Østrig, Zell am Ziller

Hotel

Hotel Zapfenhof

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension

Vælg værelser

7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse + 2 ekstra senge (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Fakta

Om Hotel Zapfenhof

Hvis du vil bo på et 4-stjernet hotel med flot udsigt udover de Østrigske Alper, så er Hotel Zapfenhof et godt valg.

På Hotel Zapfenhof får du et 4-stjernet hotel, der er familieejet og drevet igennem flere generationer. Hotellet er indrettet hyggeligt, hjemligt og i en frisk og moderne stil. Her bor du omringet i smukke omgivelser, lige ned til åen, med en fantastisk panoramaudsigt ud over bjergene.

Hotellet ligger lige midt i centrum, tæt på shopping, restaurant og barer, så der er masser af muligheder for at kunne gå på opdagelse i den hyggelige Østrigske alpeby. Hotellet har også deres egen skibus, så hvis benene er trætte efter at have nedlagt pisterne hele dagen, tager de dig gerne rundt i landsbyen. Skibussen kører dig også til den nærmeste lift, så det er nemt at komme på ski hver dag, uden at det er ski-in/ski-out.

Du finder flere forskellige værelsestyper, i varierende størrelser. Der findes både enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter, alle værelser er moderne, og har en flot indretning i træ. Værelserne har alt du behøver for en hyggelig og dejlig skiferie.

Spa og wellness


Når skidagen er ved at være omme, og benene trænger til pause fra dagens skiløb, kan du få afslapning med panoramaudsigt i hotellets wellness afdeling. Her finder du nærmest alt hvad hjertet begærer inden for wellness, med 4 saunaer med forskellige temperaturer, et orientalsk ædelstensdampbad, infrarød kabine, boblebad og pool. Der er også mulighed for at tilkøbe flere forskellige former for massage, så der er ingen undskyldning for, at musklerne ikke kan være klar til endnu en skidag.

Du kan komme endnu tættere på panoramaudsigten, i hotellets udendørs opvarmede svømmingpool. Findes der noget mere idyllisk, end at slutte en skidag af med, at svømme rundt i en udendørs opvarmet pool, til udsigten af sneklædte bjerge?!

Halvpension


Der indgår halvpension på Hotel Zapfenhof, det betyder, at du hver morgen kan stå op, og i ro og mag indtage din morgenmad i hotellets restaurant. Så du skal ikke bekymre dig om, ikke at få energi nok til dagens skiløb.

Til aften kan du igen sætte dig til rette i hotellets restaurant, Wintergarten, hvor kokkene tryller tyrolske retter frem til din tallerken. Produkterne de bruger, er fra egen avl på deres familiedrevet gård, mere lokalt bliver det vist ikke.

Vil du gerne slutte en god skidag af med en god drink og en sludder, så kan du bare sætte dig til rettet i hotellets bar. Her serverer de dig gerne en frugtig drink, en kølig øl, jägertee, et frisk glas mælk, eller lige det, hjertet skulle begære. Så her kan i rolig slutte dagen af med vennerne, familien eller partneren, i hyggelige omgivelser, til en snak om stort og småt.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved Zillertal Arena, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Vil du gerne have lidt ekstra på din ferie, passer det her 4-stjernede gode hotel til rigtig godt til dig. Nortlander ser frem til at byde dig velkommen på hotellet og i Zell am Ziller.

Afstande

Afstand til piste: 3000 m

Afstand til lift: 3000 m

Afstand til centrum: 350 m

Afstand til shopping: 400 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 1 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Legerum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes