På ski i vinterferien Skiferie uge 8, 2023

Vi sender skirejsende afsted i uge 8, 2023

Nortlander er i dag blandt Skandinaviens førende skirejsebureauer og sender hvert år tusindvis af skiglade danskere til mere end 20 forskellige destinationer i Alperne.

I uge 8 er det højsæson i Alperne, hvilket også betyder at alpebyerne er fulde af liv. Men vigtigst af alt kan man stå på ski, med de allerbedste vejrforhold.

Destinationer i uge 8

Hos Nortlander har vi en lang række destinationer, som vi sender gæster til under hele vintersæsonen. Dette gælder selvfølgelig også uge 8, hvor du kan tage på skiferie til Østrig, Frankrig og Italien. Fælles for alle vores destinationer er at du får snegaranti og dermed fantastisk skiløb.

Fællesskabet i Alperne

De fleste skiløbere kender følelsen af at tage den første lift op mod pisterne. Det kilder i maven og spændingen stiger i takt med at man nærmer sig bjergtoppen.

Når først man når toppen, bliver man mødt af en fabelagtig udsigt over bjerge og dale. Fællesskabet og samværet er fantastisk på skiferien, så hvorfor ikke dele det med familie eller venner?

Kulinariske oplevelser i uge 8

God mad og ferier går ofte hånd i hånd. Hvis du gerne vil tilføje en ekstra dimension til din skiferie, er der massere af fantastiske madmuligheder i alperne.

Uden at man behøver at sige noget dårligt om dansk gastronomi og madhistorie, så kan de bare noget med mad og drikkelse nede sydpå. Østrig, Frankrig og Italien, har hver deres madkultur, som bestemt er værd at udforske med venner eller familie.

 

Transport til Alperne i uge 8

Hvis du gerne vil til Alperne i uge 8, skal der tages stilling til transporten. Vi gør alt for at du kan komme til Alperne, lige præcis på den måde som du ønsker.

Derfor har vi en række bustog og fly, som ankommer til destinationerne i Alperne, med afgang fra forskellige dele af landet. Hvis du ønsker selv at tage hånd om transporten, er der også fri mulighed for at køre selv.

Tag på en skiferie med kant

Vores primære mål, er at sørge for at du får fantastisk skiløb på destinationen. Skiløb er kernen af skiferien, men det betyder altså ikke at man ikke kan nyde de andre ting som alperne har at byde på.

Hos Nortlander arrangerer vi en lang række tema-ture, som giver en ekstra dimension til skiløb. Du kan blandt andet vælge imellem julefrokost i Alpernewellness og luksus, vennegrupper og afterski, eller skiferie for to.

Korte skirejser er også en mulighed for jer, som ikke kan tage en hel uge fri fra arbejde. Her kan man opleve mere intensivt skiløb, hvor man blot er afsted i en halv uge. Det er også en oplagt mulighed for ski-entusiaster, som ønsker at komme afsted mere end en gang i løbet af sæsonen.

Tre grunde til at tage på skiferie uge 8

  • God sne
  • Massere af liv i alpebyerne
  • Højsæson for skiløb

Du kan også tage fat i vores rejsekonsulenter på 70 10 50 95.

Eller du kan udfylde formularen i bunden af siden her.

Gode tilbud på en skiferie til Østrig i uge 8

Gode tilbud på en skiferie til Frankrig i uge 8

Gode tilbud på en skiferie til Italien i uge 8

Få et tilbud på skiferien i uge 8

Vil du med på skiferie i uge 8? Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med nogle gode forslag til dig på en skiferie.