Skirejse i vinterferien Skiferie uge 7, 2023

Danmarks ubestridt mest efterspurgte uge at tage på skiferie er uge 7. Vi har masser af ophold i Alperne. Men skynd dig, for der er rift om dem.

De skiglades højsæson i uge 7, 2023

Uge 7 er danskernes mekka for skiferie, og vi valfarter sydpå for at klikke skiene på, mærke alpeluften og nyde sneen under fødderne. Men det betyder også, at der i lige præcis den uge er rigtig mange om buddet. 

Derfor handler det om at være hurtig, hvis du skal nå at hapse de gode tilbud, gode hoteller eller gode lejligheder.

 

3 gode grunde til at tage på skiferie i uge 7

  • Danskernes højsæson
  • God sne
  • Skolernes ferie

Du kan også tage fat i vores rejsekonsulenter på 70 10 50 95.

Eller du kan udfylde formularen i bunden af siden her.

Du kan læse mere om skiferie uge 7 her.

Skarpe tilbud på skiferien i uge 7 2023 til Frankrig

Skarpe tilbud på skiferien i uge 7 2023 til Østrig

Skarpe tilbud på skiferien i uge 7 2023 til Italien

Årets mest eftertragtede uge Skiferie i skolernes vinterferie

Skolerne i Danmark holder traditionelt vinterferie i uge 7, og uge 8 visse steder. Af netop den årsag holder mange forældre også vinterferie i samme periode.

Nortlander arrangerer skiferier til Østrig, Frankrig og Italien, med en lang række destinationer under hvert land. Fælles for alle vores destinationer i Alperne er at fokus ligger på fantastisk skiløb. Derfor er der selvfølgelig også snegaranti, så du med sikkerhed kan få stået på ski og nydt din tid i Alperne.

Oplev vinterferien med familie og venner

De fleste skiløbere kender følelsen af at sidde i den første lift, på vej op mod pisterne. Det kilder i maven og spændingsniveauet stiger gradvist. Når man først ankommer til toppen, bliver øjnene mødt af et betagende sceneri.

På den første tur finder man fodfæste og bliver hurtigt forsikret om at skiløb er ligesom at cykle - man glemmer det aldrig helt. Hvem bedre at dele denne oplevelse med end familie eller venner?

Hvordan kommer du til Alperne i uge 7, 2023?

Nortlander sørger for bustog og fly, som ankommer til destinationerne i Alperne. Herudover er der også fri mulighed for at køre selv. Hvis i ønsker at rejse med fly, sørger vi tilmed for transfer mellem lufthavnen og indlogeringen som i har valgt at bo i.

Hvor skal jeg tage på skiferie i uge 7?

Her har vi samlet de bedste tilbud på en skiferie til Frankrig i de danske skolers vinterferie.

Er det Østrig, der trækker, så har vi samlet en god portion vinterferie på ski i Østrig her.

Maden er god og billig i Italien, og så elsker italienerne de kære bambini. Se vores tilbud på skiferie i Italien i uge 7 her.

Søger du noget specielt på din skiferie?

Fantastisk skiløb og godt selskab er essentielt for en skitur i Alperne. Men faktisk har alpebyerne meget mere at byde på end bare det.

Derfor har vi hos Nortlander skabt en række ture, med et fokus der ikke kun er skiløb. Oplev madkultur, julefrokost, afterski og luksus i alperne. Vi tilbyder en række koncepter som: julefrokost i Alpernewellness og luksus, vennegrupper og afterski, samt skiferie for to.

I uge 7 får du god sne under dine ski

I uge 7 flokkes danskerne til Alperne for at stå på ski, hvilket siger meget om skiløbet i perioden. Sneen bliver ikke bedre, så hvis i er taget afsted for at dyrke pisterne, er denne periode fuldstændig oplagt. Herudover plejer der også at være gode chancer for solskin, eftersom de kolde måneder langsomt kryber væk.

Kulinariske oplevelser i Alperne

Rejser og god mad hører ofte sammen. Med destinationer i Østrig, Italien og Frankrig, er der en bred variation af madkultur at vælge imellem. Dette kan spille ind når man skal vælge destinationsland.

Maden, vinen og stemningen er ikke helt som i Danmark, men det er jo i virkeligheden også hele pointen ved at tage ud at rejse. Man skal opleve noget nyt.

Lejligheder i uge 7

Skal hele banden afsted på skiferie i uge 7 i skolernes vinterferie, kan det være en god idé med en lejlighed i Alperne. Den klarer vi!

Her ser du vores bedste tilbud på en skiferie i lejlighed i uge 7 i Østrig.

Få et tilbud på skiferien i uge 7

Vil du med på skiferie i uge 7? Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med nogle gode forslag til dig på en skiferie.