ikke sidder ned - dette gælder både medarbejdere og gæster. Der skal være 1 meters afstand, og man må maksimalt være 10 personer i én gruppe (børn er undtaget dette). Desuden skal alle restauranter og cafeterier lukke klokken 01:00.

 • Self-service er tilladt, så længe at stedet sørger for, at der kan tages hygieniske forholdsregler. 

 • Afterski bliver ikke, som den plejer - den foregår siddende ved bordene og der vil kun blive spillet baggrundsmusik. Der vil altså ikke være live-musik i år.

Opdateret 14. oktober 2020.

Zell am See

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Zell am See her.

Zell am Ziller

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Zell am Ziller her.

Zillertal

Se Covid-19 information direkte hos Turistkontoret i Zillertal her.