Østrig

Højeste karat skiferie Skiferie i Østrig

Børnevenligheden er helt i top med en skiferie til Østrig. Østrigerne ved godt hvad kvalitet går ud på, og hvad det betyder for deres gæster, der bliver ved med at komme tilbage.

De har styr på sagerne i Østrig! De ved, at den bedste måde at holde fast på titlen som danskernes foretrukne land til skiferie, er at sørge for at tingene bare spiller. 

Grunde til at tage på skiferie i Østrig

  • Kvalitet er alfa og omega for østrigerne, og det kan vi lide.
  • Børne- og familievenligheden er helt i top.
  • Det er moderne, velholdt og opdateret over det hele.
  • En festlig skiferie? Østrig er svaret!

Her kan du læse mere om skiferie i Østrig.

Vores destinationer til skiferie i Østrig

Skiferie til Østrig Vinterferie i de østrigske Alper

Gemütlichkeit og værtskab og gennemsyret af kvalitet i verdensklasse.

Skirejser til Østrig er blandt danskernes absolutte favoritter. Med hundredvis af skiområder spredt over det alpelandet og en altoverskyggende national passion for skisport er Østrig for mange indbegrebet af skiferie.

Østrig byder velkommen med gode skiområder, hygge, charmerende byer, afterski og imødekommenhed. Nortlander har et bredt udvalg af indkvarteringssteder fra de helt billige skiferier i Østrig til eksklusive lejligheder og hoteller i St. Anton og Ischgl.

Hvorfor tage på skiferie til Østrig?

Det handler grundlæggende om kvalitet. Og vel at mærke kvalitet både på og uden for for pisten.

Østrigerne gør tingene ordentligt. Det skal spille, og der skal ikke være en finger at sætte på noget!

Skiferie Østrig er lig med skiferie kvalitet

Pisterne og skiløbet er fremragende og særligt begyndere og lettere øvede skiløbere elsker at stå på ski i Østrig. Meeen, der er altså også masser til de garvede. Tag endelig ikke fejl der.

Heldigvis er det ikke en uoverkommeligt svær øvelse for dem at sørge for høj kvalitet hele vejen rundt, da de som en del af deres DNA har kvalitetssans indbygget.

En skiferie i Østrig er snesikker, moderne og børnevenlig

Østrigerne investerer konstant milliarder i udvikling og forbedring af skiområderne, infrastrukturen og hotellerne. Udefra set minder det af og til om et internt våbenkapløb mellem alpernes lande for at vinde turisternes gunst. Det er udvikling og opsætning af nye lifter som skal få skiferien i Østrig til at blive gæsternes favorit.

Uanset om der er tale om snekanoner, moderne ekspres stolelifte eller moderne børnelifte er Østrig med fremme i verdens absolutte superliga. Vi fremhæver gerne de familievenlige områder som Bad Gastein, Zell am SeeWagrain, Zell am Ziller og Saalbach-Hinterglemm. Vi tilbyder dansk og skandinavisk skiskole i Wagrain, Zell am See, Obertauern og Bad Gastein. Se mere her om skiskole og skileje.

Verdensmestre i en god fest

Hvis der er en ting, der skiller Østrig fra de andre alpenationer, så er det deres evne til at holde en god fest. Tyrolerfesterne er verdensberømte hele året, og vinterens måde at gøre det på står bestemt ikke tilbage for festerne med lederhosen og dirndl.

En skiferie til Østrig betyder for mange afterski, fællessang og skrål, når det bliver eftermiddag og solen skal nydes på de mange terrasser og velkendte schirmbars. Af populære afterski områder må vi fremhæve St. Anton, Ischgl, Sölden og Saalbach.

Her kan du læse om afterski i Østrig og skiferie med afterski og vennerne.

En skiferie i Østrig er en fest

Østrigerne påstår, med rette et langt stykke af vejen, at afterski er deres opfindelse. Uanset hvad, er det her, du finder den klassiske afterski med store ølkrus og tyrolermusik. De forstår at holde en fest, og du glemmer aldrig de mærkelige sange, du lærer at skråle med på.

Højfjeldssolen i behagelige temperaturer i Østrig

Mange danskere vælger at tage nordpå i vinterferien, primært på grund af de blidere nedfarter i fjeldene. Men så kommer temperaturen og stikker en kæp i hjulet, for det er ikke altid lige rart at stå på ski i minus 20 grader.

I Østrig bliver det ikke tilnærmelsesvist så koldt, og den geografiske placering sydpå betyder mere sol og højere temperaturer. Det er i Østrig, at man bliver solbrændt med de famøse solbrille-tanlines til stor fornøjelse for familie, venner og kolleger, man vender hjem til.

Vi tilbyder også skirejser til mange andre snesikre ski-destinationer.

Fly fra Kastrup til Østrig

Fly fra Billund til Østrig

Hvor vil du hen? Her er vores øvrige muligheder i Alperne