Italien, Cervinia

Hotel

Hotel Cristallino

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Turistskat betales på destinationen

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Cristallino

Drømmer du om at bo i rolige omgivelser på et 4-stjernet hotel, hvor du ikke skal tænke på andet end at nyde din skiferie, er Hotel Cristallino er godt valg.

Hotel Cristallino er et nyrenoveret skiresort fra 2022 med tre afdelinger, en 5-stjernet afdeling og to 4-stjernede afdelinger, hvor der vil være en smule forskel på services. Alle Nortlanders gæster bor i den 4-stjernede del, hvor alle trygt kan læne sig tilbage og slappe helt af i de nye lækre omgivelser.

Spa og wellness

Noget af det bedste ved Hotel Cristallino, er deres store wellness afdeling. Efter en god dag på pisten, hvor benene er trætte, kan du få løsnet godt op i musklerne i hotellets spa, wellness og pool. Du kan tage en svømme tur i den store 800 m2 pool eller tage en lur på de dertilhørende solsenge. Du kan også, mod ekstra tillæg, benytte de mange lækre faciliteter i spa og wellness afdelingen. I den 1450 m2 spa og wellness afdeling finder du alt, hvad hjertet begærer.

Der findes både sauna, bio sauna, tyrkisk bad, isbad, sanse bruser, salt væg og et boblebad. Udover de mange muligheder i spa-afdelingen, kan du også, imod ekstra tillæg, booke flere forskellige former for massage. Der er rig mulighed for at give kroppen en god restitution, og være klar til en ny dag på ski. Du skal være fyldt 18 år, for at benytte spa-afdelingen, hvor i poolen er fri adgang til børnene. Spa-afdelingen er mod betaling.

Hvis dagens skiløb ikke er træning nok, finder du også et veludstyret fitness rum, der er til fri afbenyttelse for alle gæster. Så der er rig mulighed for at holde træningen ved lige, på årets skiferie til Hotel Cristallino.

Beliggenhed

Du bor ikke lige ved siden af skiløbet i Cervinia, men der er 800 meter til den nærmest piste. Fordi du ikke bor lige i byen, så kører hotellet dig ind til den store lift, Breuil Plan Maison, som nemt fører dig op i skisystemet. Du skal altså ikke selv tænke på transporten, men blot nyde den enestående og rolige beliggenhed, som du får, når du vælger at bo her.

Hotellet har 4 minibusser, der kører hele formiddagen og eftermiddagen. Er der travlt, kan der forekomme ventetid på ca. 10-20 min. Men deres transfer service er yderst effektivt.

Værelserne på hotellet er indrettet i en moderne lys og minimalistisk alpestil med trægulve. Alle værelserne har eget toilet/bad, tv og wi-fi.

Ophold med halvpension

På Hotel Cristallino skiresort skal du ikke tænke på noget, heller ikke at brilliere med dine kokke evner - det tager de italienske kokke sig nemlig af. Hver morgen kan du sætte dig til rette i hotellets buffet restaurant, hvor du kan fylde kroppen op med god energi til synet af de sneklædte bjerge i baggrunden.

Om aftenen, når dagen er ved at være omme, kan du igen sætte dig til rette i hotellets buffet restaurant og nyde en lækker aften buffet. Hotellet har også en a la carte restaurant, så hvis du en aften eller to, foretrækker at prøve menuen i restauranten, skal du blot booke bord og betale et ekstra tillæg.

Øvrige faciliteter

Hvis du foretrækker at slappe af efter dagens skiløb, med en drink i hånden, er der et stort lobbyområde med en bar. Her kan du sidde og slappe af foran pejsen, og nyde en drink før aftensmaden. Efter aftensmaden har hotellets anden bar åben, hvor du kan sidde og nyde en kold øl eller drink til tonerne fra et live band eller en dj. Hotellet er indrettet i moderne alpestil med lækre lounge møbler i fællesområderne, hvor du kan slænge dig og tale om dagens skiløb, eller læne dig tilbage med en godnatdrink og en god bog.

Hvis du tager bilen med på ferie, er der mulighed for indendørs parkering mod et tillæg på hotellet. Hotellet har 2 ladestationer til el-bil i deres garage. Prisen for parkering er 15 euro pr. dag, og parkering med el-bil er 30 euro pr. dag inklusiv ladning. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen.

Psst! Vi har givet hotellet et lidt mere mundret navn, men det hedder egentlig: Valtur Cervinia Cristallo Ski Resort.

Afstande

Afstand til piste: 1000 m

Afstand til lift: 850 m

Afstand til centrum: 800 m

Afstand til shopping: 850 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 850 m

Værelset

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bad og toilet på gangen: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: on request

Jacuzzi: Ja

Legerum: Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Live musik: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Underholdning: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Classic

Nyistandsat værelse med dobbeltseng. Værelset har eget badeværelse som er nyrenoveret i 2022.
Bad og toilet - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe-box

Dobbeltværelse Classic med mulighed for 1 opredning

Nyistandsat værelse med dobbeltseng og mulighed for 1 opredning i sofa. Værelset har eget badeværelse som er nyrenoveret i 2022.
Bad og toilet - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe-box

Familieværelse Classic

Nyistandsat værelse bestående af to rum: et rum med dobbeltseng og et rum med to enkeltsenge. Værelset har eget badeværelse som er nyrenoveret i 2022.
Bad og toilet - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe-box

AccommodationTypes