Obergurgl Vejr, webcam & snedybde

Vejret i Obergurgl

Skisæsonen i Obergurgl strækker sig fra december til april. Nedenfor kan du finde et overblik over vejret i disse måneder.

December: I begyndelsen af december bliver Obergurgl dækket af sne, og temperaturerne varierer normalt mellem -8°C og -15°C i de højere højder. Der falder som regel ofte en god mængde sne, som skaber rammerne for fremragende skiløb.

Januar: Lignende december, med kolde temperaturer mellem -8°C og -15°C. I januar er der stadig masser af sne, og skiforholdene bliver endnu bedre.

Februar & Marts: Dagene bliver længere, og temperaturen begynder gradvist at stige. Dagtemperaturerne i de højere højder ligger normalt mellem -5°C og -2°C. Snefaldet kan aftage en smule, men skiløbsforholdene forbliver fremragende.

April: Mod slutningen af sæsonen bliver dagene endnu længere, og temperaturen stiger yderligere. Dagstemperaturerne varierer normalt mellem -2°C og 5°C. Selvom snefaldet kan aftage, tilbyder pisterne stadig gode forhold for skiløb i et skønt forårsmiljø.

Seneste vejropdateringer for Obergurgl

Det er vigtigt at huske, at vejret i Obergurgl kan variere fra år til år. For at få de mest opdaterede oplysninger om vejret under din skiferie i Obergurgl, anbefales det at tjekke den seneste vejrudsigt regelmæssigt.

Webcams fra Obergurgl

Webcam - Hochgurgl

Webcam - Top Mountain Crosspoint

Webcam - Festkogel

Webcam - Hohe Mut