Italien, Madonna di Campiglio

Hotel Ariston

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg værelser

21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Pengeskab
  • TV
  • Babyseng
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet
21 dec
28 dec
4 jan
11 jan
18 jan

Fakta

Om Hotel Ariston

Oplev Hotel Ariston i Madonna di Campiglio, et familiedrevet hotel, der byder dig velkommen indenfor til en charmerende og afslappende skiferie.

Når du træder ind på Hotel Ariston i Madonna di Campiglio, bliver du mødt af en verden, hvor komfort og gæstfrihed mødes i hyggelige omgivelser. Dette familiedrevne hotel, beliggende i hjertet af byen, byder på en uforglemmelig oplevelse med sin varme atmosfære og fremragende beliggenhed nær både lifterne og byens pulserende liv.

Med sin fremragende beliggenhed i Madonna di Campiglio, er Hotel Ariston et ægte paradis for skientusiaster. Kun 50 meter fra pisten og 100 meter fra den nærmeste skilift, kan du nemt nyde daglige eventyr på ski uden lange transporter. Hotellets beliggenhed i byens centrum betyder også, at caféer, butikker og aftenunderholdning er lige ved hånden.

Wellness – en oase af velvære

Giv dig selv tid til at slappe af i hotellets luksuriøse spa-afdeling, hvor faciliteter som en 27 kvadratmeter stor pool med boblebade, vandstråler og en behagelig vandtemperatur på 31 °C, finsk sauna, tyrkisk dampbad med aromatiske olier, regnskovsbruser, og afslappende rum venter. Hotellets wellness-afdeling er et dejligt afslappende sted, hvor du kan genvinde din energi efter en lang dag på pisterne. Voksne er velkomne hele dagen, mens børn er velkomne mellem klokken 15.00 og 17.00.

Gastronomisk nydelse og vinoplevelser

På Hotel Ariston har du halvpension med i dit ophold. Når du slår øjnene op om morgenen, byder hotellets restaurant dig velkommen til en dejlig morgenmadsbuffet, så du kan få energi nok til en lang dag på ski.

Til aften byder Hotel Aristons restaurant på ægte kulinariske oplevelser med både lokale og middelhavsinspirerede retter. Hotellets chefkok, Pietro Plebani, sørger hver aften for en udsøgt fire-retters middag, der kan nydes sammen med nøje udvalgte vine fra regionen, håndplukket af hotellets sommelier, Andrea Aldrighetti. En dejlig måde at slutte sin skidag af på.

Værelser der indbyder til afslapning

Hotel Ariston tilbyder en række rummelige og lyse værelser, der er designet til at sikre din komfort og afslapning. Mange værelser har balkoner med betagende udsigt over bjergene. Med moderne faciliteter på hvert værelse, sikrer Hotel Ariston, at dit ophold bliver så komfortabelt som muligt.

Familievenlig atmosfære

Hotel Ariston er stolt over at være et familieejet hotel, hvor Paola og hendes mand Andrea, sammen med deres børn, byder dig velkommen til at føle dig som hjemme. Hotel Ariston kombinerer den charme og personlighed, som kun et familiedrevet hotel kan tilbyde. Med sin varme, familievenlige atmosfære, komfortable værelser, og førsteklasses beliggenhed, er Hotel Ariston det perfekte valg til din skiferie i Madonna di Campiglio.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Piazzale Brenta. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig at byde dig velkommen på Hotel Ariston!

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 30 m

Afstand til skibus: 30 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Garage: 15 €/day on request.

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Værelse på ca. 14 m2 til 2 personer med dobbeltseng (kan adskilles til to enkeltsenge) og badeværelse med bruser. Nogle værelser har balkon.
TV - hårtørrer - safety box - sengelinned - håndklæder - WiFi (gratis)


3-sengsværelse

Værelse på ca. 18 m2 til 3 personer med dobbeltseng (kan adskilles til to enkeltsenge) og en ekstra opredning. Badeværelse med bruser. Nogle værelser har balkon.
TV - hårtørrer - safety box - sengelinned - håndklæder - WiFi (gratis)


Familieværelse (min. 4 personer)

Værelse på ca. 24 m2 til 4-5 personer. Består af to forbundne værelser. Det ene med to separate senge og det andet med en dobbeltseng (kan adskilles til to enkeltsenge) samt mulighed for en ekstra opredning. De to værelser har et fælles badeværelse med bruser.
TV - hårtørrer - safety box - sengelinned - håndklæder - WiFi (gratis)

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 04.01.2025 - 14:05 - København
Ankomst 04.01.2025 - 15:50 - Innsbruck
Rejsetid 1:45
Flynr. D89716
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 11.01.2025 - 16:40 - Innsbruck
Ankomst 11.01.2025 - 18:25 - København
Rejsetid 1:45
Flynr. D89717
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes